Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(pikute84 @ 2011 02 25, 19:42)
O gal galit patarti man ax.gif Norim lopsiuko sviesaus vasarai ir rudeniui, tai renkames ir kremines ir baltos tu tipo odiniu ir dar yra charlestone (jei teisingai parasiau). Gal kuri matet kaip tas charleston atrodo? nuotraukoj lyg ir graziai, bet ten nesuprantu tu papildomu spalvu g.gif  Labai kazkaip nedaug sviesios spalvos emmaljungos lopsiuku unsure.gif

oi labai faina sviesus lopsys
musu buvo baltas odinukas, vien ta spalva wub.gif is tolo matesi vezimas, atrode liuks
o ir prieziura labai lengva,nes valydavau tik su dregna servetele
beje vidus ta medvilninis wub.gif
jai kada reiks,tai tik balta rinksiuos wub.gif

kazkada jau rodziau,tai vel galiu ideti
cia mano ir drauges karieta wub.gif

efektingai ta balta ziurisi
user posted image
Atsakyti
As kai lauksiuosi antro leliaus tai nemetysiu pinigu ant kitokiu vezimu,o is karto vel rinksiuosi emuka.Karieta tikraja sia zodzio prasme mirksiukas.gif
As kai pirkau city crosa tai mano maziukas buvo beveik 3 men,kadangi pirkau naudota tai lopsys buvo jau parduotas,liko tik sportinukas ir auto kedute.Lopsio papildomai nepirkau,nes kol buciau tinkama suradus tai butu ir laiko praeje,tad vazinejam su sportinuku,zinoma lopsio LABAI norejau,bet atvazinejom ir taip.Kadangi mano kleckui kita men bus puse metu ir jau prasils orai tai pakelsiu siek tiek atramele ir gales zvalgytis po apylinkes thumbup.gif
Atsakyti
po 8 menesiu isigyjome nitro cyti karieta wub.gif
mes lopsiuke isvazinejome beveik 8menesius rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 25, 14:00)
Bijau sumeluot , apie 1800-2000 lt
bet man tai jis superinis
as jusu vietoi neskubeciau, o paziurekite geriau nitro city, arba senesnis yra cerox 360, jie bus fainesni, vaziuokle daug geresne , netarskanti

kas del lopsiuko , as nepirkciau nesiojamo , net jai ir gimtu vaikas vasara... Nebent pinigu nebutu normaliam lopsiukui
man normalus lopsys yra pats pagrindas naujagimiui , ir silta ir jokie vejai nepucia , galu gale ir vaikas lopsy buna auksciau , nes idejus sportine Dali jinai buna daug zemiau ,, jau nekalbu , kad kudikeli vezioti lopsiuka vienas malonumas  wub.gif

Mura vezioti teko ir nekarta, tokio vezimo niekad nepirkciau
ne veltu jis gamintas siltesniem krastam
lopsys negilus
stogas lopsio mazas, o sportinuko pusia stogo vos ne is letsargio medziagos
lopsio net uzklotas neapgalvotas, nera apsaugos nuo vejo, be pakilimo jis
jau nekalbu apie tas skyles lopsy , kuratseit rankenos nesti
sportine dalis nenormaliai maza, jai 10 men vaikas joje jau tiktik, tai Kai bus kokie 1,3 tai kabes kojos ir galva islis...
Sportine dalis labai atvira , ne musu klimatui
nepatogus vesti, toks gargaras.. Rankena labai nepatogi .., niu daig minusu jis turi

del to man emmaljungai yra tobuli vezimai , tiek konfortu , tiek musu klimatui..

Man irgi Muros nepalyginti su Emmaljunga. Visi tie minusai, kurios surasete teisingi. Sportinukas super nepatogus, atviras, trumpas. Aisku gal Mura ir graziau atrodo, bet del patogumo tiek mamai, tiek vaikeliui suabejociau. O kaina beveik ta pati. Pati rinkausi is situ dvieju vezimeliu. Tai Emmaljunga nugalejo su didele persvara. Ir man ji visada graziau atrode, negu Mura ir kokybiskiau. Aisku pabandykite tai paaiskinti Muros gerbejams. Gerkle perpjaus lotuliukas.gif Dar siandien teko Bebe Confort lopsi tempti su dukrele i 3 auksta. Tai zinokite atradau dar viena Emmaljungos Edge lopsio pliusa. Tos metalines kilpos is sonu super dalykas. As uz jas paemusi be problemu galiu lopsi kartu su dukrele nors ir i 5 auksta uztempti. O stai uz uz rankineliu paemusi vos viena auksta iveikiau. Ziauriai nepatogu, sunku.
Atsakyti
esam nusiziureje emmaljungą kurio ieskome, bet uzmačiau brio vežimukus ir kazkaip sudomino. biggrin.gif Gal kurios ir sprendete dilema tarp Emmuko ir Brio klasikinio, gal ką patartumėt(juk abu skandinavų, atrodo ir kokybė turėtu buti panaši)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mua* @ 2011 02 28, 11:22)
esam nusiziureje emmaljungą kurio ieskome, bet uzmačiau brio vežimukus ir kazkaip sudomino. biggrin.gif Gal kurios ir sprendete dilema tarp Emmuko ir Brio klasikinio, gal ką patartumėt(juk abu skandinavų, atrodo ir kokybė turėtu buti panaši)? ax.gif

man Brio ratai nepatinka, nezinau kaip realybeje, bet foto kaip plastmasiniai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 28, 11:28)
man Brio ratai nepatinka, nezinau kaip realybeje, bet foto kaip plastmasiniai atrodo smile.gif

tai buna su pripuciamais, cia nuo modeliuko priklauso. Tai vat as ir noriu gyvai apziureti kaip atrodo. O lineta tu ir ieskojai emmuko, gal isigijai? biggrin.gif
Atsakyti
Mua, jei nera didelio skirtumo ir tokio kaip "labai labai noriu to", tada rinkis ta, kuris musuose populiaresnis ir kuri lengviau parduosi po to kai nebereikes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 28, 12:06)
Mua, jei nera didelio skirtumo ir tokio kaip "labai labai noriu to", tada rinkis ta, kuris musuose populiaresnis ir kuri lengviau parduosi po to kai nebereikes wink.gif

Na jo, irgi svarus argumentas. mirksiukas.gif

Dar klausimukas, kas turit tamsius ar juodus vežimėlius, kai su jai vasarą ar neperkaršta leliukams? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mua*: 28 vasario 2011 - 11:10
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 25, 14:00)
Bijau sumeluot , apie 1800-2000 lt
bet man tai jis superinis
as jusu vietoi neskubeciau, o paziurekite geriau nitro city, arba senesnis yra cerox 360, jie bus fainesni, vaziuokle daug geresne , netarskanti

kas del lopsiuko , as nepirkciau nesiojamo , net jai ir gimtu vaikas vasara... Nebent pinigu nebutu normaliam lopsiukui
man normalus lopsys yra pats pagrindas naujagimiui , ir silta ir jokie vejai nepucia , galu gale ir vaikas lopsy buna auksciau , nes idejus sportine Dali jinai buna daug zemiau ,, jau nekalbu , kad kudikeli vezioti lopsiuka vienas malonumas  wub.gif

Mura vezioti teko ir nekarta, tokio vezimo niekad nepirkciau
ne veltu jis gamintas siltesniem krastam
lopsys negilus
stogas lopsio mazas, o sportinuko pusia stogo vos ne is letsargio medziagos
lopsio net uzklotas neapgalvotas, nera apsaugos nuo vejo, be pakilimo jis
jau nekalbu apie tas skyles lopsy , kuratseit rankenos nesti
sportine dalis nenormaliai maza, jai 10 men vaikas joje jau tiktik, tai Kai bus kokie 1,3 tai kabes kojos ir galva islis...
Sportine dalis labai atvira , ne musu klimatui
nepatogus vesti, toks gargaras.. Rankena labai nepatogi .., niu daig minusu jis turi

del to man emmaljungai yra tobuli vezimai , tiek konfortu , tiek musu klimatui..

schmoll.gif jeigu vezimo neturejote ir praktiskai neisbandete nesakykit netiesos, nes muros sportinukas kaitik ira patogus ir 4m vaikas i ji puikiai telpa biggrin.gif aisku jis netiks tom mamom kurios nori paslept vaika uzkamsyt, kad jo nieks nematytu ir jis nieko, as asmeniskai ir mazo vaiko nekamsiau koldrom ir jei gaus vejelio truputi nieko nenutiks, ir 1.3m nesirgo dar jokia liga gaudamas vejo ar saules, stogo mes praktiskai nenaudojau, niekada nesupratau ir nesuprasiu kam ta vaika dankstyt juk ir jis pats domisi viskuo, aisku vezimo isvaizda skonio reikalas, bet taip kategoriskai rasyt nezinant negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 02 28, 15:22)
schmoll.gif  jeigu vezimo neturejote ir praktiskai neisbandete nesakykit netiesos, nes muros sportinukas kaitik ira patogus ir 4m vaikas i ji puikiai telpa  biggrin.gif  aisku jis netiks tom mamom kurios nori paslept vaika uzkamsyt, kad jo nieks nematytu ir jis nieko, as asmeniskai ir mazo vaiko nekamsiau koldrom ir jei gaus vejelio truputi nieko nenutiks, ir 1.3m nesirgo dar jokia liga gaudamas vejo ar saules, stogo mes praktiskai nenaudojau, niekada nesupratau ir nesuprasiu kam ta vaika dankstyt juk ir jis pats domisi viskuo, aisku vezimo isvaizda skonio reikalas, bet taip kategoriskai rasyt nezinant negalima  schmoll.gif

Abejoju ar vezimelis lemia ar vaikutis serga, ar ne... g.gif greiciausiai imunitetas ir paveldimumas, aplinkoje, kurioje gyvena ir pan. tik ne vezimelis doh.gif
Atsakyti
na tada jus man pasakykit kodel tuos vaikus slepiat? as maniau kad bijot jog susirks vejuko gaves, uztad ir parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti