Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 01, 13:10)

Tada foto sulauksit tik rudenį- kada ji eis miegoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2011 04 01, 11:52)

NUOTRAKA!!!
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 12:13)
Tada foto sulauksit tik rudenį- kada ji eis miegoti  rolleyes.gif

Nea, belladonna eina miegoti birželio 1-mą dieną. Rudenį ji keliasi. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 01 balandžio 2011 - 12:16
QUOTE(Steputė @ 2011 04 01, 13:16)
NUOTRAKA!!!

NUOTRAKOS NEBUS lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes nesakot KĄ FOTKINTI biggrin.gif
Prisipažinsiu- nesu agronomė ir TIKRAI nežinau kur ieškoti tų šerdelių doh.gif Galiu nufotkinti tušinuko šerdelę, bet ne amarilio, kuris beje NAMIE rolleyes.gif

NAUJI NAMUČIAI

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 14:37)
NUOTRAKOS NEBUS lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nes nesakot KĄ FOTKINTI biggrin.gif
Prisipažinsiu- nesu agronomė ir TIKRAI nežinau kur ieškoti tų šerdelių doh.gif Galiu nufotkinti tušinuko šerdelę, bet ne amarilio, kuris beje NAMIE  rolleyes.gif
NAUJI NAMUČIAI

Kai būsi namie fotkink svogūną iš arti kad galėtume pamatyti,kas kur ir kaip mirksiukas.gif Nors ir neturiu Belladdonos,bet vistiek labai ir man įdomu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Parodau savo lygtai atpaipalintą "Zalm":
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 12:37)
NUOTRAKOS NEBUS lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip nori. Man tas pats. Tau labiau reikia. Po teisybei man ir nuo gyvų belladonnų bloga. irnesakyk.gif Geriau nufotkint savo brangiausiąjį su išvirkščiais stringais. hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 04 01, 14:21)
Kaip nori. Man tas pats. Tau labiau reikia. Po teisybei man ir nuo gyvų belladonnų bloga. irnesakyk.gif Geriau nufotkint savo brangiausiąjį su išvirkščiais stringais.  hah.gif

Iš ko sprendi, kad jis su stringais blink.gif Čia jau visai į lankas nupjovei wacko.gif Keisk žoliapjovę bicycle.gif

tai jei bloga, tai kokio velnio stovi eilėj prie Albos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2011 04 01, 14:21)
Sveikos 4u.gif
Parodau savo lygtai atpaipalintą "Zalm":

Nelabai panaši į tą kur etiketėj, ane ax.gif biggrin.gif
Bet šiaip graži mirksiukas.gif , tik galėtum perfotkinti- sufokusuok Į PAČIĄ GĖLĘ, o ne į tolį doh.gif
Papildyta:

Temos pabaigai wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 balandžio 2011 - 13:47
steputei. maniau ,kad zmones draugiskesni,kurie augina geles. as tik paklausiau patarimo ir tiek. mama dirba geliu fabrike ir parveze. tikriausiai geriau jauciates galedama apkvailinti kita .
Atsakyti
Ko čia pešatės paskutiniam puslapį blink.gif Šiandien skaitydama,net apsidžiaugiau,kad taip draugiškai bendraujate apie gražuolę Belladdona gathering.gif O dabar vėl fart.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 01, 15:07)
Ko čia pešatės paskutiniam puslapį blink.gif

Norim UŽBAIGTI temą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti