Sveikutes
na va, liudnoka, kad dar daugiau serganciu atsirado - ir kas siais laikais dedasi su tom ligom
o as pasirodo, tai sveika - visi tyrimai geri, fermentai kuo puikiausi

o jauciuosi tai taip pat - nesuprantu, maitinuosi dietiskai, bet nera dienos, kad nemaustu pasirdziu, peties ir jau net rankos... tai sako eikite pas neurologa del stuburo... ok, eisiu. o tai sakau, kaip cia man tada toliau gyventi - kaip maitintis. ogi sako, normaliai, kasa sveika, fermentu papildomai gerti nereikia, nes kasa normaliai juos gamina, nexiuma irgi jau kita savaite baikite. ok, tada sakau - o tai kas cia tada man buvo kad taip kankinausi su burbuliuojanciu pilvu - aciu Dievui pagerus Kreono, truputi pagerejo ir maziau burbuliuoja - tai sako, gal koks gastritas buvo paumejes, nes va, dar rodo, kad nedidele gastropatija yra. nu nu galvoju.... diagnoze - dirgliosios zarnos sindromas

tai sako, jus padidinto jautrumo... ir vaistu jokiu jau nereikia - praeis viskas savaime...
vienzo, gal kas girdejote kokius ten kakalu tyrimus daro del kasos veiklos sutrikimu? nzn, gal dar tokius reikia pasidaryti..
o gal ir tikrai man su galva negerai? na nera man tas skausmas toks, kad vaistu reiketu, ale vis paskaudena ir paskaudena kazka... gal jau cia normalu sulaukus 33 m