Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

Sveikos kasininkes! 4u.gif smile.gif Renatele, galvoju kad gali buti taip, nes jei nebeustenka tulzies virskinti maista tai is kasos reikalaujama daugiau fermentu ir ji "nervuojasi" kad negali normaliai dirbti ir streikuoja. Tik ka daryti tokiu atveju, ar pasiule kokia iseiti is tokios padeties? Del zarnu manau kad su saaugom galima ilgai ir laimingai gyventi nesusilaukus nepraeinamumo. Na bet cia aisku tau paciai spresti. Beje kaip jautiesi? Ar taip pat prastai, tik zinai savo beda, ar gavai kokia pagalba?
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 03 26, 21:42)
Sveikos kasininkes! 4u.gif  smile.gif Renatele, galvoju kad gali buti taip, nes jei nebeustenka tulzies virskinti maista tai is kasos reikalaujama daugiau fermentu ir ji "nervuojasi" kad negali normaliai dirbti ir streikuoja. Tik ka daryti tokiu atveju, ar pasiule kokia iseiti is tokios padeties? Del zarnu manau kad su saaugom galima ilgai ir laimingai gyventi nesusilaukus nepraeinamumo. Na bet cia aisku tau paciai spresti. Beje kaip jautiesi? Ar taip pat prastai, tik zinai savo beda, ar gavai kokia pagalba?

Labutis mergaites . Labuka Anavjera del kasos sutinku kad ja taip skraudziu del tulzies ji man vistiek paskausta . Iseities nezinau jokios nieko nesake tik kad gryst po 6 menesio pasitikrinti del isvarzos skrandzio ir del tulzies to refliukso kazi ka jis pasikeist dar gali . Vaistu kruvas israse lyg ir geriau nors nebera pastovaus skausmo gal cia nospa padeda nes ja geriu su lig kiekvienu pagrindiniu maistu . O kas liecia zarnas tai nekreipciau demesio jei tik nevargintu tuoleto reikalai jie buna tokie skausmingi ir dazni kad net galva jau kraustos is proto . Kartais pagalvoju kad geriau jau butu rade ta DZS . Ir dar organizmas nesisavina gelezies su kalciu gerti pradejau tabletes . Is geriu granatu sultis ka dar galeciau pagerti is naturaliu vaisiu ar darzoviu gal kuri patars ? Kaip tavo sveikata Anavjera ?
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2012 03 23, 10:17)
Nuoširdžiausi sveikinimai visomis progomis clap.gif

Ačiū smile.gif

Labutis visoms 4u.gif
Renatėle, o gal tuos wc reikalus išeitų kaip kitaip sutvarkyti? Nes anavjera turbūt teisingai sako, kad galima laisvai gyventi ir nesulaukus nepraeinamumo ax.gif Visgi dar neaišku kas tavęs laukia ateity, gal kokia operacija dėl tos tulžies nuolatinio tekėjimo, gal tą išvaržą kažkaip gali tekti tvarkyti, tai ir taip tų operacijų sudėjus nemažai, nes jau esi turėjus ax.gif O dar vaistukai kasdien ax.gif Sunku organizmui, visgi kiekvienas pjūvis palieka kažkokį pėdsaką sveikatai,tai reikia gerai apsvarstyti visus už ir prieš. Aš rekomenduočiau dar pasikonsultuoti su tą išmanančiais gydytojais, ką jie patartų, na kad ir kokioj privačioj klinikoj ax.gif

Dėl sąaugų tai įdomiai-dabar nėštumo metu kai pilvas išsitempė, tos sąaugos jaučiasi net ranka pamaigius blink.gif o bandau įsivaizduoti kiek aš jų dar nejaučiu doh.gif na, bet man tfu tfu tfu dėl to bėdų nėra, nebent jei cezario reikėtų, sakė gali būti sunku jas atidalinti ax.gif

Anavjera, Armon, kaip jūsų sveikatėlės?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2012 03 28, 13:34)
Ačiū  smile.gif
Labutis visoms  4u.gif
Renatėle, o gal tuos wc reikalus išeitų kaip kitaip sutvarkyti? Nes anavjera turbūt teisingai sako, kad galima laisvai gyventi ir nesulaukus nepraeinamumo  ax.gif  Visgi dar neaišku kas tavęs laukia ateity, gal kokia operacija dėl tos tulžies nuolatinio tekėjimo, gal tą išvaržą kažkaip gali tekti tvarkyti, tai ir taip tų operacijų sudėjus nemažai, nes jau esi turėjus  ax.gif  O dar vaistukai kasdien  ax.gif Sunku organizmui, visgi kiekvienas pjūvis palieka kažkokį pėdsaką sveikatai,tai reikia gerai apsvarstyti visus už ir prieš. Aš rekomenduočiau dar pasikonsultuoti su tą išmanančiais gydytojais, ką jie patartų, na kad ir kokioj privačioj klinikoj  ax.gif

Dėl sąaugų tai įdomiai-dabar nėštumo metu kai pilvas išsitempė, tos sąaugos jaučiasi net ranka pamaigius  blink.gif  o bandau įsivaizduoti kiek aš jų dar nejaučiu  doh.gif  na, bet man tfu tfu tfu dėl to bėdų nėra, nebent jei cezario reikėtų, sakė gali būti sunku jas atidalinti  ax.gif

Anavjera, Armon, kaip jūsų sveikatėlės?

Labutis jammin . tuoleto reikalus tvarkausi valgau tik tai kad vidurei butu laisvesni bet kad ir ta paty maisteli valgyciau kartais pakieteja ir nesuprantu is ko . Zinau kad operacijos neygera as taip ir nesiverziu ju daryti grysiu po 6menesiu atgal y LT pasitikrinimuj tai eisiu ir pas kitu gyditoju . Bet jei kreipsiuos y privacia argi jie man nesakys kad jo jo butinai reikia ir kad mes tai galim atlikti kaip manai juk jie gaudo klientus kad tik ju butu . bent as taip manau . Dabar kol geriu vaistus tai lengviau viskas gaunasi ir dziaugtis gyvenimu pradejau nes neskauda taip daznai . O pykinimas islieka kad galeciau pavalgyt turiu tabletike suciulpti . Is LT parsiveziau visai skaniu su meta tokios tai ne taip slykstu ciulpti nera tokios karcios kaip airiskos . Zinok cia nesuprasi is kur tos saaugos atsiranda as iki apendikso neturejau jokiu operaciju ir jos tokios dideles buvo kad hirurgas vargo kol jas islaisvino . Cia kaip koks organizmas maniskis kazkoks idomus niekada neparodo is kart nieko turi atlikti begales visokiu tyrimu mucijimu fuj bloga pasidaro pagalvojus . Tave suprantu pas tave ne tik tos saaugos bet ir randelei gi puosia is po kiekvieno peilio jos vis atsiranda . Bet jei nemaiso ir nesukelia problemu gyventi galima kuo pujkiausiai as gi gyvenau 5 metus nevargino ir uzmirsusi buvau kad tokiu buvo pas mane . Tai vat su manim uzteks . Papasakok tiu kaip sekasi auginti pilviuka kaip jautiesi kiek esi priaugusi svorio nestumo metu ? Ir ar mazius nemucija mamytes ? Kaip kitos mergytes laikotes ?
Atsakyti
Sveikutes vargo seserys! smile.gif Oj, kad parasiau, net paciai idomu paliko rolleyes.gif Renatele, dziugu girdeti kad pradejai dziaugtis gyvenimu! Tai svarbiausia! manyciau pagerk tuos 6 men vaistus kuriuos israse, paskui matysi kaip bus toliau. Del isvarzos, tau yra skrandyje ar tulzies latake, anksciau rasei kad latake, dabar skrandyje. O gal ten ir ten g.gif Organizmai visi skirtingi tas jau tikrai. Man kai skauda nugara del isvarzos opioidiniai analgetikai nepadeda o paracetamolis kaip ranka nuima. Gydytojai sako cia tai bent. Svarbiausia rasti kas tinka. Gerk vaistus o po 6 men matysi kas paliks is nemaloniu pojuciu ir galesi galvoti ka toliau daryti. Tiesa, gal tau israse rugstinguma mazinanciu vaistu? Nuo ju viduriai labai kieteja. Jammin, tikrai,parasyk kiek svorio priaugai, kada gimdyti, ir aplamai kaip tas seimyninis gyvenimas sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 03 29, 21:53)
Sveikutes vargo seserys! smile.gif Oj, kad parasiau, net paciai idomu paliko rolleyes.gif Renatele, dziugu girdeti kad pradejai dziaugtis gyvenimu! Tai svarbiausia! manyciau pagerk tuos 6 men vaistus kuriuos israse, paskui matysi kaip bus toliau. Del isvarzos, tau yra skrandyje ar tulzies latake, anksciau rasei kad latake, dabar skrandyje. O gal ten ir ten g.gif Organizmai visi skirtingi tas jau tikrai. Man kai skauda nugara del isvarzos opioidiniai analgetikai nepadeda o paracetamolis kaip ranka nuima. Gydytojai sako cia tai bent. Svarbiausia rasti kas tinka. Gerk vaistus o po 6 men matysi kas paliks is nemaloniu pojuciu ir galesi galvoti ka toliau daryti. Tiesa, gal tau israse rugstinguma mazinanciu vaistu? Nuo ju viduriai labai kieteja. Jammin, tikrai,parasyk kiek svorio priaugai, kada gimdyti, ir aplamai kaip tas seimyninis gyvenimas sekasi? smile.gif

Labutis anavjera .Israse parasyta tulzies refliuksas ir tulzies latakelio isvarza .Geriu nuo rukstingumo vaistus jau daug metu kitaip neiseina lpadidintas rugstingumas labai anksciau gerdavau 2 kart per diena dabr tik ryte . Pasigyriau kad geriau jauciuosi ir se tau einu susirietusi . Bet nieko laikinai tikiuosi cia . Kaip tau sveikatos kaip jautiesi ?
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 03 29, 23:53)
Jammin, tikrai,parasyk kiek svorio priaugai, kada gimdyti, ir aplamai kaip tas seimyninis gyvenimas sekasi? smile.gif

Labutis visoms 4u.gif
Šiandien kaiptik buvau pasimatyme su leliuku smile.gif
Sūnelis jau sveria beveik 1.4kg bigsmile.gif Augam greitai, sklandžiai ir gerai smile.gif
Svorio priaugau jau nemažai blush2.gif Kažkur apie 14kg turiu pliusiuko blush2.gif Žiauriai saldumynų norisi pastaruoju metu ax.gif Gimdymo data birželio 22-25dieną, bet esam buvę pas genetikus ir sakė jog vyresni savaitėlę/savaitėlę su puse esam, tai iš tiesų turėčiau apie birželio vidurį jau gimdyti smile.gif
O šeimyninis gyvenimas galima sakyti nepasikeitė-vyras geras kaip ir iki vedybų, džiaugiamės abu pilvuku, glostinėjam ir laukiam wub.gif
Po truputį vaiko daiktelius susipirkinėjam ir vienas kitu džiaugiamės smile.gif
Kitą savaitę žygiuosiu darytis gliukozės tolerancijos tyrimo, kadangi kasos pas mane kaip ir beveik nėra, tai gyd rekomendavo pasidaryti dėl galimo diabeto ax.gif

Anavjera, vat įdomiai čia tau su tuo paracetamoliu bigsmile.gif Šiaip labai gerai kad tau jis padeda, vis ne toks kenksmingas kaip stipresni analgetikai ar kiti nuskausminamieji smile.gif
Renatėle, vaje, užjaučiu. Tau vieną dieną gerai, kitą vėl tas pats doh.gif Kada gi baigsis tavo vargai doh.gif Laikykis 4u.gif

Sveikatėlės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! Renatele, vaje kaip tave uzjauciu verysad.gif Gal ka nors uzvalgei netinkamo? Nekas kai skauda verysad.gif Man kaip ir nera tu dideliu skausmu tai dziaugiuosi. smile.gif Siaip labai idomu kad nerado nieko konkretaus o vistiek skauda. Galvoju kad del tos isvarzeles neturetu buti tokiu skausmu verysad.gif Na gal kai vazuosi po pusmecio jei nepraeis visai tai gal kitus tyrimus darys. O tau pacia kasa ziurejo? Ir kokio pobudzio tavo skausmai, galetum aprasyti? Jammin, kaip smagu skaityti kad sauniai laikotes thumbup.gif smile.gif Nuosirdziausiai linkiu taip ir laikyti thumbup.gif Svorio priaugai nemazai, valio, vadinasi organizmas susitvarko smile.gif O saldumynu kokiu nori, saldainiu ar kepaisiu? Ir kaip tavo gelezies rodikliai? Laikykites mergaites! Iki greito
Atsakyti
Užsukau palinkėti visoms gražių švenčių 4u.gif Daug tvirtų,spalvingų,gražių kiaušinių 4u.gif
O labiausiai linkiu kad kiekvienam kiaušiniui skylant-kiekvienai prisidėtų bent po kruopelytę sveikatos 4u.gif

Su artėjančioms šv.Velykom!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 06 balandžio 2012 - 12:15
Sveikos! Aciu Jammin uz labai grazu sveikinima smile.gif As visai esu siuo reikalu apsileidusi verysad.gif Noretus tos sveikatos truputeli daugiiau smile.gif Viliuosi tavo kiausiniai gerai skilo, sveikatos bus! Renatele, kaip tu? Kaip tavo Velykos? Merginos, noriu paklausti ar pazistate ka nors serganti jungiamojo audinio ligomis? Man toks keistas jausmas kad galiu tureti ta liga. Skauda sanariai, kaulai, bet tas skausmas banguojantis toks. Nelabai noriu tiketi kad nuo kasos taip gali buti verysad.gif Jei ka zinot patarkite kokius tyrimus pasidaryti. Bandziau kalbeti su gyd tai pasiule kisti visas skaudancias dalys po magnetu ir ziureti ka ras. Bet gi cia kruva litu doh.gif Vien zo pasimetusi. Kaip jusu sventes praejo? Kaip orai gimtoje saleleje? Pas mus silta ir sauleta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 04 13, 17:56)
Sveikos! Aciu Jammin uz labai grazu sveikinima smile.gif As visai esu siuo reikalu apsileidusi verysad.gif Noretus tos sveikatos truputeli daugiiau smile.gif Viliuosi tavo kiausiniai gerai skilo, sveikatos bus! Renatele, kaip tu? Kaip tavo Velykos? Merginos, noriu paklausti ar pazistate ka nors serganti jungiamojo audinio ligomis? Man toks keistas jausmas kad galiu tureti ta liga. Skauda sanariai, kaulai, bet tas skausmas banguojantis toks. Nelabai noriu tiketi kad nuo kasos taip gali buti verysad.gif Jei ka zinot patarkite kokius tyrimus pasidaryti. Bandziau kalbeti su gyd tai pasiule kisti visas skaudancias dalys po magnetu ir ziureti ka ras. Bet gi cia kruva litu doh.gif Vien zo pasimetusi. Kaip jusu sventes praejo? Kaip orai gimtoje saleleje? Pas mus silta ir sauleta smile.gif

Labas pupos tikiuosi jusu velyku svente buvo sveika ir stipri nesusirgot neuzvalget .Mano sveikata buvo pujki matot net nebuvo laiko prisesti prie kompo . Bet dabr jau antra diena siaubas kazkoks darosi . Na viska nuo pradziu , treciadieny gi isejau y darba buvau susiradusi gelese jau buvua ten dirbusi pries kelis metus na nieko baisaus negalvojau galvoju gelytes pasodinesiu paravesiu cia kaip tik man nei streso nei fizinio darbo nuejau ogi jis man liepia siltnamy sluoti na galvoju cia ir ne sunkiai susidoriau lengavai . bet paskuj atvare 3 aukstu trala ir liepe gelikes isvest is siltnamio y lauka prisikrauti nusitemti ir iskrauti po lakstymosi ir tempimo pradejo karteti burna pradejo skaudeti kairy sona ir pety galva sukosi ratilais uzspenge ausis . galvoju tralas per sunkus pasikeiciau y mazesny bet vis tas pats pasidare dar blogiau pradejo drebinti is vidaus pradejo pykinti . darbo man nepakeite lengvesnio nes tik toks darbas tera tai isejau namo iki namu nedaejau stotelei prasedejau kol sesuo parveze . namuos sukilo temperatura 38,9 pramiegojau 4val temperatura nukrito iki37,6 . ir tokia tebera burna karteja siaubas arbata nepadeda maistas nepadeda nuimti tos kartelybes ir viduriuoti pradejau sonus maudzia tik . Kaip manot ar cia gali buti kad pasitampiau ir blogumai prasidejo vel . su kuo reikia panaikinti ta kartejima nebesuprantu jau . Tokia vat mano istorija . labutis anavjera tiesa pasakius pirma karta girdziu tokiu ligu o kitokio tyrimo neina padaryti nustatyti diagnozei tik magn rezon . kaip laikaisi kaip sveikatos . Jamin kaip tiu kaip sveikata kaip pilvukas auga ?
Atsakyti
Labas renatele! Vel vargsti verysad.gif Manau kad tau kasa paumejo. Dabar vel kol aprims. Gal kokiu priesuzdegiminiu pagerti? g.gif Cia tikrai viskas gavosi nuo pasitampymu. Esu perskaiciusi daugybe straipsniu rusu saituose apie kasos problemas ir visur rasoma kad reikia vengti stipraus fizinio kruvio. Tokiu darbu dirbti negalima. O kartejima gal motiliumas nuimtu? Man praeidavo pykinimas ir kartejimas nebe toks stiprus budavo. Ir pastebejau del maisto, jei valgant atsiranda burnoje silpnas kartumas vadinasi maistas man netinka. Pastebek, gal tau yra kokiu specifiniu pozymiu. Dabar skaudzios patirties deka zinai kad sunkiai dirbti negali. Man dar padeda ejimas greitu tempu apie val. Gal visur pagereja kraujotaka ir kasai lengviau. Bent jau po ejimo geriau jauciuosi. Irdar padeda pirtis. Tu dabar ilsekis, gerk vaistus ir po truputi grisi i gera busena. Laikykis!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti