Įkraunama...
Įkraunama...

Novaturo kelionės autobusu

Į Vengriją su Violeta Urbaite važiavom - nuostabi gidė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2016 06 24, 23:05)
Na va, sugrįžome  smile.gif Kelionės programa puiki, viešbučiuose sąlygos geros, su autobusu irgi buvo viskas tvarkoje  smile.gif Bet jau gidės tai nerekomenduoju  schmoll.gif Keliauju su Novaturu nuo 2010 m. ir iki šiol visi gidai buvo geri arba labai geri. Deja, šiemet buvau nemaloniai nustebinta. Bendravimo stilius su klientais kaip gūdžiais sovietiniais laikais  doh.gif Kadangi, matau, kad šiemet ta pati gidė važiuos ir likusiomis dvejomis datomis, nuošidržiai rekomenduoju palaukti kitų metų  rolleyes.gif

apie kurią gidę kalbate ? 4u.gif
Atsakyti
Sakykit kokios autobuse yra geros vietos.? Cia paskaiciau, Kad vietas pasirenka pries kelione. Tai kokias pasirinkt rekomenduojat?
Atsakyti
sveiki, gal zinote kur ieskoti novaturo katalogo "Vasara 2017"?
Atsakyti

Sveiki,

Novaturo pažintinių kelionių katalogą kitų metų vasarai gavau Vilniaus "Grūdos" ofise  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(++-- @ 2016 10 23, 12:43)
Sakykit kokios autobuse yra geros vietos.? Cia paskaiciau, Kad vietas pasirenka pries kelione. Tai kokias pasirinkt rekomenduojat?

Man geriausios vietos - iš karto už antrų durų. Ne vairuotojo pusėje, t. y. į laukus, o ne į autostradą smile.gif Šita pusė man labiau patinka ir tuo atveju, jei tenka važiuoti serpantinais, nes šitoj pusėj sėdėdama matau kraštą ir tada man ne taip baisu rolleyes.gif Nors dar žiūriu kokiu maršrutu reikės važiuoti. Tarkim, šiemet maršrutui Ispanija-Prancūzija-Šveicarija pirmenybę teikiau vairuotojo pusei. Nes važiuojant į Ispanijos pusę važiavom Viduržemio jūros pakrante. Ne visai tuo keliu prie pat jūros, bet vis tiek vaizdingesni kraštovaizdžiai buvo vairuotojo pusėj mirksiukas.gif Taip kad reikia išsinagrinėti maršrutą. O antrai autobuso pusei teikiu pirmenybę todėl, kad čia paprastai susirenka linksmesnė kompanija. Į priekį daugiau sėda pagyvenę žmonės smile.gif

QUOTE(kreative @ 2016 10 23, 19:06)
sveiki, gal zinote kur ieskoti novaturo katalogo "Vasara 2017"?

Aš gavau paštu į namus. Nes buvau užpildžiusi formą jų tinklalapyje. Internete yra jau viskas. O ar yra popieriniai katalogai agentūrose - nežinau. Matyt yra, jei Lumi rašo, kad gavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 23 spalio 2016 - 19:21

Aš gavau paštu į namus. Nes buvau užpildžiusi formą jų tinklalapyje. Internete yra jau viskas. O ar yra popieriniai katalogai agentūrose - nežinau. Matyt yra, jei Lumi rašo, kad gavo 

O aš negavau į namus, nors ir buvau užsiregistravusi...  :unsure:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 24 spalio 2016 - 06:24
taip, dalina visose kelioniu agenturose tuos katalogus, bet nuolaidu kuponiukai buvo ideti matyt tik tiems, kas uzsisake i namus, del ko as cia taip ir draskiaus, ir deja nieko nepesiau smile.gif
Atsakyti

taip, dalina visose kelioniu agenturose tuos katalogus, bet nuolaidu kuponiukai buvo ideti matyt tik tiems, kas uzsisake i namus, del ko as cia taip ir draskiaus, ir deja nieko nepesiau smile.gif

Dėl ko draskėtės ? Negavot nuolaidėlės ? 

Atsakyti
Taip, 20 proc. nuolaida tiems, kas nurodytu laiku užsisakė katalogus. Bet ten, žinokit, visokių sąlygų yra. Jeigu kelionės kaina iki 500 Eur, reikia užsakyti iki spalio 31 d. Jeigu daugiau kaip 500 Eur - iki gruodžio 31 d. Vienas kuponas galioja ne daugiau kaip 2 žmonėms. Be to, jeigu keisit maršrutą (o turbūt jeigu ir datą), liks tik 15 proc. nuolaida - kaip išankstinė. Plius iš tokio anksto nežinomas gidas. Po pernai metų patirties manau, kad geriau mažesnė nuolaida, bet geras gidas. Geriau išvis be nuolaidos, bet geras gidas cool.gif
Atsakyti
Jei kas norit tos Novaturo nuolaidos kodo, rasykit az, perleisiu pirmai parasiusiai, nes uzsisakiau labiau is smalsumo pavartyt, kokios kryptys 4u.gif
Atsakyti
Man pernai sakė, kad patikrina tą kodą. Ar atitinka vardas ir pavardė rolleyes.gif Nesu tikra, bet mano kelionių agentė taip sakė...
Atsakyti