QUOTE(++-- @ 2016 10 23, 12:43)
Sakykit kokios autobuse yra geros vietos.? Cia paskaiciau, Kad vietas pasirenka pries kelione. Tai kokias pasirinkt rekomenduojat?
Man geriausios vietos - iš karto už antrų durų. Ne vairuotojo pusėje, t. y. į laukus, o ne į autostradą

Šita pusė man labiau patinka ir tuo atveju, jei tenka važiuoti serpantinais, nes šitoj pusėj sėdėdama matau kraštą ir tada man ne taip baisu

Nors dar žiūriu kokiu maršrutu reikės važiuoti. Tarkim, šiemet maršrutui Ispanija-Prancūzija-Šveicarija pirmenybę teikiau vairuotojo pusei. Nes važiuojant į Ispanijos pusę važiavom Viduržemio jūros pakrante. Ne visai tuo keliu prie pat jūros, bet vis tiek vaizdingesni kraštovaizdžiai buvo vairuotojo pusėj

Taip kad reikia išsinagrinėti maršrutą. O antrai autobuso pusei teikiu pirmenybę todėl, kad čia paprastai susirenka linksmesnė kompanija. Į priekį daugiau sėda pagyvenę žmonės
QUOTE(kreative @ 2016 10 23, 19:06)
sveiki, gal zinote kur ieskoti novaturo katalogo "Vasara 2017"?
Aš gavau paštu į namus. Nes buvau užpildžiusi formą jų tinklalapyje. Internete yra jau viskas. O ar yra popieriniai katalogai agentūrose - nežinau. Matyt yra, jei Lumi rašo, kad gavo