Įkraunama...
Įkraunama...

Novaturo kelionės autobusu

Labai gaila kai blogas vadovas taip sugadina atostogas ar jų dalį, nes nuo vadovo labai daug priklauso. Vaziavom į Piteri ( Top turas) tai vadovė papuolė tokia vėpla doh.gif , kad visa grupė išsivaikščiojo kas sau, dalinomes i grupeles ir samdėmės vietinius gidus ar lankėm-skaitėm savarankiškai, nes pati nelabai suprato nei kur ji nei ką veikia. Autobusas atgal važiuojant užė (nuo priekaištų), anketas pripildėm, kad net lapuose vietos neužteko....
Nors prieš tai su topturu teko keliauti ir viskas buvo labai puiku, taigi keliones vadovas tai loterija tongue.gif Linkiu kad visiems keliaujantiems ištraukti laimingus bilietus biggrin.gif
Atsakyti
Vakar gryzau is keliones,kuria organizavo Novaturas.Ispudzius parsiveziau fantastiskus wub.gif Vadovas nustebino savo ziniu bagazu,siltumu ir visos komandos rupesciu.Vaziuosiu ir vaziuosiu.Gaila,kad perkant kelione negalima pasirinkti vadovo,vaziuociau tik su juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2011 04 12, 15:21)
Vakar gryzau is keliones,kuria organizavo Novaturas.Ispudzius parsiveziau fantastiskus wub.gif Vadovas nustebino savo ziniu bagazu,siltumu ir visos komandos rupesciu.Vaziuosiu ir vaziuosiu.Gaila,kad perkant kelione negalima pasirinkti vadovo,vaziuociau tik su juo thumbup.gif

Pasidalinkit ispudziais 4u.gif , kokioj kelionej buvot, kas buvo vadovas - atostogos arteja.
Atsakyti
As irgi ka tik grizau is Novaturo keliones Italija=Kaprio sala. Man labai pasiseke, nes vadove buvo ta pati isgirtoji Daiva... wub.gif

Vienintelis keliones minusas - autobusas buvo su neveikianciu kondicionieriumi... doh.gif Visa laime, kad ne rugpjutis...
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 04 26, 21:27)
As irgi ka tik grizau is Novaturo keliones Italija=Kaprio sala. Man labai pasiseke, nes vadove buvo ta pati isgirtoji Daiva... wub.gif

Vienintelis keliones minusas - autobusas buvo su neveikianciu kondicionieriumi... doh.gif Visa laime, kad ne rugpjutis...

4u.gif manau esat visa "pilna" ispudziu ir geru emociju, nes man sita kelione buvo labai gera, aisku sudetinga, gal varginanti, bet atsiminimai thumbup.gif , ir vadove Daiva, tikrai myli Italija ir moka tuo dalintis.
Jo, Novaturo autobusai prasteja schmoll.gif , pernai kelionej po Juodkalnija ir vos "bezdejo"...
Kazin kaip bus sia vasara?
Visiems geru kelioniu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

visu pirma as noriu pasisakyti kad esu uz autobusines keliones smile.gif
Nors beveik visada keliaujam su gruda, uzpernai buvom kelioneje ispanija-sveicarija-prancuzija su Novaturu. Jokiu priekaistu neturiu, kelione labai patiko, gide aleksandra - super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukea @ 2011 04 27, 13:45)
Sveiki,

visu pirma as noriu pasisakyti kad esu uz autobusines keliones smile.gif
Nors beveik visada keliaujam su gruda, uzpernai buvom kelioneje ispanija-sveicarija-prancuzija su Novaturu. Jokiu priekaistu neturiu, kelione labai patiko, gide aleksandra  - super.  thumbup.gif

Palaikau 4u.gif , as ir uz autobusines keliones.
Atsakyti
Mums teko vaziuoti i Heide parka ir Legolenda. Autobusas buvo naujas,viskas veike,vaikams programa super buvo. Gidas Arunas. Fantastiska kelione buvo,nakvynes visos viesbutyje,vargti autike neteko. Kelione pirkom Novature,bet organizavo man atrodo exkursus. Super,vaziuociau visada,tik nesirenku kur miegoti autike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 04 26, 21:14)
Pasidalinkit ispudziais  4u.gif , kokioj kelionej buvot, kas buvo vadovas - atostogos arteja.

Buvau Krokuva-Praha-Karlovy Varai.Ispudziai patys geriausi.Vadovas buvo Marius Vilkevicius.Superinis zmogutis,siltas,uzimantis.O tiek informacijos gavome,kad nebuvo kur sutalpinti lotuliukas.gif Man buvo pirmoji autobusine kelione,bet dabar zinau,kad tikrai ne paskutine.Autobusas geras,vairuotojai saunuoliai.Noreciau ir i sekancia vaziuoti su sia komanda.Gaila,kad pries perkant kelione negalima pasirinkti vadovo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2011 04 29, 11:14)
Buvau Krokuva-Praha-Karlovy Varai.Ispudziai patys geriausi.Vadovas buvo Marius Vilkevicius.Superinis zmogutis,siltas,uzimantis.O tiek informacijos gavome,kad nebuvo kur sutalpinti lotuliukas.gif Man buvo pirmoji autobusine kelione,bet dabar zinau,kad tikrai ne paskutine.Autobusas geras,vairuotojai saunuoliai.Noreciau ir i sekancia vaziuoti su sia komanda.Gaila,kad pries perkant kelione negalima pasirinkti vadovo verysad.gif

Manau turim dar viena "ligoni" 4u.gif susirgusi kelioniu liga. thumbup.gif , o su Marium teko keliauti, neblogas vadovas, svarbiausiai konkretus.
Sekmingu kelioniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 04 29, 11:46)
Manau turim dar viena "ligoni"  4u.gif susirgusi kelioniu liga.  thumbup.gif , o su Marium teko keliauti, neblogas vadovas, svarbiausiai konkretus.
Sekmingu kelioniu  drinks_cheers.gif

Aciu mirksiukas.gif Gaila,kad atostogos dar toli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2011 04 29, 12:01)
Aciu mirksiukas.gif Gaila,kad atostogos dar toli lotuliukas.gif

Laikas bega labai greitai, svarbiausiai norai ir galimybes ....
Geru kelioniu 4u.gif
Atsakyti