Įkraunama...
Įkraunama...

Novaturo kelionės autobusu

QUOTE(zasa @ 2011 05 18, 13:36)
Negavau atsakymo schmoll.gif  schmoll.gif tik parase, kad vadybininkas perziures ir parasys, bet dar neparase bash.gif

Turbut ir dabar dar neaisku?
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 05 23, 10:29)
Turbut ir dabar dar neaisku?

Visoms Novaturo kelionems kurios pirktos ar rezervuotos iki balandzio 1 d. kuro mokestis netaikomas, taip paaiskino mano agente. Geru kelioniu 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Norėčiau pasiteirauti ar yra kam tekę keliauti Talinas - Helsinkis - Rundalės pilis ax.gif Atostogų šiais metais ko gero nelabai turėsiu, tai norėtųsi bent per jonines ištrūkt ax.gif Teko su Novaturu vieną kartą keliaut, tai daugmaš normaliai buvo, tik va įdomu kaip tos trumposios kelionės unsure.gif rolleyes.gif Būčiau dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 05 24, 21:21)
Labas  4u.gif  Norėčiau pasiteirauti ar yra kam tekę keliauti Talinas - Helsinkis - Rundalės pilis ax.gif  Atostogų šiais metais ko gero nelabai turėsiu, tai norėtųsi bent  per jonines ištrūkt  ax.gif  Teko su Novaturu vieną kartą keliaut, tai daugmaš normaliai buvo, tik va įdomu kaip tos trumposios kelionės  unsure.gif  rolleyes.gif Būčiau dėkinga už atsiliepimus  4u.gif

Situo marsrutu esu keliavus, bet su savu transportu, tai labai patiko, trumpa, bet ispudinga kelione. Manau ir su Novaturu turetu buti idomu, miestai idomus, Rundale - tikrai ispudinga. Turesit grazias, trumpas atostogas. Geru ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Ką tik grįžau iš kelionės į Kroatiją. Važiavom su Marium Vilkevičium. Dauguma liko labai nepatenkinti. Apgivendino grupe net trijose skirtingose vietose. Tam, kad paimtume kitą grupės dalį važiavome iš vienos vietos į kitą dvi valandos, ir taip du kartus per dieną... Marius Vilkevičius mūsų grupę nuvežė į maža miestelį paplaukiuoti laiveliu ir parodė keletą istorinių namelių. Už tai paėmė iš kiekvieno žmogaus po 40 eurų, nors prieš tai turėjome pusvalandį laisvo laiko ir aš nuėjau pažiūrėti kiek kainuoja vienam žmogui paplaukiuoti nauju gražiu laiveliu: 15 eurų. Kai mes pamatėme mūsų laivelį man net baisu tapo, 1980-tų metų tikriausiai, ir už tai 40 eurų!!! Visa grupė (50 žmonių) pasibaisėjo bet pratilėjom, tik ziūrėjom kaip vokiečiai nauju laiveliu šalia plaukia tik iž 15 eurų. Paskutinę naktį apgyvendino kažkokiame tikriausiai benamių namelyje: lovos dar sovietinių laikų, viskas prarūkyta, dulkių pilna, langai neatsidarinėja, tai kai kurie mūsų grupės nariai skundą parašė, kadangi sąlygos tikrai baisios buvo. Autobuse mūsų gidas pasiūntė vokelį keleiviams, kad mes po šiek tiek eurų padėtume vairotojams (kaip padėką). Kiek aš buvau kelionėse autobusų (Italijoj, Austrijoj, Čekijoj, Ispanijoj) tai pamačiau pirmą kartą... Nežinau, gal nuo šių metų taip yra priimta...
Važiuodami į Kroatiją nepirkite sūriaus, kurį Jums siūlys gidai, mūsų gidas užtikrino kad galima laikyt 40 dienų be šaldytuvo, bet jau po trijų dienų 8 žmonės jį išmetė, kiek žinau kai grįžom į Lietuvą dar keli žmonės išmetė, o kainavo irgi nemažai.
Atsakyti
QUOTE(renosha @ 2011 05 28, 18:11)
Ką tik grįžau iš kelionės į Kroatiją. Važiavom su Marium Vilkevičium.

Renosha, kokioj tiksliai kelionej buvote? Nes Novaturas kelias organizuoja ir i viena is ju ruosiuosi liepa vaziuoti g.gif .
I
Atsakyti
Poilsis Kroatijoje - rojus žemėje. Išsiaiškintike būtinai apie viešbučius ir atstumus, nes kol autobusas nuvažiuos iš vienos salos į kitą paimti grupės dalį užtrukna dvi valandas ryte ir dvi valandas vakare. Gaunasi pusė dienos vien tik autobuse praleidžiate.
Atsakyti
QUOTE(renosha @ 2011 05 29, 10:03)
Poilsis Kroatijoje - rojus žemėje. Išsiaiškintike būtinai apie viešbučius ir atstumus, nes kol autobusas nuvažiuos iš vienos salos į kitą paimti grupės dalį užtrukna dvi valandas ryte ir dvi valandas vakare. Gaunasi pusė dienos vien tik autobuse praleidžiate.

Kaip įdomiai. Teko būti būtent šioje kelionėje prieš du metus. Labai patiko tiek gidas, tiek kelionė, tiek pati šalis. Buvom visose ekskursijose. Ten, kur su laivu plaukt, tai 40 euru kainavo visa kelione, bet tikrai ne pasiplaukiojimas laiveliu. Pasiplaukiojimas kainavo berots 10 euru (bent jau mums taip buvo). Dėl to, kad žmonės iš visų kampelių surinkinėjo, tai nematau kuo skųstis, kadangi žmonės šioje kelionėje gali rinktis, kur jie nori gyventi (Opatijoj, Njivicėj, dar kažkur), tai ir išsirenka daug kas skirtingai, kaip kam labiau patinka. O jei nenorėjot, kad būtų taip važinėjama pasiimt, vertėjo tada apsigyvent kur nors Opatijoj, tada tik viena karta (važiuojant į Plitvicę) būtų tekę apsilankyt Krk saloj. Dar rašėt apie sugedusius sūrius. Man jie nesugedo nors pirkau net kelis, bet, aišku, gal dėl to, kad gyvenome apartamentuose, kuriose buvo šaldytuvas ir juos laikėme ten...
Atsakyti
Man šalis irgi labai patiko, būtinai ten dar nuvažiuosiu, tik jau su savo transportu, kad nebūčiau priklausoma nuo visos grupės. Kai važiuoji pirmą kartą, aišku nežinau, kad žmonės bus apgyvendinami skirtinguose miestuose, kažkaip iš kitų kelionių pripratau, kad apgyvendina viename viešbutyje, arba bent jau vienam mieste esančiuose. Aišku čia mano klaida kad neišsiaiškinau, bet ir Novaruras apie tai galėjo perspėti. Kadangi mus maitino (labai gerai maitino) du kartus per dieną, tai šaldytuvų mes neturėjom, beto gidas perspėjo kad 40 dienų be šaldytuvo galima laikyti sūrį.
Atsakyti
Kelione i Provansa nesusidare, tai prisiglaudziau prie Luaros piliu. Buvusiu prasyciau duoti patarimu, jeigu ka galite patarti. Dvi dienos bus Paryziuje, bet jas as esu linkusi praleisti savarankiskai, nes noriu pamatyti kitas vietas, nei programoje (jas jau esu aplankiusi anksciau), agentura uztikrino, kad del to problemu nebus.

Kaip buna su maitinimu? Pusryciai kontinentiniai- bulkute, dzemas, kava/arbata. Ar buna laisvo laiko normaliai pavalgyti? Ar viesbuciai labai toli nuo civilizacijos, gryztama labai velai i juos?
Atsakyti
Negavau to atsakymo apie kuro mokesti, bet jau cia viena forumiete pasake, kad netaikys smile.gif tai irgi gerai. Mes tai nusprendem su savo auto vaziuot, tai teks atsisakyt, bet manau ir su Novaturu bus saunu, kad tik ivyktu ta kelione tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2011 05 29, 12:16)
Kaip įdomiai. Teko būti būtent šioje kelionėje prieš du metus. Labai patiko tiek gidas, tiek kelionė, tiek pati šalis. Buvom visose ekskursijose. Ten, kur su laivu plaukt, tai 40 euru kainavo visa kelione, bet tikrai ne pasiplaukiojimas laiveliu. Pasiplaukiojimas kainavo berots 10 euru (bent jau mums taip buvo). Dėl to, kad žmonės iš visų kampelių surinkinėjo, tai nematau kuo skųstis, kadangi žmonės šioje kelionėje gali rinktis, kur jie nori gyventi (Opatijoj, Njivicėj, dar kažkur), tai ir išsirenka daug kas skirtingai, kaip kam labiau patinka. O jei nenorėjot, kad būtų taip važinėjama pasiimt, vertėjo tada apsigyvent kur nors Opatijoj, tada tik viena karta (važiuojant į Plitvicę) būtų tekę apsilankyt Krk saloj. Dar rašėt apie sugedusius sūrius. Man jie nesugedo nors pirkau net kelis, bet, aišku, gal dėl to, kad gyvenome apartamentuose, kuriose buvo šaldytuvas ir juos laikėme ten...

Aš su Mariumi buvau kelionej Kroatija - Slovėnija, tad 100proc man sunku pasakyti ir palyginti. Kaip gidu labai esu patenkinta, jei tinkamai susiklostys aplinkybės su mielu noru su juo nuvažiuočiau į Juodkalniją ar pietų Kroatiją. Dėl viešbučių, tai poilsinėje Kroatijoje juk žmonės juos renkasi patys iš siūlomų, gidas vargu, ar gali būti kaltas... Mes gyvenome Opatijoje (2,5 dienų/ 3n buvo prie jūros) - patys nesirinkom, bet buvo labai geras viešbutis. Vieną dieną važiavom į istrijos pusiasalio miestelius, tame tarpe buvo pasiplaukiojimas laiveliu, rakija, maudynes - kaina nepamenu, bet buvome patenkinti. Pavaikčiojome po Rovinjį, Porečą, nuvažiavome apžiūrėti Pulos amfiteatro. Buvo puiki diena.
Dėl sūrių irgi teko įkliūti, tik Šveicarijos. Pasimokiau ir niekada nevežu iš kitų šalių nebrandintų sūrių, kuriems reikia šaldytuvo. Sąlygų laikyti šaldytuve kelionėj dažnai nebūna, tad reikia žiūrėti kokiom sąlygom jie laikomi, jei reikia šaldytuvo, pakanka nusipirkti paragauti vietoj, kad ir kaip norėtųsi parvežt lauktuvių, Brandinti, o jei dar vakuuminėse pakuotėse problemų nesukelia, jiems šaldytuvas nereikalingas.
Dėl vokelių: kiek važiavau su Novaturu, tiek tas vokelis buvo siunčiamas, čia tokia jų bendra tvarka. Šiaip tai man ji labiau civilizuotesnė, kas kiek nori, tiek arbatpinigių duoda. Mane labiau erzina kai kurių moteriškių iniciatyva pirkti atsidėkojimo dovanas gidams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 30 gegužės 2011 - 11:14