Idomu, ar Novaturas (ar kitos kelioniu agenturos) nors kartais surenka grupes i Juodkalnija? Tai mano svajoniu salis, kur labai noreciau nukeliauti.
QUOTE(Atlantida @ 2011 08 10, 15:59)
Idomu, ar Novaturas (ar kitos kelioniu agenturos) nors kartais surenka grupes i Juodkalnija? Tai mano svajoniu salis, kur labai noreciau nukeliauti.
Pernai liepa surinko, ir kelione buvo labai puiki. Geros keliones i svajoniu sali

Keliu temą į viršų ir klausiu, gal kas susidūrėte, ar tikrai informacija apie Novaturo grupių rinkimą/žmonių aktyvumą yra paslaptis ? Nesinori palikinėt avanso, kad sužinot paskui, kad nesusirinko grupė... Pasirinkimą norisi turėt

Nu va, užsiračiau birželio pabaigoje į Provansą. Bus tik dvi datos, tai nepravėpsokite. Jau prasidėjo išpardavimai kitų metų, iki gruodžio 31d. taikoma 15 proc. nuolaida.
Levandos....Mmmmmm....
Levandos....Mmmmmm....
QUOTE(ElePran @ 2012 11 12, 21:09)
Nu va, užsiračiau birželio pabaigoje į Provansą. Bus tik dvi datos, tai nepravėpsokite. Jau prasidėjo išpardavimai kitų metų, iki gruodžio 31d. taikoma 15 proc. nuolaida.
Levandos....Mmmmmm....
Levandos....Mmmmmm....
ir kaip kelionė? Jau planuoju ateinančią vasarą

Gal kam nors yra tekę važiuoti į autobusinę kelionę Praha-Viena-Budapeštas
Jei taip, kokie atsiliepimai?

QUOTE(dareida @ 2013 01 04, 13:35)
Gal kam teke vaziuoti i pazintine kelione Italija - Kapri sala su Novaturu? As galvoju i kelione leistis rugpjucio pabaigoje. Bet jau prisiskaiciau, kad per kasti rugjucio menesi neverta leistis i tokia kelione. Kokie butu pastebejimai, patarimai keliavusiu siuo marsrutu?
Labutis tai buvo pati pirmoji mano kelione gyvenime, kur kazkur isvaziavau is Lietuvos. Kelione buvo suiper super superine. Vykome spalio pabaigoje. pataikeme ant akcijos, net nezinoje:))))))) Kaip dabar yra nezinau, net nesidomejau, bet tada (2009) kelione vyko 10dienu is ju berods 5 buvo vakarienes. kelios labai jau prabangios ir viesbuciai superinei. Kiek pamenu vienam viesbutyje tai isvis klase barmenai mums net padare sau su ugnimi, fakelais. Buvo labai smagu, ispudinga, linksma ir romantiska. lapkriti oras buvo apie 20 laipsniu:))))) Kai vaziavom nezinojom kas tas Kapris, bet kai pamateme apie ji pamirsti nebeimanoma. kai ji prisimenu vel uzuodziu ta citrinu ir limoncelos kvapa, zydincias geles ir spindincio zydrumo vandeny. Ispudziu daugiau nei reikia:))))) Rudeni ar pavasari manau vaziuoti yra pats tas. Gerai prisimenu kai kapryje maudemes, o Italiukai i mus ziurejo kaip i butybes nutupusias is kazkur. Visa ta laika oras buvo labai geras, tik venecijoje lijo. Beje venecija, gal buvau kazkiek per daug sufantastinus, tai ji mane siek tiek nuvyle:(((((( Astriu myzalu kvapas trenke kaip reikalas:)))))) Siaip miestelis gan ispudingas, jame buvome gal kokias pora valandu. Labai patiko Viena ir florencija. Roma labai grazi, bet joje ir triuksmas didelis. Italiukai laksto su savo britvom:))) Kavinese meileje prisipazysta irgi atvirom sirdim, bei plystanciom gerklem.

Dareida, man taip pat atrodo, kad rugpjutis tokiai intensyviai pazintinei kelionei del karsciu per sunkus, ne bent ypatingai gerai juos pakeliat ir galit vaiksciot po miestus, svilinant saulei. Pati Italija - Kapri planuoju geguzes pabaigai, jei susirinks. Beje, atkreipkit demesio, kad Novature tik 4 vakarienes ir net su isankstineis nuolaidomis bendra kaina visvien didesne nei kitose agenturose

Ooo, kaip ačiū už papasakotus įspūdžius :-) Jau buvau kelionių agentūroje, tai pati vadybininkė nelabai pataria rugpjūtį leistis į tokią kelionę, tai planuoju rudeniui išvyką. Tik dabar atėjo kitas etapas, kurią kelionių agentūra rinktis... Kaina tai kiek žiūrėjau lyg visur panašios
Abiga, o kurią tu kelionių agentūrą pasirinkai?