Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

4u.gif Būkit geros , pasidalinkit informacija....
Labai reikia atsiliepimų apie lietuvių k. vadovėlius ,,Pupa". Daug metų mūsų mokykla dirbome pagal Marcelionienės ..Šaltinius", dabar norėtume tų ,,Pupų", bet bijome, kad neapsiriktumėme. Be to, mokyklai vėl kainuos pinigus, tas vadovėlių pakeitimas, o to nelabai vadovybė pageidauja....
Žodžiu, kas dirbat pagl ,,Pupa", atsiliepkit, parašykit...
Labai ačiū.
Atsakyti
as dabar praktika atlikineju ir dirbam pagal pupa. man jie patinka ir zymiai labiau nei kiek teko susidurti su Marcelionienes. be to dirbant pagal pupa reikia pirkti ir giles vadovelius, nes jie siejasi, integruojasi temos. na mano nuomone tokia. reikia specu klausti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Pas mus "Šaltinėlis" smile.gif

Mergaitės, jau kažkada klausiau apie Kisėliovą ax.gif Neįkerta mano ketvirtokai, pratybose beveik visi tekstiniai uždaviniai, kiekvieną reikia analizuoti garsiai, savarankiškumo nerasta, pratybas atsilikom žiauriai doh.gif Ar jūs viską spėjate?
Atsakyti
[quote=kartitiesa,2011 03 16, 19:00]
Taip pat yra įdomūs užsiėmimai su vaikais netoli Vilniaus, ten važinėjasi su šunimis, indėnai užima vaikus. thumbup.gif
[/quote]
o tiksliau kur ten vilniui, su tais indenais? kaina kokia?
[/quote]

Jei neklystu, tai čia: http://www.nuotykiua...x.php?item_id=3

Buvom su darbo kolektyvu, visai smagiai pasibuvom, bet tada buvo žiema biggrin.gif
Atsakyti
"Pupa" man labai patiko, bet turėjau tik pirmoj klasėj. Daugiau nepirko. Ten ir planai, ir tikslai nurodyti, padalomos medžiagos yra. Siejasi su pasaulio pažinimu ir "Gile', bet tai nebūtina "Gilės" turėt, jei norima, galima savaip dirbti. Bet ir "Gilė" man patiko. Ir "Riešutėlis" -matematikai geras, tik nepatinka, kad daugybos ten mokoma kaip pas Kiseliovą: pirma rašoma, kiek kartų paimta, o tik po to rašoma, po kiek. Nelogiškai gaunasi, kai aiškinama, kaip spręsti tekstinius uždavinius.
Kiseliovas mano akimis - bordakas. Nei Marcelionienės, nei Kiseliovo, nei Jonynienės - nei už ką neimčiau.
Papildyta:
SOS help.gif HeLP Padėkit
Labai reikia planų, programų ketvirtokams. sakykit, ko jums reikia - padėsiu, versiuos per galvą - mainau pagalbą už pagalbą, tik pamokų planų neturiu - neprašykit.
Papildyta:
Ačiū už nuorodą
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 03 16, 21:32)
4u.gif Būkit geros , pasidalinkit informacija.... 
Labai reikia atsiliepimų apie lietuvių k. vadovėlius ,,Pupa". Daug metų mūsų mokykla dirbome pagal Marcelionienės ..Šaltinius", dabar norėtume tų ,,Pupų", bet bijome, kad neapsiriktumėme. Be to, mokyklai vėl kainuos pinigus, tas vadovėlių pakeitimas, o to nelabai vadovybė pageidauja....
Žodžiu, kas dirbat pagl ,,Pupa", atsiliepkit, parašykit...
Labai ačiū.

Papildyta:
Mes dirbame su ,,Pupa" ir ,,Gile". Esme patenkintos, bent jau aš. Norėčiau dirbti ir su ,,Riešutu", bet mokykla negali nupirkti, su ,,Gile" dirbame turėdamos vieną knygą. Bet matematikos pamokoms ruošiuosi ir turėdama ,,Riešuto" mokytojo knygą bei pratybas. Man visai nepatinka Kiseliovų. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 03 16, 21:07)

Apie kokias galvoji? Kiseliovų ar Kengūros?
Papildyta:

Apie Kiseliovų, bet jau viena kolegė nusiuntė į paštą. Dėkinga labai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 03 16, 23:30)
Išsiunčiau į paštą olimpiados užduotis.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 03 16, 22:15)
"Pupa" man labai patiko, bet turėjau tik pirmoj klasėj. Daugiau nepirko. Ten ir planai, ir tikslai nurodyti, padalomos medžiagos yra. Siejasi su pasaulio pažinimu ir "Gile', bet tai nebūtina "Gilės" turėt, jei norima, galima savaip dirbti. Bet ir "Gilė" man patiko. Ir "Riešutėlis" -matematikai geras, tik nepatinka, kad daugybos ten mokoma kaip pas Kiseliovą: pirma rašoma, kiek kartų paimta, o tik po to rašoma, po kiek. Nelogiškai gaunasi, kai aiškinama, kaip spręsti tekstinius uždavinius.
Kiseliovas mano akimis - bordakas. Nei Marcelionienės, nei Kiseliovo, nei Jonynienės - nei už ką neimčiau.
Papildyta:
SOS  help.gif HeLP Padėkit
Labai reikia planų, programų ketvirtokams. sakykit, ko jums reikia - padėsiu, versiuos per galvą - mainau pagalbą už pagalbą, tik pamokų planų neturiu - neprašykit.
Papildyta:
Ačiū už nuorodą

Kokių planų reikia? Jeigu ,,Pupos'' ar ,,Gilės" tai yra internete, reikia ieškoti ,,Šok" serijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigruole: 16 kovo 2011 - 22:38
SOS help.gif HeLP Padėkit cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 03 16, 23:15)
Papildyta:
SOS  help.gif HeLP Padėkit
Papildyta:
Ačiū už nuorodą

http://saltinis.lt/
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 03 17, 00:36)
Kokių planų reikia? Jeigu ,,Pupos'' ar ,,Gilės" tai yra internete, reikia ieškoti ,,Šok" serijos.

Ne, ne "ŠOK" serijos. "Pupą", "Gilę" tik pirmoj klasėj turėjau. Netinka ir Kiseliovas matematikai, o visą kitą galėčiau prisitaikyt

Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2011 03 17, 00:42)

Šaltinį žinau, bet man reikia dar Jonynienės, Balčyčio, kūno kultūrai, etikai.
Dar modifikuotų ir adaptuotų
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 03 16, 01:03)
Sveikutės  4u.gif  Ir aš su prašymu. Truputį anksčiau buvo pašte ketvirtokų olimpiadinės užduotys. Bet kai kažkas ištrynė laiškus, jų neliko. Jei nesunku, persiųskite vėl kuri nors, jei išsisaugojote pas save kompiuteryje. Dėkoju iš anksto  wub.gif

Mūsų užduotys kitokios, nei pašte. Ką tik nusiunčiau. 4u.gif Pažiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti