Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Į paštą nusiunčiau nuorodas apie piešimą ir sėdėjimą prie kompiuterio.
Gal pasinaudosite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 17 kovo 2011 - 21:36
4u.gif
Ačiū, mergaitės, už informaciją apie ,,Pupą" ir kitus vadovėlius. Labai padėjote...
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 03 17, 21:59)
Sveikutės. Išsiunčiau adaptuotas ir modifikuotas programas 4 klasei. Jeigu jums tiks, ten dviejų rūšių. Jeigu tiks ir reikės pirmo ir antro trimestro, tai galėsiu išsiųsti ir jas bigsmile.gif
Papildyta:
O riešuto ar reikia? Turiu visas tris dalis.

Ačiū už pagalbą ir siuntinį. Žiūriu, kad mums kitaip reikia tas programas rašyti. Mums reikia gebėjimus, bet ne temas užrašyti. Programos, atrodo, geros, tikriausiai kolegėms pravers.
Kuom aš galėčiau pagelbėti, pasitarnauti?
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2011 03 17, 22:24)
Išsiunčiau matemat., pasaulį, dailę, kūno kult. pasitaisysit, jei tiks g.gif

Ačiū labai, bet man reikia trumpalaikių.
Atsakyti
Į paštą nusiunčiau „Miela šventė“ scenarijų ir po truputį siuntinėju „Gilės“ mokytojo knygos 1 dalį pirmai klasei
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 03 17, 23:32)
  Gal pasinaudosite  smile.gif

Mano kompas kazkodel neatidaro schmoll.gif gal as ko nemoku???? Ar jums visoms atidare?
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 03 17, 22:32)
  Gal pasinaudosite  smile.gif

Sveikos. Neatsidaro nuoroda apie piešimą.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 03 18, 19:11)
Sveikos. Neatsidaro nuoroda apie piešimą.

Labutis, atsisiunčiau į darbalaukį ir viskas gerai atsidarė. Daug skaitymo, o šiandien norisi pailsėti, skaitysiu gal rytoj mirksiukas.gif
Labai ačiū už puikius scenarijus mamų dienai, reikės pabandyti, laiko dar yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

šiandien piešėme su stikliniais karoliukais ir guašu. Gavosi labai įdomūs darbeliai. Vaikams labai patiko pats procesas. Keli vaikai taip ritmingai siūbavo batų dėžes, kad net pradėjo šokti. biggrin.gif Buvo labai smagu ne tik vaikams, bet ir man biggrin.gif
Į paštą įkelsiu kelis pavyzdėlius. Tokiu būdu išmargintą popierių galima naudoti visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 18 kovo 2011 - 21:09
QUOTE(viga @ 2011 03 18, 21:45)
o šiandien norisi pailsėti, skaitysiu gal rytoj mirksiukas.gif

pavydžiu ax.gif jokio poilsio verysad.gif verysad.gif verysad.gif nuo pirmadienio išorės auditas schmoll.gif
net atsidusau, tai parašius
jau viena mūsų mokytoja biuletenį pasiėmė, neatlaikė nervai... įdomu, kaip man seksis. labai jaučiu įtampą. bijau, kad ir apsiverksiu, kai pamatysiu stovintį auditorių prie klasės durų. O pasikviečiau pirmadieniui į ketvirtą pamoką. bus l.k. "muzikos garsai". į kokias kitas ateis-jų "karinė" paslaptis. ir kam taip išsidirbinėt? kai bus baigta, atsiųsiu, kokius sau planelius pamokų rašiau ir uždavinius (jei kam bus įdomu). nes supratom uždaviniai ir pamokos pabaiga yra svarbiausias jiems dalykas. tiesa, ir visų tarpusavio santykiai. tai va einu "džiūt" prie pamokų kitai savaitei.

Oi kaip ten piešėt, gal man tokia mintis būtų gerai prie tos pamokos "muzikos garsai?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 18 kovo 2011 - 21:08
Sveikutės. Nors jau savaitgalis ir reikia ilsėtis, bet sėdžiu ir suku galvą, ką įdomaus su vaikais padaryti Žemės dienai. Gal ką nors piešėt ar kokį darbelį darėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 03 18, 22:07)
Sveikutės. Nors jau savaitgalis ir reikia ilsėtis, bet sėdžiu ir suku galvą, ką įdomaus su vaikais padaryti Žemės dienai. Gal ką nors piešėt ar kokį darbelį darėt? g.gif

Ot nenufotkinau... gaila , mes šiandien pakabinom žalią voratinklį - lietsargio rėmą, po juo sukabinom bitutės ir gėles iš kiaušinių dėklų. darbelių pvz. siunčiu į paštą
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 03 18, 21:07)
pavydžiu ax.gif  jokio poilsio verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nuo pirmadienio išorės auditas schmoll.gif
net atsidusau, tai parašius
jau viena mūsų mokytoja biuletenį pasiėmė, neatlaikė nervai... įdomu, kaip man seksis. labai jaučiu įtampą. bijau, kad ir apsiverksiu, kai pamatysiu stovintį auditorių prie klasės durų. O pasikviečiau pirmadieniui į ketvirtą pamoką. bus l.k. "muzikos garsai". į kokias kitas ateis-jų "karinė" paslaptis. ir kam taip išsidirbinėt? kai bus baigta, atsiųsiu, kokius sau planelius pamokų rašiau ir uždavinius (jei kam bus įdomu). nes supratom uždaviniai ir pamokos pabaiga yra svarbiausias jiems dalykas. tiesa, ir visų tarpusavio santykiai. tai va einu "džiūt" prie pamokų kitai savaitei.

Oi kaip ten piešėt, gal man tokia mintis būtų gerai prie tos pamokos "muzikos garsai?"

Puikiai jus suprantu. Mes laukiame akreditacijos ir audito spalio mėnesį, bet jau dabar vyksta pasiruošimas. Kiekvieną dieną primena, lankysis pamokose jau dabar. verysad.gif
Atsakyti