Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 03 21, 23:38)
Mergaitės, jau pradėjau galvoti apie renginį tėveliams. Gal kuri galit pasidalinti idėjomis, ką galima būtų išmokti gražaus padūduoti dūdelėmis tėvams šia proga. Labai norėtųsi išmokti dūduoti pagal melodija, o ir vaikams taip lengviau. Pati nesu labai didelė muzikantė  blush2.gif  Esam trečiokai  rolleyes.gif

Sveikos mergaites. As turiu knygele mokytis groti dudele, man atrodo kad ten yra nesunkiu daineliu, galesiu nuskanuoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės!
štai dar vieną dienelę prastūmėm. Sekėsi puikiai, negalėjo ir trūkumų surast lotuliukas.gif
Ne, auditoriai nežlugdo, bet pats save grauži, kad tik ko nepamirštum, kad jaudulys kojos nepakištų. Šnd stebėjo matematiką. Mano vaikai buvo viršūnė lotuliukas.gif NESITIKĖJAU bigsmile.gif nes vakar tai buvo išsigandę, tylučiai, o šiandien vertinosi AKTYVIAI, KO NEŽINOJO VISKO KLAUSĖ, ATIDŪS IŠBUVO VISAS 45 MIN. BET PASKUI KITOJ PAMOKOJ IŠSEKĘ SĖDĖJO.AR TOKIE PATIKRINIMAI NORMALU? VISIEMS STRESAS...
ČIA KLAUSĖT AR REIK PAMOKOS PLANO, TAI tikrai tikrai nereikia. Šiandien net lapelio su tema ir uždaviniu nepasiėmė.
jos bendrauja labai labai korektiškai, bet kai pravaro kur koridorium, tai nemalonus jausmas. Vis tiek jautiesi stebimas. Ir tie pokalbiai su visom grupėm, tarybom, seimu, bendruomene.... Nei šis nei tas.
o kūno kultūroj nebuvo pas mane. Būtų gal ir nebloga pamoka, labai nuoširdžiai ir fizrukas padėjo ruoštis. Mūsų kolektyvas draugiškas mirksiukas.gif
BET VIS TIEK LAUKIU NESULAUKIU KETVIRTADIENIO
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 03 22, 17:09)
Sveikutės!
štai dar vieną dienelę prastūmėm. Sekėsi puikiai, negalėjo ir trūkumų surast lotuliukas.gif
Ne, auditoriai nežlugdo, bet pats save grauži, kad tik ko nepamirštum, kad jaudulys kojos nepakištų. Šnd stebėjo matematiką. Mano vaikai buvo viršūnė lotuliukas.gif NESITIKĖJAU bigsmile.gif nes vakar tai buvo išsigandę, tylučiai, o šiandien vertinosi AKTYVIAI, KO NEŽINOJO VISKO KLAUSĖ, ATIDŪS IŠBUVO VISAS 45 MIN. BET PASKUI KITOJ PAMOKOJ IŠSEKĘ SĖDĖJO.AR TOKIE PATIKRINIMAI NORMALU? VISIEMS STRESAS...
ČIA KLAUSĖT AR REIK PAMOKOS PLANO, TAI tikrai tikrai nereikia. Šiandien net lapelio su tema ir uždaviniu nepasiėmė.
jos bendrauja labai labai korektiškai, bet kai pravaro kur koridorium, tai nemalonus jausmas. Vis tiek jautiesi stebimas. Ir tie pokalbiai su visom grupėm, tarybom, seimu, bendruomene.... Nei šis nei tas.
o kūno kultūroj nebuvo pas mane. Būtų gal ir nebloga pamoka, labai nuoširdžiai ir fizrukas padėjo ruoštis. Mūsų kolektyvas draugiškas  mirksiukas.gif

Sveikutės. Džiaugiuosi, kad viskas sklandžiai pas jus einasi 4u.gif . Bet esu girdėjusi, kad viskas labai priklauso nuo auditorių grupės - yra geranoriškų, o yra ir tokių, kurie, atsiprašant, subinėj smegenų ieško, kad tik prie ko nors prisikabintų doh.gif . Pavydžiu, kad jau dvi dieneles prastūmėt, o mūsų šitas "gėris" laukia spalio ar lapkričio mėnesį doh.gif ... Jau dabar bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 03 22, 17:25)
Pavydžiu, kad jau dvi dieneles prastūmėt, o mūsų šitas "gėris" laukia spalio ar lapkričio mėnesį  doh.gif ... Jau dabar bijau  blink.gif

4u.gif jei gali tausok nervus. Mūsiškė viena tai neatlaikė. turėjo eit nedarbingumo lapelio. Visai iš nervų susibaigė verysad.gif
O aš va dabar apturėjau problemą. einu į paštą ir niekaip neatsidarau. tipo slaptažodis ne tas. gal į a.ž. galit kuri parašyt? bučiau dėkinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 03 22, 17:34)
4u.gif  jei gali tausok nervus. Mūsiškė viena tai neatlaikė. turėjo eit nedarbingumo lapelio. Visai iš nervų susibaigė verysad.gif
O aš va dabar apturėjau problemą. einu į paštą ir niekaip neatsidarau. tipo slaptažodis ne tas. gal į a.ž. galit kuri parašyt? bučiau dėkinga blush2.gif

O kas nors jį keitė? Ką tik buvau, atrodo normaliai veikia ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 03 22, 16:37)
O kas nors jį keitė? Ką tik buvau, atrodo normaliai veikia  ax.gif ...

Kątik parsisiunčiau darbelius pavasarinius wub.gif thumbup.gif Viskas gerai yra mirksiukas.gif Bandyk dar 4u.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 22 kovo 2011 - 16:45
QUOTE(agė-melagė @ 2011 03 22, 17:09)
Sveikutės!
o kūno kultūroj nebuvo pas mane. Būtų gal ir nebloga pamoka, labai nuoširdžiai ir fizrukas padėjo ruoštis. Mūsų kolektyvas draugiškas  mirksiukas.gif

Daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai kap su pamokos uždaviniu? blush2.gif
O kas ketvirtadieni?
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 03 21, 23:25)
Sveikos mergaites. As turiu knygele mokytis groti dudele, man atrodo kad ten yra nesunkiu daineliu, galesiu nuskanuoti 4u.gif

Būtų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 22 kovo 2011 - 16:53
QUOTE(b.s @ 2011 03 22, 17:52)
Daug daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif Tai kap su pamokos uždaviniu?  blush2.gif

Labai ačiū.
Mano uždaviniai geri. Aš juos moku formuluot. Nurodau pora svarbiausių pamokos metodų, įpinu pagrindinę temą ir nusakau žemutinę ribą, ką turėtų išmokt. Besibaigiant pamokai visų paklausiu ar įveikė minimumą? O aš ne kvaila, kad užkelčiau kartelę į palubes cool.gif būtina pabaigoj paklaust ar įveikė uždavinį vaikas. Tai ypač svarbu jiems(auditoriams). Pirmą dieną užd. užrašiau didžiuoju šriftu ir pakabinau lentoj. O paskui galvoju, kad tas raštas tik man svarbiausias. Aš vis užmetu pamokos metu akį į jį, tai šriftą padariau 48(atrodo toks prieš paskutinis) tai tada uždavinys viename lape telpa. Šiandien specialiai tikrintojos klausiau. Ji sakė tobulas užd. Ir aišku, kas vyks pamokoj ir ko tikėtis. ir tą mes padarėm su vaikais.
aš savim patenkinta mirksiukas.gif
O aš nežinau kodėl mūsų paštas užsimanė to slaptažodžio, o aš jo neatsimenu. Įsimetus adresą į užduočių juostą ir atsidarau visada patogiai be jokių slaptažodžių, o šiandien jam tikriausiai "auditas"
Atsakyti
Sveikutės. Labai džiugu, kad su auditu viskas gerai sekasi. Sėkmės ir likusias kitas dienas. Aš taip pat turiu knygutę grojimui su dūdelėmis, jeigu dar reiks, tai gakėsiu nuskenuoti. Tik gali būti ir tokia pati. Ar pas jus šią savaitę nereikia per darbus lankstyti (origami)? Mūsų prašė pakalbėti apie Japonija ir jų palaikymui lankstyti, lankstiniais papuošti klasę. Gal žinote kokį tinklalapį, kur nesunkūs lankstiniai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 03 22, 18:03)
Labai ačiū.
Mano uždaviniai geri. Aš juos moku formuluot. Nurodau pora svarbiausių pamokos metodų, įpinu pagrindinę temą ir nusakau žemutinę ribą, ką turėtų išmokt. Besibaigiant pamokai visų paklausiu ar įveikė minimumą? O aš ne kvaila, kad užkelčiau kartelę į palubes cool.gif būtina pabaigoj paklaust ar įveikė uždavinį vaikas. Tai ypač svarbu jiems(auditoriams). Pirmą dieną užd. užrašiau didžiuoju šriftu ir pakabinau lentoj. O paskui galvoju, kad tas raštas tik man svarbiausias. Aš vis užmetu pamokos metu akį į jį, tai šriftą padariau 48(atrodo toks prieš paskutinis) tai tada uždavinys viename lape telpa. Šiandien specialiai tikrintojos klausiau. Ji sakė tobulas užd. Ir aišku, kas vyks pamokoj ir ko tikėtis. ir tą mes padarėm su vaikais.
O aš nežinau kodėl mūsų paštas užsimanė to slaptažodžio, o aš jo neatsimenu. Įsimetus adresą į užduočių juostą ir atsidarau visada patogiai be jokių slaptažodžių, o šiandien jam tikriausiai "auditas"

labai prašau, jei nesunku, parašyk vienos pamokos uždavinį pvz. ax.gif ax.gif ax.gif Būčiau dėkinga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2011 03 22, 18:04)
Sveikutės. Labai džiugu, kad su auditu viskas gerai sekasi. Sėkmės ir likusias kitas dienas. Aš taip pat turiu knygutę grojimui su dūdelėmis, jeigu dar reiks, tai gakėsiu nuskenuoti. Tik gali būti ir tokia pati. Ar pas jus šią savaitę nereikia per darbus lankstyti (origami)? Mūsų prašė pakalbėti apie Japonija ir jų palaikymui lankstyti, lankstiniais papuošti klasę. Gal žinote kokį tinklalapį, kur nesunkūs lankstiniai? rolleyes.gif

Koleges į paštą yra prisiuntusio nemažai. Pažvelk ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 22 kovo 2011 - 17:26
QUOTE(agė-melagė @ 2011 03 22, 18:03)
Labai ačiū.

Būtų labai naudinga sužinoti, kokį uždavinį suformulavot. Jei nesunku - pasidalinkit patirtimi. Manau, kad visoms tai rūpi. Norisi pasitikrinti savo gebėjimus... Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 03 22, 18:47)
Būtų labai naudinga sužinoti, kokį uždavinį suformulavot. Jei nesunku - pasidalinkit patirtimi. Manau, kad visoms tai rūpi. Norisi pasitikrinti savo gebėjimus... Ačiū.

nesunkiai galiu dalintis biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
bet kiekvienutei pamokai jis juk vis kitoks tuoj prikopinsiu

Mokysitės šokinėti per šokdynę, į tolį iš vietos ir tobulinsite kamuoliuko metimą. Iš 6m atstumo turėtumėte tiksliai pataikyti nors 5 - 10 kartų.

Porose ir savarankiškai skaičiuodami sandaugas bei nustatydami minutes įtvirtinsite 5 daugybos lentelę, bus puiku, jei spręsdami pratybų užduotis kuo savarankiškiau suprasite sprendimo būdus ir nemažiau 15 veiksmų atliksite teisingai.

Pamokos pabaigoje po individualaus ir porose tekstų skaitymo, aptarimo, bendrų žaidimų žinosite, kaip galėjo atsirasti paukščių garsų pamėgdžiojimai ir mokėsite 1-3 jų pasakyt

Remdamiesi stebėta vaizdo medžiaga ir mokytojos aiškinimu, išmoksite lankstyti gervę ir kiekvienas papuošite klasę nors vienu paties išlankstytu paukščiu.

ir t.t. ir panašiai mirksiukas.gif

O auditas mums baigiasi ketvirtadienį, todėl ir laukiu ketvirtadienio
Atsakyti