QUOTE(agė-melagė @ 2011 03 22, 17:09)
Sveikutės!
štai dar vieną dienelę prastūmėm. Sekėsi puikiai, negalėjo ir trūkumų surast
Ne, auditoriai nežlugdo, bet pats save grauži, kad tik ko nepamirštum, kad jaudulys kojos nepakištų. Šnd stebėjo matematiką. Mano vaikai buvo viršūnė

NESITIKĖJAU

nes vakar tai buvo išsigandę, tylučiai, o šiandien vertinosi AKTYVIAI, KO NEŽINOJO VISKO KLAUSĖ, ATIDŪS IŠBUVO VISAS 45 MIN. BET PASKUI KITOJ PAMOKOJ IŠSEKĘ SĖDĖJO.AR TOKIE PATIKRINIMAI NORMALU? VISIEMS STRESAS...
ČIA KLAUSĖT AR REIK PAMOKOS PLANO, TAI tikrai tikrai nereikia. Šiandien net lapelio su tema ir uždaviniu nepasiėmė.
jos bendrauja labai labai korektiškai, bet kai pravaro kur koridorium, tai nemalonus jausmas. Vis tiek jautiesi stebimas. Ir tie pokalbiai su visom grupėm, tarybom, seimu, bendruomene.... Nei šis nei tas.
o kūno kultūroj nebuvo pas mane. Būtų gal ir nebloga pamoka, labai nuoširdžiai ir fizrukas padėjo ruoštis. Mūsų kolektyvas draugiškas
BET VIS TIEK LAUKIU NESULAUKIU
KETVIRTADIENIO
Sveikutės. Džiaugiuosi, kad viskas sklandžiai pas jus einasi

. Bet esu girdėjusi, kad viskas labai priklauso nuo auditorių grupės - yra geranoriškų, o yra ir tokių, kurie, atsiprašant, subinėj smegenų ieško, kad tik prie ko nors prisikabintų

. Pavydžiu, kad jau dvi dieneles prastūmėt, o mūsų šitas "gėris" laukia spalio ar lapkričio mėnesį

... Jau dabar bijau