Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(smilga1972 @ 2011 03 23, 17:51)
Aš metodiškai (kaip reikia) nemokau, nes nežinau, kaip reikia  ax.gif , bet turiu mokykloje segtuvą su kūrinėliais, kurie pateikti sunkėjančia tvarka. Pradžioje kūriniai su viena uždengta skylute, paskui daugiau ir daugiau  mirksiukas.gif . Prie to segtuvo yra diskas su pritarimu. Jeigu kam labai reikia, galiu paimti iš mokyklos ir nuskanuoti į paštą  blush2.gif . Mano mokinukai (trečiokai) jau groja pakankamai sunkius kūrinėlius ir tikrai jiems labai patinka.

Būtų labai šaunu, jei pasidalintum smile.gif
Atsakyti
Aš turiu nuskanavusi visą knygelę apie sūrios tešlos lipdinius. Nusiunčiau į paštą.

Noriu dar paklausti: gal kas turite informacijos apie tai iš kur gauti pigiai autobusą vaikams ekskursijai. Mes nuo Klaipėdos krašto. Norėtume važiuoti į Latviją (Liepoją: Karostos kalėjimą, smėlio urvus) arba Šiaulius (o gal Trakus) šokolado gaminti?

Gal kartais turite kontaktų su latviukais, kurie siūlo pigesnes keliones? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 03 23, 21:06)
sveikos 4u.gif

Mes esame darę žuvytes, kurias galima daryti iš siūrios tešlos. Turiu skaidres, tad nusiunčiau į paštą 4u.gif Taip pat nusiunčiau ir skaidres darbelių iš popieriaus juostelių  4u.gif Vaikams laaabai patiko ši technika  tongue.gif

bigsmile.gif jau peržiūrėjau thumbup.gif Tik neleidžia parsisiųst, netinka formatas g.gif
Papildyta:
[quote=Snaudale,2011 03 23, 21:15]
Aš turiu nuskanavusi visą knygelę apie sūrios tešlos lipdinius. Nusiunčiau į paštą.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 03 23, 21:03)
Ačiū 4u.gif
Žadu bandyt, bet jaučiu reikia pačiai namie pabandyti ax.gif
O kiaušinių dėklų pamiršau pasakyti, kad atsineštų g.gif Reiks paieškot, gal rasiu savo g.gif
Nesumastau aš tos dailės rytojui blush2.gif

Aš taip pat suku galvą, ką rytoj daryti. Bet turbūt padarysime paukščius su išlankstytais sparnais ir uodega. daugiau nieko nesugalvoju, ką galimėtų pakabinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 03 23, 21:22)
Aš taip pat suku galvą, ką rytoj daryti. Bet turbūt padarysime paukščius su išlankstytais sparnais ir uodega. daugiau nieko nesugalvoju, ką galimėtų pakabinti. g.gif

Gal galima prie kiaušinių dėklų pritaisyt didelius sparnus ir pakabint.

O dar į paštą išsiunčiau gėles iš juostelių smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, prašau "pirmokes", kurios dirbat su "Vaivorykštės" vadovėliais. Ką galėtumėte apie juos pasakyti, palyginti su alternatyviais? Išleidžiam aš su viena kolege ketvirtokus, tad labai domimės "Vaivorykšte", bet be jūsų patarimų tikrai neapsieisim smile.gif
Atsakyti
Jei dirbate su senesniu Ofisu (man jie priimtinesniai, nei naujieji visokie) ir nepavyksta atidaryti dokumentų su plėtiniu *.docx (arba *.pptx ir pan. ) , tai jums reikia failą konvertuoti į *.doc (arba *.ppt ir pan. ) formatą.
sunglasses2.gif

Čia gali padėti programa "Office 2007 COMPATIBILITYPACK" (pagooglinkit ir rasit)

Galima ir iš Microsoft parsisiųsti: http://www.microsoft...tConverters.exe

Vieną kartą papildinį suinstaliuokit ir toliau visada jums perskaitys, atvers tuos neperskaitomus failiukus. Nieko papildomai daryti nereikės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 23 kovo 2011 - 21:54
LABAS VISOMS
Ačiū už visus darbelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nuostabūs. net draugei gimtadienio proga nusiunčiau bigsmile.gif . ji darbelių mėgėja tai tikrai jai bus malonu.
Ir tą konverterį atsisiunčiau net nežinau reik man jo ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
eda77 su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 24 kovo 2011 - 11:50
QUOTE(b.s @ 2011 03 24, 13:50)
eda77 su gimtadieniu
user posted image

happybday.gif happybday.gif Prisidedu ir aš su sveikinimais. GERO TORTADIENIO
Atsakyti
Su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 24 kovo 2011 - 15:18
Sveikutės 4u.gif
Pirmiausia ačiū už idėją - piešimą su stiklo kamuoliukais. Vaikams labai patiko. Gavosi viskas puikiai thumbup.gif Prisiminiau, kad kitą techniką, burbulų antspaudavimą. Ryt išbandysiu mirksiukas.gif

Šiandien pas mus vyko baigiamasis renginys savaitei be patyčių. Įmesiu savo klasės ir kitų padarytas saulutes. Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti