Labos
As vel uzsivertusi darbais, tai tik paveluotai perskaitau
Pakomentuosiu.
Nu vat paskaiciau paskaiciau jus ir kai tik gausiu pinigu-leksiu kirpyklon. Nu buvau gal pries 2 menesius, ale paskaiciusi jus nusprendziau, kad reikia
Apie pasipuosima net nesant siuksles pries kokius 15 metu kazkokiam zurnale skaiciau, tai man kazkaip tas posakis istrigo
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 24, 16:50)
Tai jei jis susitvarkęs tai aišku, kad estetiškai.
Nors šiaip aš manau, kad jei žmogus ne dėl ligos storas, tai reikia gero spyrio į subinę ir gali jis tą svorį apmažinti.
O cia jau rimtai pasakysiu.
Aimeja, tu esi labai protinga moteris, bet manyciau, kad siuo atveju tu pasielgei kaip ada21lt. Rezei savo pavirsutiniska nuomone, apie labai nepavirsutiniska problema. Hm, na, dabar jau pamasciau, kad as taip ir nezinau kokia tavo nuomone apie alkoholikus

. Gal ir jie gali gauti spyri i uzpakali ir patapti nealkoholikais? As laikau nutukima tokia pacia priklausomybe kaip ir alkoholizma. Nekalbu apie priaugancius svorio iki kokiu 15 kg virsaus nuo normalaus svorio. Cia lemia kazkokios laikinos gyvenimiskos priezastys. Kalbu apie zmones, kurie negali suvaldyti persivalgymu. Ir kartais net nesvarbu ar antsvoris yra 15 ar 50 kg.
Zmones
1-arba pasiduoda ir buna stori, nes dietos naudos neduoda, o ir pastovus kankinimasis, saves zeminimas, kaltinimai, kad vat pats nesusilaikiau, koks as nieko vertas, tik sekina psichologiskai
2-arba kovoja su savo storumu. O ta kova dazniausiai baigiasi bulimija, anoreksija (daug metu bendrauju lieknejanciu forumuose ir tikrai duguma rimtai nesusitvarkanciu su antsvoriu yra susidure bent jau su bulimija). O jom sergant net i ligonines pas psich.guldo.
Hm, po tokio mano komentaro butu galima parasyti, kad vat v negali nustoti gerti, zmona negali nustoti ryti-tas ta rado
Aij, labai ilgai cia man truko minties vyniojimas, tai begu dirbt.