Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Įdomi @ 2012 05 31, 16:22)
Greičiausiai aš ir buvau įmetusi tą nuorodą hihihi.gif Aš užsimaniau ekskursijos, turbūt todėl taip ilgai atsakymo nesulaukiu g.gif Vien į kupolą net neverta man registruotis, nes rašo, kad tą savaitę jis bus uždarytas valymo darbams doh.gif Galėtų vokiečiai pasivalyt prieš man atvažiuojant, o ne tada, kai jau pas juos būsiu lotuliukas.gif

Kiek laiko būsit? Ką planuojate veikti? rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va,ir aš pričiupau akcijinius bilietus visgi,neatsispyriau pagundai dar kartą pabuvot Berlyne biggrin.gif Dėkui kas užrodėt viešbutukų-pradėsiu dairinėtis nakvynės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 31 gegužės 2012 - 19:36
QUOTE(Spurgitta @ 2012 05 31, 16:40)
Kiek laiko būsit? Ką planuojate veikti?  rolleyes.gif

Su atvykimo ir išvykimo dienomis gausis 3 dienos (2 nakvynės) ax.gif Pirmą dieną po kelionės ruošiuosi skirti zoologijos sodui, antrą - Potsdamui, o trečią - pačiam Berlynui (Brandenburgo vartai, Reichstagas, Unter del Linden, na ir visa kita, kas daugmaž netoli yra ir kam laiko užteks ax.gif ). Panašu, kad mažai aš to Berlyno pamatysiu lotuliukas.gif
Va tik dėl viešbučio jau abejoju unsure.gif Nelabai patiko man, kad kaip Agotukas rašė, kad iki stotelės toloka (žinau, kad bus nepatenkintas bendrakeleivis lotuliukas.gif ) ir parduotuvės jokios neužmatė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 06 01, 10:15)
Su atvykimo ir išvykimo dienomis gausis 3 dienos (2 nakvynės) ax.gif Pirmą dieną po kelionės ruošiuosi skirti zoologijos sodui, antrą - Potsdamui, o trečią - pačiam Berlynui (Brandenburgo vartai, Reichstagas, Unter del Linden, na ir visa kita, kas daugmaž netoli yra ir kam laiko užteks ax.gif ). Panašu, kad mažai aš to Berlyno pamatysiu lotuliukas.gif
Va tik dėl viešbučio jau abejoju unsure.gif Nelabai patiko man, kad kaip Agotukas rašė, kad iki stotelės toloka (žinau, kad bus nepatenkintas bendrakeleivis lotuliukas.gif ) ir parduotuvės jokios neužmatė ax.gif

Na programa įtempta smile.gif Pasishopinimui laiko ir nelieka smile.gif
Aš kai vežuosi žmones į Berlyną, niekada ten nebuvusius, ir turim nedaug laiko, tai visada rankuosi va šį maršrutą pėsčiomis:
user posted image

Atvažiuojat su S-bahn iki Tiergarten stotelės ir nuo pergalės statulos einat visą laiką tiesiai smile.gif Iš principo, eidami pamatysit beveik visas pagrindines miesto įžymybes. Atstumas nėra labai didelis, pasivaikščiojant, neskubant, apžiūrint, per kelias valandas nueinama. Ir beliktų tada tik iki Kudamm'o pavažiuot, jei noro būtų smile.gif

O viešbutį jau užsisakėt? ar dar tik renkatės?
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 06 01, 10:15)

Aha,tikrai galiam rast arčiau kokį viešbutuką.Aš tai bandysiu taikyt netoli Kurfurstendam-kad arčiau iš karto parduotuvių būtų mat mano bendrakeleivei(11-metei) tai laaaabai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 01 birželio 2012 - 09:48
QUOTE(Spurgitta @ 2012 06 01, 10:40)
Pasishopinimui laiko ir nelieka smile.gif
Aš kai vežuosi žmones į Berlyną, niekada ten nebuvusius, ir turim nedaug laiko, tai visada rankuosi va šį maršrutą pėsčiomis:
user posted image

O viešbutį jau užsisakėt? ar dar tik renkatės?

Deja, šopingas neplanuojamas unsure.gif Finansinė padėtis tokia, jog džiaugiuosi, kad nors kelioms dienoms kažkur išlėksim ax.gif Stengsimės prasisukt kaip įmanoma pigiau ax.gif
Kainas Vokietijoj žinau, praėjusią vasarą mėnesį ten dirbau, todėl silpna pasidaro, kai pagalvoju, kad nieko pirkt negalėsiu doh.gif lotuliukas.gif Tik kavos žadu pasidairyti, nes tokia, kokios man reikia, pas mus 20 Lt kainuoja ir tik 16 puodelių kavos išeina už tą sumą doh.gif Pernai nereikėjo, tai nesigilinau, bet lyg tikrai pigiau Vokietijoj g.gif

Nerodo nuotraukos ar kas ten turėtų būti g.gif Bet maršrutą supratau, būtų kaip tik paskutinei dienai biggrin.gif

Kolkas užsibookinusi šį:
http://www.booking.c...7d80a0191db68X4

Bet dabar užsimaniau šio:
http://www.booking.c...65bfe7d7;dcid=1
Vieta jo thumbup.gif Aš žiūriu su bendromis voniomis, turėdama viltį, kad jos nėra tragiškos rolleyes.gif Tokie kambariai pigesni ax.gif Bet tarp šių dviejų viešbutukų gaunasi 110 Lt skirtumas, tai vat ir galvoju, verta, neverta g.gif Jau galvą įsiskaudėjo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 06 01, 10:59)

Nerodo nuotraukos ar kas ten turėtų būti g.gif Bet maršrutą supratau, būtų kaip tik paskutinei dienai biggrin.gif

kažkas ten truputį nesigavo ax.gif
va:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2012 06 01, 10:59)

Kolkas užsibookinusi šį:
http://www.booking.c...7d80a0191db68X4

Bet dabar užsimaniau šio:
http://www.booking.c...65bfe7d7;dcid=1
Vieta jo thumbup.gif Aš žiūriu su bendromis voniomis, turėdama viltį, kad jos nėra tragiškos rolleyes.gif Tokie kambariai pigesni ax.gif Bet tarp šių dviejų viešbutukų gaunasi 110 Lt skirtumas, tai vat ir galvoju, verta, neverta g.gif Jau galvą įsiskaudėjo doh.gif  lotuliukas.gif

pažiūrėkit ir kituose puslapiuose, ne tik bookinge, labai dažnai kitur būna daug geresnių pasiūlymų.
Va: http://www.galahotel...omID=1943844616
Atsakyti
O kurioj vietoj buvo Berlyno siena ir gal galima jos likučius pamatyt? jau man nuo info susisuko galva ir pasimečiau kur tai yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlatane77: 01 birželio 2012 - 12:25
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 06 01, 13:24)
O kurioj vietoj buvo Berlyno siena ir gal galima jos likučius pamatyt? jau man nuo info susisuko galva ir pasimečiau kur tai yra  doh.gif

keliose vietose yra palikti likučiai. Neva geriausiai iššsilaike ir įspūdingiausi yra East Side Gallery Mes kažkokioj kitoj (nepamenu kokioj) vietoj netoliese apžiūrėjom. Tikėjausi kažko įspūdingesnio blush2.gif Bet pliusiuką prie "turiu pamatyti" užsidėti verta smile.gif

prisiminiau, kur buvom sienos likučių žiūrėt biggrin.gif Va čia Nu nekažkas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 01 birželio 2012 - 13:08
Dar sakykit kas buvot ar Checkpoint Charlie muziejus vertas dėmesio? smile.gif
Atsakyti
Įdomi, nežinau, aš po poros dienų laukimo nusiunčiau jiems e-mail pasiteirauti ar tą dieną bus galima patekt į kupolą ar man pasirinkt kitą laiką, nes negaunu patvirtinimo blush2.gif Tai į e-mail neatsakė, bet patvirtinimą atsiuntė kitą dieną biggrin.gif Žiūrėkit, jų brošiūroje rašo, kad eskursijai kita kalba turi susirinkt bent 6 žmonės, tai gal tiek žmonių dar neužsiregistravo tiesiog ir jie negali patvirtint kolkas, kad tuo laiku galės pravest eskursiją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 06 04, 16:24)
Žiūrėkit, jų brošiūroje rašo, kad eskursijai kita kalba turi susirinkt bent 6 žmonės

Nepastebėjau niekur tokio užrašo ax.gif Tai ką, lauksim, kol prisijungs chebros biggrin.gif
Atsakyti