Sveiki,
Gal zinote kaip Vokietijoje su traukiniais, mes galvojame is Klaipedos keltis su keltu i Zasnica ir po to su traukiniu kaip nors nusigabenti i Berlyna. Gal kas galetu papasakoti ar labai sudetinga butu? Ar geriau keltis su savo automobiliu...
Berlyne irgi zadam buti, kadangi vaziuosime kartu su 3 metu suneliu tai planuose tik kaledines muges, Zoo - aquariumas, bei Reichstagas. O visa kita jei bus jegu laiko ir noro, nes planuojam apsistoti tik 2 nakvynem, bet gyvensime paciame centre tai viskas manau bus lengvai pasiekiama. Kai kelione planavome nebuvo minciu apie muges, bet veliau apsidziaugiau, kad busime ten kaip tik tuo metu kai jos veiks

QUOTE(Kumpyte @ 2012 11 12, 17:01)
Sveiki,
Gal zinote kaip Vokietijoje su traukiniais, mes galvojame is Klaipedos keltis su keltu i Zasnica ir po to su traukiniu kaip nors nusigabenti i Berlyna. Gal kas galetu papasakoti ar labai sudetinga butu? Ar geriau keltis su savo automobiliu...
Aš vakar priešingai sumąsčiau

QUOTE(Įdomi @ 2012 11 13, 09:30)
Aš vakar priešingai sumąsčiau
Iki Berlyno už 10 Lt su autobusu, o tada traukiniu kur nors į Pietų Vokietiją
Bet kai pažiūrėjau traukinių kainas, persigalvojau
Įsivaizdavau, kad nebrangu turėtų būti traukiniais
Klydau
Pvz. Man ir vaikui iki Stuttgart'o pirmyn-atgal gaunasi apie 550 Lt
Man tai daug
Aišku, derinau laikus prie autobuso laiko, nederinant galima rasti už 400 su trupučiu
Nežinau, gal būna kokių išpardavimų, reiktų stebėt pasiūlymus

Aš taip pat dabar pasižiūrėjau, kad viena žmogui iš Zasnico į Berlyną vienam žmogui išeina 29 Eur, tai jei dviems suaugusiems ir vienam vaikui tai gaunasi

Paciame mieste, tai patariu naudotis tik viesuoju, nes bus daug pigiau. Jei seima vaziuoja, galima imti dienos bilietai GRUPEI, kad bus tikrai juokinga kaina asmeniui. (Pvz.: dienos bilietas 1asm ~6.50e, o 5 asm. grupei ~15e)
Sakykit, ar tikrai parduotuvės sekmadienį neveikia?

Tikrai

Sakykit, gal kas nors buvote netoli Berlyno esanciame vandens pramogu parke Tropical Islands ?
Niekaip neapsisprendziam ar uzsukti ten su 6 m. vaiku, kai lankysimes Berlyne gruodi, ar neverta
Atsiliepimai labai skirtingi, o iejimo kaina pakankamai didele.
is anksto aciu atsakiusiems
Niekaip neapsisprendziam ar uzsukti ten su 6 m. vaiku, kai lankysimes Berlyne gruodi, ar neverta

Kaina nemaza, be to, 30-40e/asm. bus tik dalinai, nes rinksites kur norite vaikstineti, labiau pirciu, SPA dalyje ar labiau atrakcionu (tarp ju tikrai bus ka veikti tokiam vaikui). Tiesa, kai kurie atrakcionai kainuoja papildomai (nusileidimo kalneliai, kurie ne tokie ispudingi kaip Vilniuje).
QUOTE(neuzmirstuole @ 2012 11 17, 14:22)
Sakykit, gal kas nors buvote netoli Berlyno esanciame vandens pramogu parke Tropical Islands ?
Atsiliepimai labai skirtingi, o iejimo kaina pakankamai didele.
Lankiausi ten praeitą pavasarį ir tikrai patiko Niekaip neapsisprendziam ar uzsukti ten su 6 m. vaiku, kai lankysimes Berlyne gruodi, ar neverta

Dar karta aciu uz atsakymus
Nusprendem, kad vaziusim
Visgi didziausias akvaparkas Europoje. Isbandysim, paskui papasakosiu savo ispudzius.

Nusprendem, kad vaziusim