Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(Jollė @ 2014 07 12, 01:16)
O kaip merginos yra su plonu plauku laminavimu, ar jie nepalieka prisiploje ir nepurus?

Tikrai neprisiploję, plaukai purūs, stangrus smile.gif

As namuose naudoju, jau porą mėnesių laminatą, lengvai užsitepa, pašildau 10 min. ir plaukai kaip iš reklamos, tiesiog žėri wub.gif
Spalva sodri ruda, pilnai išsiplauna po 6 plovimų. Aš labai džiaugiuosi ši gėrį atradusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 10 20, 20:30)
Tikrai neprisiploję, plaukai purūs, stangrus smile.gif

Deja man taip nenutiko, laminavau su Sebastian bespalve priemone ir daugiau to nedarysiu, nes man nepatiko verysad.gif Plaukai tapo dar minkstesni ,ko jau tikrai nebereikejo ir pradejo siaustis bei elektrintis. Zodziu, dziaugiuosi, kad priemone nusiplove ir daugiau jos man neprireiks, tad ka domina, galiu perleist beveik pilna laminato pakuote 4u.gif
Atsakyti
Vat įdomu, ar dėl to kad bespalvis laminatas gali prisiploti plaukai g.gif
Mano irgi Sebastian, bespalvio nesu turejusi, negaliu palyginti, bet ir nenoriu turėti, nes mėgstu plaukus tonuoti, keisti atspalvius smile.gif
Apskritai, po laminavimo man ir galvą užtenka rečiau plauti.
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 10 20, 23:16)
Vat įdomu, ar dėl to kad bespalvis laminatas gali prisiploti plaukai g.gif

Nemanau,kad nuo atspalvio priklauso, sudetis produkto ta pati, manau priklauso nuo plauko strukturos. Na isbandziau ir ramu, investuosiu i kitus plaukus puoselejancius produktus smile.gif
Atsakyti
Man sia procedura dare kirpykloje su sebastien priemonem ir bespalve procedura. Be galo patenkinta, esu sviesi, plaukai pradejo zvilgeti, pats plaukas buvo labai sausas ir nualintas, likau labaiii patenkinta;)
Atsakyti
Be galo patenkinta, esu sviesi, plaukai pradejo zvilgeti, pats plaukas buvo labai sausas ir nualintas, likau labaiii patenkinta;)
[/quote]
Man plaukai irgi zvilgejo, bet sita efekta puikiai isgaunu ir su kondicionieriais,man norejosi stangrumo, veslumo, o labiausiai nepatiko, kad po laminavimo plaukai tapo labai minksti ir glezni, bet dziaugiuosi kad po plovimu viskas atsistate rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 20 spalio 2014 - 22:38
Labas. Ir as isbandziau siandien, plaukai atrodo tikrai gerai, tik sruoga prie veido kazkokia lenkta, gal issitiesins unsure.gif ir dar- kaip dabar isgyvent tris dienas nerisant plauku doh.gif labai sunku. Ar tikrai tiek reikia laukt?
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2014 10 23, 18:29)
Labas. Ir as isbandziau siandien, plaukai atrodo tikrai gerai, tik sruoga prie veido kazkokia lenkta, gal issitiesins unsure.gif  ir dar- kaip dabar isgyvent tris dienas nerisant plauku doh.gif  labai sunku. Ar tikrai tiek reikia laukt?

o po laminavimo negalima risti plauku 3 dienas?
g.gif kaip ir po keratininio tiesinimo? keista, instrukcijoje to neraso g.gif
Atsakyti