QUOTE(daluze77 @ 2011 02 27, 11:29)
as kazkada bandziau ir su jigurtu,bet gavosi kazkokia nesamone,nesustingo visai,jei nesunku parasyk kiek ko i ta krema deti.aciu
nakties darbelis,medutis
Tavasis torciukas irgi puikus.
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina. kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
QUOTE(Solen @ 2011 02 27, 11:45)
labai grazi boruzele

o mane tai padekliukas domina...kur tokius perki
aciu visoms labai uz ivertinima.
padekliukus uzsisakau per interneta, bet maciau paskutini karta jog buvo toje tortu parduotuveje, tokio popieriaus pirkti, tai galima darytis, bet nesigauna pigiau, tai as ne nevargstu. kai tortas nestandartinis ir neturiu padekliuko tada darausi kaip jus, man net tiesa pasakius graziau ( jei suderintas padekliukas) .