Laba diena,
Na ir tortų prinešėt
 
Cipsiuk, nuostabios tulpės,taip pavasaris pasijautė
 
Ir vienetukai -labai žaismingi.
Akvilytės krabas nuostabus,mano vyras net iš arčiau priėjo pasižiūrėti,sako "čia tortas!?"
  
 
Dianočkos visi tortai be išimties nuostabūs,o spalvų gama pavydėtina
 
Ir kitų labai gražūs tortukai,tik paminėjau labiausiai įstrigusius
  
  
  
 
Rodau ir aš savo savaitgalinius darbelius.
 
Raudonasis velvetas su vyšniom,pastilažas,aisingas.

Raudonasis velvetas su vyšniom,pastilažas,aisingas.

Napoleonas,pastilažas,aisingas.

Papildyta:
Pasta222,labai gražūs Jūsų visi tortukai
 
Daluže77,graži nerta liemenėlė
                
                                    
                
                
                
            Na ir tortų prinešėt
Cipsiuk, nuostabios tulpės,taip pavasaris pasijautė
Ir vienetukai -labai žaismingi.
Akvilytės krabas nuostabus,mano vyras net iš arčiau priėjo pasižiūrėti,sako "čia tortas!?"
Dianočkos visi tortai be išimties nuostabūs,o spalvų gama pavydėtina
Ir kitų labai gražūs tortukai,tik paminėjau labiausiai įstrigusius
Rodau ir aš savo savaitgalinius darbelius.
Raudonasis velvetas su vyšniom,pastilažas,aisingas.

Raudonasis velvetas su vyšniom,pastilažas,aisingas.

Napoleonas,pastilažas,aisingas.

Papildyta:
Pasta222,labai gražūs Jūsų visi tortukai
Daluže77,graži nerta liemenėlė
                Labas rytas, grozybiu kurejos!!! Tik neuzsuk cia pora dieneliu ir  
 randi tokia begale sedevru!!! 
  O pas mane juokingai nejuokinga situacija  
 -tiek isijauciau i visokiu saldumynu gamybos mokslus,kad mano seimyna uzdejo veto ant zodzio "SALDU"  
 Na bet savaitgaliui ipirsau viena lengva,grietineles su zele gabaliukais torciuka (LABAI NOREJAU ISBANDYT BEZIUKA)  
 
I apipavidalinima labai demesio nekreipkit,tikslas buvo ismokt pasigamint beze ( ACIU Liktai uz Šlapios beze receptuka-gavos puikiai iskart,beliko pirkt normaliu antgaliuku ir vel mokintis mokintis..
                
                                    
                
                
                
            
I apipavidalinima labai demesio nekreipkit,tikslas buvo ismokt pasigamint beze ( ACIU Liktai uz Šlapios beze receptuka-gavos puikiai iskart,beliko pirkt normaliu antgaliuku ir vel mokintis mokintis..
                Labos  
 
Jau vel kiek groziu prideta
 
 
 tikrai ne, mano mociute buvo siuveja, bet as nieko bendro neturiu  
                
                                    
                
                
                
            Jau vel kiek groziu prideta
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 27, 09:08)
mazuliux-o jau marskineliu lygumas,dailumas,jus gal siuveja?
                [quote=zibute77,2011 02 27, 10:55]
Tavasis torciukas irgi puikus.
 
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina. kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
aciu visoms labai uz ivertinima.
labai aciu uz receptuka,atsispausdinau,progai pasitaikius bandysiu butinai
                
                                    
                
                
                
            Tavasis torciukas irgi puikus.
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina. kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
aciu visoms labai uz ivertinima.
labai aciu uz receptuka,atsispausdinau,progai pasitaikius bandysiu butinai
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 27, 10:48)
na, nuostabiai gražus vaikiškas tortukas. ryškus, gražus. pasaka.
p.s. ne į temą, bet įdomu. Ar tiesa, jog jus buvo galima išvysti per tv kelios dienos atgal?
 pamaniau, nes ta simpatiška mergina sakė, jos kepė ladygaga galvą  
  dar kart atsiprašau už OT  
p.s. ne į temą, bet įdomu. Ar tiesa, jog jus buvo galima išvysti per tv kelios dienos atgal?
Oi mergonos isryskinot mane
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 27, 12:55)
Tavasis torciukas irgi puikus.  
 
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina. kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
aciu visoms labai uz ivertinima.
padekliukus uzsisakau per interneta, bet maciau paskutini karta jog buvo toje tortu parduotuveje, tokio popieriaus pirkti, tai galima darytis, bet nesigauna pigiau, tai as ne nevargstu. kai tortas nestandartinis ir neturiu padekliuko tada darausi kaip jus, man net tiesa pasakius graziau ( jei suderintas padekliukas) .
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina. kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
aciu visoms labai uz ivertinima.
padekliukus uzsisakau per interneta, bet maciau paskutini karta jog buvo toje tortu parduotuveje, tokio popieriaus pirkti, tai galima darytis, bet nesigauna pigiau, tai as ne nevargstu. kai tortas nestandartinis ir neturiu padekliuko tada darausi kaip jus, man net tiesa pasakius graziau ( jei suderintas padekliukas) .
du klausima
1. kur ta parduotuve ?
2. ar kai plaki jogurta su grietinele kremas gaunasi purus ? nes kai sumaisau jau pradejusi stingti jogurta su isplakta grietinele, kremas buna purus bet gaivus, ne toks riebus kaip vien grietinele, tik uzknisa tas terliojimas per kelis puodus , tai jei panasiai gautusi plakats kartu, butu liuks
QUOTE(Bomba @ 2011 02 27, 15:00)
du klausima 
1. kur ta parduotuve ?
2. ar kai plaki jogurta su grietinele kremas gaunasi purus ? nes kai sumaisau jau pradejusi stingti jogurta su isplakta grietinele, kremas buna purus bet gaivus, ne toks riebus kaip vien grietinele, tik uzknisa tas terliojimas per kelis puodus , tai jei panasiai gautusi plakats kartu, butu liuks
1. kur ta parduotuve ?
2. ar kai plaki jogurta su grietinele kremas gaunasi purus ? nes kai sumaisau jau pradejusi stingti jogurta su isplakta grietinele, kremas buna purus bet gaivus, ne toks riebus kaip vien grietinele, tik uzknisa tas terliojimas per kelis puodus , tai jei panasiai gautusi plakats kartu, butu liuks
na man jis purus atrodo, nes mane ir nervindavo plakant atskirai tai as pabandziau kartu ir viskas rodos gerai
Parduotuve yra anglijoje, nes pati ten randuosi
                Kiek gražių tortų užmačiau vėl 
 šaunuolės 
 
Pirmasis mano boružiukas
 
Medutis su avietėmis, pastilažas.
                
                                    
                
                
                
            Pirmasis mano boružiukas
Medutis su avietėmis, pastilažas.
                
                                    
                
                cipciuko jau nebegirsiu, atsibodo begirti 
 
dianocka as vis dar tavo fane, keista, bet as ir galvojau kad tu is uk ar panasiai
 
zibute77 ir daluze (su tuo pat skaicium) boruzyte it papuliai
  
 
pastos tortai visada tokie 'skanus', kogero visur atpazinciau, turi savo stiliu
divia primine kad as ir norejau pabandyti pakringeliuot tuos ratukus, reiks isbandyt
  dabar kai antgaliukus turiu
                
                                    
                
                
                
            dianocka as vis dar tavo fane, keista, bet as ir galvojau kad tu is uk ar panasiai
zibute77 ir daluze (su tuo pat skaicium) boruzyte it papuliai
pastos tortai visada tokie 'skanus', kogero visur atpazinciau, turi savo stiliu
divia primine kad as ir norejau pabandyti pakringeliuot tuos ratukus, reiks isbandyt
                neli, smagus pirmas boruziukas. Siek tiek akytes pavede ir gal veidukas butu grazesnis, jeigu butu kremines spalvos. Net be saules, kur cia ziema idegsi 
red69, tavo tortai visada tokie ryskus, grazus
Dianocka, kaip visada, labai svelnu, lygu, tobula.
Cipciuk, ateinu Jusu tortus paziuret, ir siela atsigauna
 
zibute77, labai patiko tortas su boruzem
daluze77, lemenukas labai dailus
pasta222, beprotiskai graziai parinktos spalvos
 
dosa, is kur tokios BRASKES, kaip skanu
                
                                    
                
                
                
            red69, tavo tortai visada tokie ryskus, grazus
Dianocka, kaip visada, labai svelnu, lygu, tobula.
Cipciuk, ateinu Jusu tortus paziuret, ir siela atsigauna
zibute77, labai patiko tortas su boruzem
daluze77, lemenukas labai dailus
pasta222, beprotiskai graziai parinktos spalvos
dosa, is kur tokios BRASKES, kaip skanu
    




