Cipciuko tortai, kaip visada iš koto verčiantys, 50-mečiui skirtas iš viso superinis, kiek smulkių detalių, suderintos spalvos, ūkininkas koks gerulis

nu labai gražu ir labai labai patiko Iglio Piglio tortas, liuksiškas
Neli, labai spalvingas, siužetinis, gražus tortas, tik ant padėkliuko jo tąsai gal trūktų smėlio, būtų torto kaip ir pagrindas, arba siužeto tąsa

ir sala puskamuolio formos arba netaisyklingos formos turbūt dar daugiau įspūdžio suteiktų. Labai labai dailios palmės

žuvytės ir koralai, tikroviški tokie

šaunuolė
kas dėl tiltelio, skaičiau dėtas kartonas, vilktas celofanu ir t.t. jis būtų puikiausiai sudžiūvęs iš vien pastilažo o dar geriau iš Cipciuko cukrinės masės, tik iš anksto reikia numanyti koks bus atstumas tarp tortų ir kokio skersmens lanką pasirinkti, o išdžiovinti, kad būtų stabilus tikrai galima, džiovinti tai irgi ant parankinių priemonių, priklausomai nuo norimo lanko - ant stiklainio, stiklinės, taurės ir pan. čia tik tam, kad nebūtų nemaistinių priedų detalėse, jei kada kam ateity prireiktų
kas dėl tulpių

tai liūdna tema, išbandžiau tris būdus, ir nei vienas nepasiteisino, bandysiu dar du

bet nesiruošiu pasiduoti
Dianočka, kaip visada su savo originaliuoju stiliumi

sveikinu su plonomis detalėmis, laukiau to iš Tavęs

šaunuolė