visi tokie ryškūs, žaismingi
 visi tokie ryškūs, žaismingi  Basutės tikrai originaliai atrodo
 Basutės tikrai originaliai atrodo  Su meškiais toks mielas mielas
 Su meškiais toks mielas mielas   
 Atnešu vieną ir aš paprastutį

Karamelinis su vyšniomis, pastilažas.

.
 . `geras
 `geras

, eik tu peklon kaip man patiko , jei galima aš pakopinau
 , eik tu peklon kaip man patiko , jei galima aš pakopinau   , ir  kas ten per padaras
 , ir  kas ten per padaras   ar personažas koks ar šiaip tavo galvoj gimė , nu tikrai imk
  ar personažas koks ar šiaip tavo galvoj gimė , nu tikrai imk   

, merginos nu jūs ir turit kantrybės ir kruopštumo
 , merginos nu jūs ir turit kantrybės ir kruopštumo   , respekts
 , respekts   

..
 ..
 del batuku jau atsaket, klausimas ant pirmojo zydro tortuko su kuo daret tuos taskelius ir kilimelis, tiksliau jo rastas , ar kazkaip ji kitaip isgavot, ar tai vel gi nepaprastas kocelas?
 del batuku jau atsaket, klausimas ant pirmojo zydro tortuko su kuo daret tuos taskelius ir kilimelis, tiksliau jo rastas , ar kazkaip ji kitaip isgavot, ar tai vel gi nepaprastas kocelas?  

, tik va man ir idomu kas tas per zmogelis?
 , tik va man ir idomu kas tas per zmogelis?  ar tai personazas ?
 ar tai personazas ?

, teisingai ko čia dėt
 , teisingai ko čia dėt   , reik žmonių nervus pataupyt , iškepiau tortą trupinukais apibarsčiau , trafaretuką tokį belekokį užmečiau , o laiminga o patenkinta jaučiaus , toks man visai gražus
 , reik žmonių nervus pataupyt , iškepiau tortą trupinukais apibarsčiau , trafaretuką tokį belekokį užmečiau , o laiminga o patenkinta jaučiaus , toks man visai gražus   , ne nu blyn čia įsijungiau
 , ne nu blyn čia įsijungiau   aparpuolį gali gaut , tiek detalių , et ką čia vardysi , eisiu apsiverkt
 aparpuolį gali gaut , tiek detalių , et ką čia vardysi , eisiu apsiverkt   , dar musėt prisiekčiau per šikną užmesčiau
 , dar musėt prisiekčiau per šikną užmesčiau   , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt
 , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt   ir į vazą , kad kas pamerktų
 ir į vazą , kad kas pamerktų

...kočėlas ( viena kryptim , paskui kita paridentas - nes jis palieka tik juosteles ) , paskui su įspaudu kvadratukams truputi įspaudžiau ....paskui su tokiu mažu įspauduku , kvadratuke  raščiuką įdėjau .....  turbūt nif... nesupratot , ane
 ...kočėlas ( viena kryptim , paskui kita paridentas - nes jis palieka tik juosteles ) , paskui su įspaudu kvadratukams truputi įspaudžiau ....paskui su tokiu mažu įspauduku , kvadratuke  raščiuką įdėjau .....  turbūt nif... nesupratot , ane  
  , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt
 , ko tom gėlėm truksta , nebent gyvom patapt   ir į vazą , kad kas pamerktų
 ir į vazą , kad kas pamerktų .... o  todėl , kad man negražu ...o kodėl negražu ? .... todėl , kad ant  " smūgio " darytos .... nekenčiu daryti ant  " smūgio "
 .... o  todėl , kad man negražu ...o kodėl negražu ? .... todėl , kad ant  " smūgio " darytos .... nekenčiu daryti ant  " smūgio "   .
.