Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

Dabr norejau "Sanchajaus sugulove" skaityti,bet pavarciau ir padejau unsure.gif kazkoks itarimas kilo,kad ir vel ne mano knyga cry.gif kas cia daros dabar doh.gif
O va Zafon "Angelo zaidimas" paemiau ir jau nuo pirmo sakinio matau,kad gera bus skaityti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 24 vasario 2011 - 09:46

QUOTE(muminukas @ 2011 02 24, 09:42)
spėkit, kas dabar ją skaitys nail.gif
tongue.gif Už tai aš ir nebespėjau prieš tave užlįst biggrin.gif Parašiau Creed su viltim, o pasirodo tos vilties jau nebėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 02 24, 09:45)

O va Zafon "Angelo zaidimas" paemiau ir jau nuo pirmo sakinio matau,kad gera bus skaityti wub.gif

aš ir apie ją pamiršau KM doh.gif užtat nepamiršau apie naująją T. Shah knygą pasiklausti...
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 02 24, 11:03)
biggrin.gif O mums,bent jau kol kas ta knyga super veikia thumbup.gif Kas vakara skaitom,o paskui viska is visu pakampiu surenka,tvarkingai i vietas sudeda,net as negaliu telefono bet kur palikti,pries einant i lova ,dar su pizama aplekia ar tikrai viskas vietoj biggrin.gif Ne viena knyga mano vaiko dar nebuvo taip paveikus ,kaip si biggrin.gif tikiuosi ilgam cia taip rolleyes.gif

KOKIA cia knyga?????
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 02 24, 10:48)
KOKIA cia knyga?????

Va sita http://www.knyguklub...mp;anid=cdb9056 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 02 24, 11:50)

supratau, pirksiu
nes kasryta triusikus tenka merginos is pakampiu rankioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 02 24, 10:52)
supratau, pirksiu
nes kasryta triusikus tenka merginos is pakampiu rankioti  doh.gif

jei dar tiki Kaledu seneliu,tai,manau,ir netvarkos nykstuku dar patikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 02 24, 11:54)
jei dar tiki Kaledu seneliu,tai,manau,ir netvarkos nykstuku dar patikes biggrin.gif

tiki, 5 metai tik smile.gif
Atsakyti
mano vyresnėliui turbūt irgi reiktų... atsiprašant, kur šiko, ten paliko doh.gif o mažiukas dar 2 metų neturi, ir siurbia, ir rūbus suitvarko, ir žaislus...

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 24, 07:47)
** nu jo, Fati ten dejo apie skirtingu kartu palikuonis laugh.gif
bet ziuriu, tikrai tarp kai kuriu nariu, pvz., koks 10 -11 ir net daugiau metu skirtumas, na, vis tiek jau akcenteliai kiti vaikystej galejo buti biggrin.gif

Na ne dėjau, o teisybę sakiau biggrin.gif jei tarp asmenų beveik 10 m skirtumas, tai jie priklauso visiškai skirtingoms kartoms, nes ir požiūris š vertybes, į gyvenimą, moralę, o taip pat ir pomėgiai labai skirsis. Per šitiek metų politinė sistema šalyje gali pasikeisti dukart, o vis tik politiniai veiksniai įtakoja ne tik mūsų gyvenimą, bet ir požiūrį į jį.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 24, 10:02)
Na ne dėjau, o teisybę sakiau  biggrin.gif jei tarp asmenų beveik 10 m skirtumas, tai jie priklauso visiškai skirtingoms kartoms, nes ir požiūris š vertybes, į gyvenimą, moralę, o taip pat ir pomėgiai labai skirsis. Per šitiek metų politinė sistema šalyje gali pasikeisti dukart, o vis tik politiniai veiksniai įtakoja ne tik mūsų gyvenimą, bet ir požiūrį į jį.

taip taip, ypač dar tarp gimusių sovietmečiu ir jau per nepriklausomybę drinks_cheers.gif mano vaikas man kartais kad skelia: Mama, o senovėje, kai buvai maža, kaip žmonės rengėsi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 24, 11:04)
mano vaikas man kartais kad skelia: Mama, o senovėje, kai buvai maža, kaip žmonės rengėsi?  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti