Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

QUOTE(daite @ 2011 02 22, 21:49)
Aš irgi girdėjau, bet nupirkusi jau, mama nori, tai tegul turisi (kai nusiųsiu  doh.gif ). Gal iš mano sąrašiuko yra ką norėtum paskaityt?

Žinok, nepasakyčiau, kad kažką pulčiau išdegtom akimis skaityti blush2.gif Va ką planuoju iš jų skaityti, tai Gerulaitienės "Tolima artima". Bet kažkas rašė, kad ji toli gražu ne pati geriausia knyga kelioninės dokumentikos žanre. Tai kažko ypatinga iš jos nesitikėčiau.
Pala, minėjai, kad Moemo kažką turi? "Anuomet ir dabar"? Pajauta, jei neklystu, ją išgyrė. Tai tuomet gal ją ir čiupk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 02 22, 22:42)
facebook'e yra knygių grupė? galima nuorodą? žinoma, jei čia ne kokia uždara, privati, ne visiems mirtingiesiems prieinama bendruomenė  biggrin.gif

http://www.facebook.com/#!/pages/%C5%A...au/184242278316
Gal šią turėjo omeny g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 22, 21:56)
Žinok, nepasakyčiau, kad kažką pulčiau išdegtom akimis skaityti blush2.gif  Va ką planuoju iš jų skaityti, tai Gerulaitienės "Tolima artima". Bet kažkas rašė, kad ji toli gražu ne pati geriausia knyga kelioninės dokumentikos žanre. Tai kažko ypatinga iš jos nesitikėčiau.
Pala, minėjai, kad Moemo kažką turi? "Anuomet ir dabar"? Pajauta, jei neklystu, ją išgyrė. Tai tuomet gal ją ir čiupk mirksiukas.gif

Iš Gerulaitienės nieko labai daug ir nesitikiu, tiesiog nesudėtingos "kelionės" po įvairiais vietas knygos puslapiais. mirksiukas.gif O Maugham' turiu bibliotekinę "Anuomet ir dabar" ir savo "Pyragas, alus arba skeletas spintoje", bet jis manęs tiek dabar netraukia.
Galų gale dar parsisiunčiau porą filmų serijų, tai gal vakarą pabaigsiu leisti su jais, o rytdiena atneš naujų minčių. rolleyes.gif
Atsakyti
Pradėsiu skaityti C. McCullough "Prisilietimas" bigsmile.gif Kadangi labai patiko "Erškėčių paukščiai", tai gal ir ši patiks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 22, 20:50)
O va dėl to tai aš drįsčiau suabejoti. Aišku, iš vienos pusės aš tikrai negalėčiau ginčytis, nes ją tik įpusėjau. Bet su sąvoka "gurmaniška" tai čia vėlgi skirtingiems žmonėms gurmaniški gali pasirodyti skirtingi dalykai. Pvz. man gal tokia knyga bus  Markeso "Apie meilę ir kitus demonus", o kitam - tas pats "Magas". Vienas nemėgsta alyvuogių, kitas nemėgsta austrių (o trečias nemėgsta jų abiejų).  Ne veltui juk sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama.
Dar kažkur skaičiau išsireiškimą, kad "Magas" - sunki knyga. Va čia irgi nesutikčiau (arba išsireiškimas netikslus, ne tai turėta omeny). Nieko sunkaus aš toje knygoje nemačiau - nei sudėtingos sakinių konstrukcijos, nei informacijos gausos, nei užslėptų minčių. Numečiau todėl, kad asmeniškai man ji pasirodė nuobodoka (jei ne tokia didelė knygos apimtis, manau, būčiau pabaigusi).

Na kol kas man asmeniškai ji nepasirodė nuobodi, nors dar ne daug perskaičiau, o va ką kalbėti apie 'Kleopatros memuarus', tai ji man tikrai labai nuobodi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 02 22, 22:37)
O iš "naminių" išsitraukiau tokią krūvelę su:
Alexander McCall Smith "Draugai, mylimieji, šokoladas"

Vis prisimenu atsiliepimus apie Fowles "Magą", kad facebook'e viena atsiliepė, jog ta knyga gurmanams, ne taip kaip "Prancūzų leitananto moteris" ar "Kolekcionierius", taigi, spėju, ir kad mano lentynoje ji lauks savo laiko.

Man Smitho knyga labai patiko.
O kad "Magas"- knyga gurmanams, irgi nelabai sutinku.

Aš vieną po kito perskaičiau penkis detektyvus (du Patricios Cornwell, tris Michaelo Connelly), ir nors kiekvienas atskirai patiko, bet visi iš karto pasirodė per daug. Nors planavau dar tris panašias knygas tuo pačiu perskaityt, jaučiu, kad gana man tų visų žmogžudysčių ir žudikų su iškrypusiu mąstymu. Reiks dabar pasiimt ką nors visiškai priešingo. smile.gif
Atsakyti

Baigiau ką tik skaityti Johan Theorin "Prieblanda". Nesitikėjau tokios pabaigos, tokios įvykių atomazgos... paskutinį puslapį užverčiau su akyse susikaupusiomis ašaromis... Platesnis atsiliepimas negausis, nes, kaip jau sakiau, man kažkokie nerašadieniai atsiliepimų apie knygas atžvilgiu. Gal kada grįš noras juos rašyt ir tada kai pilsiu kokią paklodę. O dabar, dabar tik trumpi sakiniai, pirmos, šviežios emocijos, perskaičius knygą.
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2011 02 22, 21:48)
Juokaujat..Sekmadienį KM už Čekuolio knygą mokėjau 22lt.

pirkau šeštadienį smile.gif
Atsakyti
Labai labai norėjau ir neištvėriau - pradėjau skaityt Lucia Etxebarria „Beatričė ir dangiškieji kūnai“, nu kaip patinka, negaliu. Būsiu įsimylėjusi matyt rašytoją ir liūdėsiu, kad tik dvi knygos lietuvių kalba išleistos wub.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 vasario 2011 - 00:04
QUOTE(*IsaDora* @ 2011 02 22, 22:13)
Pradėsiu skaityti C. McCullough "Prisilietimas"  bigsmile.gif  Kadangi labai patiko "Erškėčių paukščiai", tai gal ir ši patiks.  blush2.gif

tikrai turėtų bigsmile.gif

dėl TOLIMA ARTIMA - nesu skaičiusi daug kelionių knygų, bet tikrai šita negalėtų būti geriausia, net jeigu nesu dar skaičiusi geriausios smile.gif na, stiliumi primena kokio moterų žurnalo straipsnius apie keliones. ją gali skaityti visą iš eilės, gali nuo patinkančios šalies. gali prie kavos rytą, gai vakare, kai nieko po ranka neturi ax.gif tokia paprasta.
Atsakyti
marakeš, o tu skaitei Magą?
Atsakyti
nea
Atsakyti