ir matinių balti su skylutėm ir skaidrūs permatomi taip pat kur perkam iš pardos orchidėjas tokiuose o tie spalvoti be, senukuose yra jų pasirinkimo o maksimoje ir šeip gan neblogi
aš apie tuos kalbėjau,bet man į stovą netiko.(bet spalvos jų man labai ).o kas jums gamins stovą,gal kur užsisakyt galimą...man reikėtu dar kokiu trijų vazonėlių laikikliu....įtariu pirkt atskirai nėra...
Cia toks metalo meistras, tik nzn kaip ar bus, paprasiau, kad butu laikikliu kokiai 12 vazoneliu, kai susisieksiu paklausiu ar galetu padaryt lankeliu-laikiklius, tik diametra del viso pikto pamatuokit
Cia toks metalo meistras, tik nzn kaip ar bus, paprasiau, kad butu laikikliu kokiai 12 vazoneliu, kai susisieksiu paklausiu ar galetu padaryt lankeliu-laikiklius, tik diametra del viso pikto pamatuokit
Vienas is dvieju, arba per sausa arba per slapia, o maniske mete todel,kad jai vieta nepatiko , perkeliau kiton vieton, ne vieno pumpurelio nebenukrito
maniškė turėjo vabaliukų, kurie vandenį siurbė, tai metė žiedus taigi priežasčių N skaičius Papildyta: gal kas žinot stebūklingą būda,kaip pagreitinti šaknų augimą
Persodinau savo orchidejas, praejo menuo, o vazonuose vel pilna tu mikroskopiniu vabaliuku (balti, begiojantys). Vazonus "prakaitinau", zemes irgi orkaitej "pakepinau", geles pamirkius buvau permanganato tirpale (nes ir pries tai ju buvo, beto papuvusias saknis pjoviau lauk)... Is kur jie zarazos? Ir ar butina juos kaip nors naikint? Gal jie reikalingi???? Mirkau kas 7-9 d., stovi ant rytines palanges virs radiatoriaus.