aciu uz patarimus,jau pasodinau savo varksiuke,ziuresim kas gausis

QUOTE(Liutukeee @ 2011 03 21, 20:06)
As pora tokiu iskart sodinau i substrata ir manau,kad joms viskas gerai,nes jau menuo praejo,leidzia isorines saknytes.
O vat reanimuot nemoku.Leido lapelius viena,,bet sumasciau uzmaut buteli ant vazono-tai po keliu dienu(buvau isvykus)radau "sugedusius"lapelius-suminkstejo(dregnai),patamsejo,kaip kose pasidare ir ismeciau,nes jau ir saknu neliko.Nesupratau kodel,gal,kad deguonies negavo.
,uzduso,dregme nesugebejo isgaruot.
O vat reanimuot nemoku.Leido lapelius viena,,bet sumasciau uzmaut buteli ant vazono-tai po keliu dienu(buvau isvykus)radau "sugedusius"lapelius-suminkstejo(dregnai),patamsejo,kaip kose pasidare ir ismeciau,nes jau ir saknu neliko.Nesupratau kodel,gal,kad deguonies negavo.

gal... nes į dieną bent kartą būtinai reikia pravėdint
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2011 03 21, 14:50)
svarbu ant žiedų neliet.
Bet visumoj žydinčiom nėra reikalo naudot

QUOTE(Nikolle @ 2011 03 21, 21:11)
Du mano phalaenopsiai su naminiu žydėjimu labai kestai žydi, jų žiedų lapeliai kažkokie tai užsilenke, kas jiems ne gerai? visi kiti žydi normaliai

mano ką tik išskleistą žiedą taip suraito 1 orchidėja, bet dienos bėgyje atsistato ir būna normalus, bet visi taip žiedai, vat vakar paskutinis išsiskleidė ir tas taip pat užsirietęs;)
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 21, 20:05)
pvz - reanimacijai - jūsų augalas liko be šaknų, jūsų tikslas jį atpumpuot, paskatint, kad leistų šaknis
pvz- adaptacijai- parsisiuntėt augalą iš tolimos šalies, o jis vis nerodo jokių augimo požymių, tikslas pagreitinti adaptavimąsi jūsų sąlygose
pvz- adaptacijai- parsisiuntėt augalą iš tolimos šalies, o jis vis nerodo jokių augimo požymių, tikslas pagreitinti adaptavimąsi jūsų sąlygose
Ačiū dbr žinosiu, kada naudoti dušą.

QUOTE(Nikolle @ 2011 03 21, 19:11)
Du mano phalaenopsiai su naminiu žydėjimu labai kestai žydi, jų žiedų lapeliai kažkokie tai užsilenke, kas jiems ne gerai? visi kiti žydi normaliai
man atrodo, čia dėl sauso oro.. o kad kitos normaliai, tai ne rodiklis, kiekviena orchidėja individuali

ziurejau pirmam psl bet ten info rusu kalba,, o skaitant rusiskai nei bum bum as
tad noriu paklaust, jei nesunku atsakykit kaip daromas karstas dusas nuo A iki Z

tad noriu paklaust, jei nesunku atsakykit kaip daromas karstas dusas nuo A iki Z

QUOTE(*Versacci* @ 2011 03 21, 21:19)
ziurejau pirmam psl bet ten info rusu kalba,, o skaitant rusiskai nei bum bum as

tam pačiam pirmam puslapy yra nuoroda į rojaus sodų forumą, spaudžiate "bendroji priežiūra ir, o, štai kur ji

Kaip Jums sekasi auginti mazas (nykstukines) orchidejas (falenopsius)? As pirkau Ermitaze, taciau nuzydejus uzsikonservavo ir stovi.
QUOTE(SVT @ 2011 03 21, 21:25)
Kaip Jums sekasi auginti mazas (nykstukines) orchidejas (falenopsius)? As pirkau Ermitaze, taciau nuzydejus uzsikonservavo ir stovi.
labai gerai sekasi

QUOTE(SVT @ 2011 03 21, 23:25)
aš taip pat persodinau ir auga gerai ir žydi

As irgi i smulku is orchidejos.lt persodinus ir auga, ir zydi