Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su negalia

kantrybes daug turiu,bet va nueinu pas neurologe,kai pasakau kad jau kazka lemena,tai ziuri akis isputus blink.gif blink.gif o galvok sau ka nori g.gif
Atsakyti
Maniškis kalbėti sakiniais pradėjo koių 6-7 metų,iki tol kalbėjo labai trumpai ir aškiai:taip ,ne ,gerti ,duok,jo sakinį sudarė vienas žodis.Kai nuvedžiau pas logopedę,tai mane socialiai apleidus vaiką išvadino.Dabar jam 8 metai,bet kalba nėra sklandi,sunkiai sekasi pasakoti,kai paklausi,tai vienu žodžiu atsako o pats tai nieko nepasakoja.Bet kalba taisyklingai ir labai aiškiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2007 02 28, 11:48)
Maniškis kalbėti sakiniais pradėjo koių 6-7 metų,iki tol kalbėjo labai trumpai ir aškiai:taip ,ne ,gerti ,duok,jo sakinį sudarė vienas žodis.Kai nuvedžiau pas logopedę,tai mane socialiai apleidus vaiką išvadino.Dabar jam 8 metai,bet kalba nėra sklandi,sunkiai sekasi pasakoti,kai paklausi,tai vienu žodžiu atsako o pats tai nieko nepasakoja.Bet kalba taisyklingai ir labai aiškiai thumbup.gif

Ir mano taippat biggrin.gif klausiu:"ka darei mokykloj?"jis man:"gerai"sakau:"ka valgei siandie?"jis vel:"gerai" doh.gif ir lauzai poto galva kaip paklaust,kad klausima suprastu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2007 02 28, 11:48)

saunu kad isvis sneka thumbup.gif laikas parodys ar ka snekes Miglute g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 28, 12:07)
saunu kad isvis sneka thumbup.gif  laikas parodys ar ka snekes Miglute g.gif

na manau, nors kelis zodelius tai jau tikrai pasakys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 28, 15:38)
na manau, nors kelis zodelius tai jau tikrai pasakys bigsmile.gif

as ir taip manau,jei dabar bando kazka islement. pagyvensim pamatysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 01, 15:49)
drinks_cheers.gif viskam ateina savo laikas

man dabar kažkaip netaip svarbu kada pradės manoji šnekėti. darysiu viską,kad greičiau, bet bus kaip bus doh.gif Tik va svarbiausia sveikatėlė, kad tik nesirgtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 03 03, 06:00)
man dabar kažkaip netaip svarbu kada pradės manoji šnekėti. darysiu viską,kad greičiau, bet bus kaip bus  doh.gif Tik va svarbiausia sveikatėlė, kad tik nesirgtų  rolleyes.gif

Zinoma drinks_cheers.gif sveikata svarbiausia,o kada snekes nesvarbu anksciau ar veliau irnesakyk.gif svarbu kad sveikute butu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 03 03, 20:23)
Mes tai neturim temp ir nekostim,tačiau sloga siaubinga vos prakvėpuoja net nebežinau ką belašint vibrocilis visai neatkemša doh.gif

as tai tokiu VICK tepqaliuku patopu nosyte ir atsikemsa. kai man didele sloga buvo padejo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 03 01, 15:45)
siaip aisku, kad ne schmoll.gif
bet manau susitvarkys mirksiukas.gif

neurologe sake jei prades vaiksciot migle tai tik kokiu 8 metu,bet ir tai pasiramstydama ir linguodama thumbup.gif oi kad tik eitu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 03, 19:47)
neurologe sake jei  prades vaiksciot migle tai tik kokiu 8 metu,bet ir tai pasiramstydama ir linguodama thumbup.gif  oi kad tik eitu thumbup.gif

o maniskis, tai kuo didyn tuo isvis nebevaiksto ir nebeatsistoja schmoll.gif
dar kai mazesnis tai palei siena pats atsistodavo, bet dabar tai ir nugara sulnkus, na man atrodo jam nervas kazkur ten nedirba ir viskas, nes kai ir vaikstukuose varinedavo, tai irgi susilenkes toks budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 05, 10:21)
o maniskis, tai kuo didyn tuo isvis nebevaiksto ir nebeatsistoja schmoll.gif
dar kai mazesnis tai palei siena pats atsistodavo, bet dabar tai ir nugara sulnkus, na man atrodo jam nervas kazkur ten nedirba ir viskas, nes kai ir vaikstukuose varinedavo, tai irgi susilenkes toks budavo doh.gif

gali but,o gydytojai ka sake? va atkrito visai mano mazute verysad.gif vakar nakti net traukuliai buvo,galvojau jau mirsta mano vaikas. Verkiau cray.gif greitaja kvieciau,jie net neapziurejo. tai pati nuveziau i priimamaji,ten temperatura nukrito sake gerkle truputi tik raudona ir namo paleido. Vakar i vilniu pas gydytroja nuveziau,tai sake baisiai gerkle raudona,antibiotiko israse. ten tose sirvintose tai sundaktariai sedi. JAI NET 39 TEMPERATURA PAKYLA. bijau kad vel nebutu traukuliu,cia jai taip pirma kart verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2007 03 05, 10:54)
Sveikit greiciau  4u.gif  4u.gif

tai kad jai ziuriu negereja,o blogeja. Sake gripas.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 03 06, 15:53)
gali but,o gydytojai ka sake?  va atkrito visai mano mazute verysad.gif  vakar nakti net traukuliai buvo,galvojau jau mirsta mano vaikas. Verkiau cray.gif greitaja kvieciau,jie net neapziurejo. tai pati nuveziau i priimamaji,ten temperatura nukrito sake gerkle truputi tik raudona ir namo paleido. Vakar i vilniu pas gydytroja nuveziau,tai sake baisiai gerkle raudona,antibiotiko israse. ten tose sirvintose tai sundaktariai sedi. JAI NET 39 TEMPERATURA PAKYLA. bijau kad vel nebutu traukuliu,cia jai taip pirma kart verysad.gif

Matyt virusa pasigavo,nesinervuok console.gif nuo gerklytes visada buna auksta temperatura,pagal save zinau verysad.gif sveikatytes jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Munika: 06 kovo 2007 - 14:58