Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su negalia

QUOTE(Ramunka:) @ 2007 07 05, 11:18)
Na kolkas tai viskas gerai,moka daugiau nei LT,med.garantijos geresnes ir svarbiausiai mums atostogos nuostabios  thumbup.gif  thumbup.gif

saunu jog pasiteisina. ir tau gerai pailset nuo visko i svecia sali isvaziuot. tik gryzt manau bus sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 07 05, 16:15)
saunu jog pasiteisina. ir tau gerai pailset nuo visko i svecia sali isvaziuot. tik gryzt manau bus sunku blush2.gif

Apie gryzima nekalbam,nekalbam biggrin.gif nes bus daug cry.gif cry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 07 05, 16:20)
Apie gryzima nekalbam,nekalbam  biggrin.gif nes bus daug  cry.gif  cry.gif  biggrin.gif

tikiu. bet ar dar ilgam jis ten liks? o gal jus pas teti vaziuosit gyvent?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 07 05, 16:23)
tikiu. bet ar dar ilgam jis ten liks? o gal jus pas teti  vaziuosit gyvent?

Ne mes nevaziuosim nera cia mokyklos spec Zygimantui,bet noreciau tai labai rolleyes.gif ir kalba reiktu mokytis,nes LT mokyklu cia nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 07 05, 16:37)
Ne mes nevaziuosim nera cia mokyklos spec Zygimantui,bet noreciau tai labai  rolleyes.gif ir kalba reiktu mokytis,nes LT mokyklu cia nera  verysad.gif

na nieko vistiek sugryz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 07 06, 08:25)
na nieko vistiek sugryz thumbup.gif

Tai zinoma mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 07 06, 12:07)
Tai zinoma  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTĖS.ESU NAUJA NARĖ,AUGINU DUKRYTĘ SU DAUNO SINDROMU JAI 8 METAI JAU smile.gif ESU LABAI LAIMINGĄ,KAD JĄ TURIU.
Atsakyti
Labutis.
zzzneri, mes turim savo skyrelį Dauno sindromo, jei norėsi užsuk, džiaugsimės mirksiukas.gif .
Papildyta:
p.s. skyrelis vadinasi Dauno sindromas, laukiam pavasario.
Atsakyti
Labutis visosm:)
Esu jau senė supermamytė,bet seniai čia bebuvau .Tai dabar jau jaučiuosi vėl kaip naujokėsmile.gif Prašom mane priimti į savo šiltą būrįsmile.gif
Na nežinau ar verta iš naujo prisistatinėt?
Šiaip auginu sūnelį ,kuriam kompleksinė visišką negalė(akys,VCP-lengvas ir netipiškas autizmas su išreikštu intelekto sutrikimu).
Ieškome į bičiulystę šeimynėlių,kuriose taip pat gyvena vaikiškos negandos-negalia vaikų.
Per šį forumą susiradome tikri labai artimų ir šiltų bičiulių,bet per savo tas studijas truputėlį apsileidau blush2.gif ,Tačiau žinoma noriu viską atgaivinti ir dar daugiau atrasti naujų likimo bičiulių.
Eche beje užmiršau pasigirti ,jog studijuoju socialinę pedagogiką.Tad dabar turėsiu ne tik praktinės,bet ir teorinės informacijos kaip padėt savo mažąjam zuikučius>:)
Nu va šiam kartui tiek tongue.gif
Atsakyti
sveika sugrizus, Pingvinuke drinks_cheers.gif pasiilgom tavo pasisakymu ax.gif
Atsakyti
labas mamytes,noriu prie jusu prisijungti,auginu dukryte su negalia.mums igimta hipotireoze.labai noreciau rasti mamu auginanciu vaikucius su toke liga.bendrauti ir pasidalinti savo dziaugsmu ir nerimu.nes tikrai sunku kai nera su kuo apie tai pakalbet. verysad.gif
Atsakyti