Na kas liecia kainas - man atrodo taip, kad Lt viskas daug yra ispusta. As galiu palyginti kirpimo kainas Vilniuje ir provincijoje (Utenoje) - skiriasi ojojoi kaip, bet man labiau apsimoka nuvaziuoti pas kirpeja i Utena, kur su manimi ir bendrauja ir arbatos pasiulo, ir nukeroa labai gerai (nebijo eksperementuoti ir puikiai ismano savo darba) ir nudazo uz beveik ta pacia kaina, kur cia as nebrangiam salone tik uz paprasta kirpima sumokeciau. atsiprasau uz
Taip pat su permanentu - yra paklausa tokiom kainom, bus ir pasiula

QUOTE(kretaa @ 2011 10 05, 13:43)
jokiu budu nepalaikau tokiu nesveiku kainu, bet , kad ju nebutu, tuomet reikia ju tiesiog NESIRINKTI ir psio 

SUPRATAU

As dariausi pas Sarune. Siuo metu ji dirba trecia menesi silainiuose salone, anksciau 4 metus dirbi Ametistejoje

Papildyta:
QUOTE(in vino @ 2011 10 05, 14:09)
Taip kol tai bus mazai praktikuojama, kol zmones nezinos kur ieskoti pigiau tol ir bus...viskam savas laikas, nusileis ir brangininkes ant zemes, o kol kas randa melziamu karviu, tai ko nemelzti

Kaip ir zadejau rodau ir as savo akytes
po proceduros praejo lygiai dvi savaites
http://public.fotki....p/100-3703.html

http://public.fotki....p/100-3703.html
Labas
Džiugu ,kad kelias savaites nebuvau į šį forumiuką užėjus ,o jau tiek pasigrąžinusių
Suilele,super
Laukiau tavo foto ,nuo tada ,kai per až truputį bendravom
Nu bet jūs ir žiauri, Lisa ateina padėt ,patart ,daugiau apšviest besiruošiančias daryt .. Jūsų teisė rinktis ,o beto ir Lisos kainos yra daug žemesnės ,nei kitur..
Teisingai

Suilele,super

QUOTE(Ingusia31 @ 2011 09 30, 11:56)
Na jus LILI tai cia juk tam ir sedite kad reklamuotumete tiek save, tiek Audrone, tai nenuostabu, kad moterys panorejusios kazka pasidaryti, paieskojusios info randa tik "etatines" reklamuotojas, o tos kurios istikruju dirba (ne prie kompo) neturi laiko pliauksti forumuose
Beje kaip supratau nelabai rekomenduojama pagal taisykles deti savo darbu foto, o jus vis jas dedate, na bent jau rasote kad jie jusu
. http://www.supermama...?...&p=44874738

Beje kaip supratau nelabai rekomenduojama pagal taisykles deti savo darbu foto, o jus vis jas dedate, na bent jau rasote kad jie jusu

Nu bet jūs ir žiauri, Lisa ateina padėt ,patart ,daugiau apšviest besiruošiančias daryt .. Jūsų teisė rinktis ,o beto ir Lisos kainos yra daug žemesnės ,nei kitur..
QUOTE(kretaa @ 2011 10 05, 11:53)
Isiuos gincus yra tik vienas atsakymas - mes, klientes, turime teise rinktis. Per brangu - neikime ten, susiraskime ta pacia kokybe pigiau. Juk negali buti, kad tik viena meistre viska daro super puper. Kitas dalykas -meistres dirba sau i kisene, kokia nori kaina sakyti, tokia sako. Man pavyzdziui, irgi pikta, kad uz blakstienu priauginimo papildyma as Klaipedoje moku 70 lt, kai kitame miestelyje mokejau tik 30 lt. Tai va, dabar ieskau pigesnio varianto. Jei dirbciau pati, ir tikrai garantuociau auksta kokybe savo darbo, nu zinokit, nesipiginciau. Pagalvokit, kiek kainuotu jusu geras, profesionalus darbas......
Teisingai

QUOTE(Inguti @ 2011 10 05, 23:33)
Aga as ta ir supratau... kad prigasdina baisiomis foto ir paskui parodo "teisingas" su uzrasu LILI

Na va - man pradejo jau trupeti sasiukai. Tinimo siandien visai nebera, akytes grazios, tik ryskios ir aisku tas sasas dar laikosi, tai taip nennaturaliai dar viskas...
QUOTE(in vino @ 2011 10 06, 13:24)
Na va - man pradejo jau trupeti sasiukai. Tinimo siandien visai nebera, akytes grazios, tik ryskios ir aisku tas sasas dar laikosi, tai taip nennaturaliai dar viskas...
Pamatysi kaip grazu bus kai sasiukai nukris

QUOTE(suilele
@ 2011 10 06, 14:01)

Pamatysi kaip grazu bus kai sasiukai nukris
as tai negaliu atsidziaugti savosiomis akytemis 

QUOTE(in vino @ 2011 10 06, 13:24)
Nukris viskas ir bus labai grazu

QUOTE(Inguti @ 2011 10 06, 14:21)

Kur gyveni ? Gal UK?
Kiek mazdaug laikosi permanentas ant akiu?Nes man vis atrodo, kad nuo kasdieninio makiazo valymo labai greit jis nuslinks