QUOTE(LokysL @ 2011 03 02, 23:51)
Kirke, tai dauguma siulo uz 4000lt? siaip 2500-3000 max ka galima moketi uz tokias duris, t.y medines, ir siaip dar brangokai is tikruju, nes uz 3000-3500 gali pirkti totum ar skydo sertifikuotas, su rimtom spynom, nedegios ir t.t, nes paklausus apie mediniu duru saugumo klase tai atsakymo nebuvo, o tai reiskia automatiskai jos pigiau turetu kainuoti nes visokie sertifikavimai reikalauja papildomu lesu is gamintojo, tik aisku to saugumo didelio nereikia name, tik bute.
Ne, tokia suma - 4000 būtų už abi duris. Bet man tai yra nesąmoninga kaina.
Jūs man paaiškinkit, kaip importuotos durys iš tos pačios Estijos, gali kainuoti gerokai pigiau, nei vietinių Lietuvos gamintojų. Apie mokesčius atskira kalba, bet jau ne vieną kartą įsitikinom, kad lietuvis verslininkas nesuinteresuotas parduoti pigiau, bet daugiau.

dėl viso kito ką parašė
LokysL sutinku 100 %
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 03, 00:37)
į tą pačią durų temą...šiuo metu pas stovi plieninės
euroforto durys, tai aš visai mielu noru dėčiausi tokias pat ir antras, stovi jau 3 geri metai, niekas joms blogos įtakos nedaro, niekuom rupintis nereikia, ir trankyti galima
pažiūrėsiu detaliau, ką jie ten siūlo.
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 03, 09:09)
Manau iki šiol gamintojai pabrėždavo tik durų saugumą - nuo įsilaužimo ar degumo klasę, kas namui nėra svarbiausia. Čia ir kilo "žirgų lenktynės" kas šustresnį sertifikatą gaus ir prie R~1 priartės.
Mūsų atveju durys tikrai ne patraukliausias žulikų taikinys. O R~1 už 3000Lt yra visiška nesamonė

butui tai aktualu, tačiau namui tikrai ne. Tam yra signalizacija ir draudimas.
Ryt lėksim į Vilnių, tai pasižvalgysiu ką ten gero siūlo. Aišku jei tik suspėsim, nes prižadėjom sūnui Gedimino bokšte ekskursiją padaryti ir vėliavą parodyti.
P.S. čia truputį ne į temą