Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas ruošiasi statyboms

QUOTE(Vilienė @ 2011 03 14, 00:24)
Kuom pagrįsta špunto nemeilė?

Jei plokštes pavyktų aklinai priklijuoti, be oro tarpo ( tipo aklini klijai o ne lenkiška Z užtepta smile.gif ) gal kondensatas išsispręstų? Kita vertus susiraskit nete PN namus statytus SAM įstaigos, pradininkės liktinių LT - jie po šiai dienai siūlo imkit siaurus liktinius po 60+pvm už m2 ir apsišiltinti neoporu, kaip jie sprendžia tarpsluoksninį kondensatą? Kad jau įvaldėt vokišką U-wert (išduosiu paslaptį - ne už kaltų lietuviška Uwerto versija) gal užtenka sluoksnių storiais sužaist - pabandykite?
Papildyta:
Gerbiami kaunietės ir kauniečiai, pirkdami neoporą nesusigundykite gamintojų beletristikom "fasadinis NEPS" būtinai atkreipkite dėmesį į lambdą ir tankį/markę smile.gif

paaiškinkit man durnai...tai neoporą imi 25cm kaip vieną plokštę, ar imti tarkim dvi viena 10cm kitą 15cm ir klijuoti?
o apie lambdą ir tankį tai ačiū, kad liepei atkreipt dėmesį, bet prie to pačio parašyk ir kokios jos turi būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 13, 12:39)
kažkaip pagalvojau, kad smagi mūsų kopanija išsilakstė  cool.gif  įdomu kaip Domogintarei? Kristinkai_2010? Irisui? Greisi? sekasi? g.gif

4u.gif Laukiam gerų orų, vėdinam drėgmę iš namo ir ieškom santechnikų doh.gif Aš jau nieko nebesuprantu tose kalbose, tai ir nepasisakau, vis paskaitau, daugelį prametu, vistiek neaktualu arba nieko neraukiu lotuliukas.gif
Klausimas toms, kas jau turi santechniką, kiek maždaug gali kainuoti santechnika be keramikos ir gyvatukų? Namas visas šildomom grindim, kažin kiek darbas galėtų kainuot? Ir gal turit ką parekomenduot, kad nutuoktų ir apie vedžiojimą ir paleidimą biggrin.gif nesinori sukišt pinigus, o paskui ieškot kame šaknys jei kas nors ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 14, 00:26)
bet antipelių profilaktikai manau tiktų.
Galvoju tiktų 20+5 variantas su 5-uku smeigių galvos užsidengtų... Kažkaip aš kondensatu tarp sluoksnių nelinkusi tikėti... o gal verta? špuntuotų plokščių griežtai nenoriu.
[

Kazin jei panaudoti is apcios pritvirtinus austa tinkliuka metalini http://www.e-senukai...50596673_1.html ir po to cementiniais klijiais ustepti...
O kaip toks variantas: neopora ifrezuoti pagal smeiges galvutes diametra 5cm ir naudoti 20 cm storio putai tvirtinti smeiges o paskui uztaisyti tuo paciu neoporiniu pasigamintu kaisciu ar uzpusti poliuretaniniais klijiais skirtais klijuoti plokstes g.gif ?

p.s.
tik viena beda jei nori padailinti kazkiek fasada klinkerinem plytelem ,juk turetu ten ,,putukas''smeigiuotis per armavimo tinkleli .Va cia man tai klausimas ar butina smeigiuoti per armavimo tinkla kur bus plyteles klijuojamos ,kad paskui plytukes sliopt ... g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 14 kovo 2011 - 12:04
Tai Mergina jūs gi nusipirkę neoporą... tai jau kažkoks storis guli statybose, prie jo ir derinkitės.
Korida, gal ir įmanoma tokį tinklelį dėti... reikės dar pamąstyti dėl tų tinklelių, jei nebūtų namas vieno aukšto tai apvyniočiau cokolį dviem sluoksniais nuo pelių biggrin.gif juokauju. Pas mane cokolis 65m'.
25cm neoporas su frezavimu smeigėms vienas iš variantų, neišbranginantis smeigių ir eliminuojantis šalčio tiltus... Dėl plytelių ir man šis klausimas iškilo... Nes dar vis pasvajoju apie jas smile.gif būtų gražu smile.gif galvoju o ar būtina kad smeigė kokia ji bebūtų, smeigiama jau ant armavimo tinklelio, daeitų iki betono?.. gal durnai klausiu bet visgi biggrin.gif gal kokias smeiges naudoti kaip keraminiam blokeliam, pas jų galai kažkokie kitokie (besiskečiantys) nei silikatiniams blokeliams, gal ir polistirole gerai laikytų... smile.gif pasvazykim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 14, 14:17)
galvoju o ar būtina kad smeigė kokia ji bebūtų, smeigiama jau ant armavimo tinklelio, daeitų iki betono?..  gal kokias smeiges naudoti kaip keraminiam blokeliam, pas jų galai kažkokie kitokie (besiskečiantys) nei silikatiniams blokeliams, gal ir polistirole gerai laikytų... smile.gif pasvazykim biggrin.gif

Gal mintis ir verta apmastymui smile.gif ,tik dar dadedant tai ,kad pries kalant smeige pasidarome putoje didesnio diametro skylute ,ipurskiame poliuretaniniu kliju ,jie papildomai sudziuve priklijuotu smeige ir jei yra tokios smeiges kuriu galas labiau issiskecia irgi duotu stiprumo blush2.gif g.gif ,Tik neaisku ar tai pasiteisintu biggrin.gif
Atsakyti
tai jei ant armavimo tinklelio smeigsi tai negali įgilinti. aš vat galvoju su tom ale pasigamintom tabletėm ir 20cm šiltinimo smeigėm susmeigiuoji pagal reikalavimus, o plytelių vietom papildomai smile.gif
tarp kitko vienas fasadčikas smeigės kainą 30cm (tinka 25cm šiltinimui) 1,1Lt. tai nemanau kad labai daug... ar aš klystu? kiek kainuoja 15cm šiltinimui smeigė?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 14, 15:08)
tai jei ant armavimo tinklelio smeigsi tai negali įgilinti. aš vat galvoju su tom ale pasigamintom tabletėm ir 20cm šiltinimo smeigėm susmeigiuoji pagal reikalavimus, o plytelių vietom papildomai smile.gif
tarp kitko vienas fasadčikas smeigės kainą 30cm (tinka 25cm šiltinimui) 1,1Lt. tai nemanau kad labai daug... ar aš klystu? kiek kainuoja 15cm šiltinimui smeigė?

papildomai ,kur plyteles tokia pat mintis papildomai smeigiuoti per jau tinkla su klijais tik,kad ipurskiam i ikalimo vieta p.kliju .
Jei yra 30cm smeiges ,tai gal i silikata uztektu 5 cm uztvirtinimui -ispletimui smeiges ten kur butu plyteles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 14 kovo 2011 - 13:19
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 14, 14:08)

cia ziauriai pigios smeiges. 25cm siltinimui i akytbetoni man smeige pasiule po 8lt.

Raadau tokiu smeigiu, bet jos yra stogams, gal butu galima panaudoti ir sienoms
http://www.skfasteni...mp;kategoria=34

http://www.skfasteni...glish/Brochures cia kainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule0803: 14 kovo 2011 - 13:41
Stoginės netinka, jos skirtos minkštai vatai, kad einant per stogą jos būtų paslankios ir susmegtų, o po to grįžtų į pradinę padėtį. Tai va aš irgi pradžioj sąmatoj po 8Lt/vnt. skaičiavau...
Silikatui užtenka 5cm. ir jei jau į silikatą tai jos nebūtinos besiplečiančios, nes jame ertmių nėra. Smeigės silikatui pigiau nei keramikiniams blokeliams.
Atsakyti
Na kur butu plyteles manau reiktu per virsu armavimo tinklo sukalti su 30cm smeigem ir pamirsti si klausima smile.gif . Koelner turi 30-iniu http://www.koelner.l...m...1&Itemid=33
Atsakyti
Pritariu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 03 14, 09:48)
paaiškinkit man durnai...tai neoporą imi 25cm kaip vieną plokštę, ar imti tarkim dvi viena 10cm kitą 15cm ir klijuoti?
o apie lambdą ir tankį tai ačiū, kad liepei atkreipt dėmesį, bet prie to pačio parašyk ir kokios jos turi būti  lotuliukas.gif

Jei man reiktų - be abejonės imčiau galutinio storio (25cm arba 30cm) plokštes ir įgilinčiau smeigių galvas, jei nėra tokio ilgio, nes klinkeris tikrai nebūtų kliūtis smile.gif . Tas sluoksniavimas nieko nepridės jei plokštės frezuotos, su falcu.
Manau nebūtina tinklelio smeigiuoti net ir klinkeriui - kaip prikimba struktūrinis tinkas taip laikytųsi ir plytelės.
Lambda yra dydis atvirščiai proporcingas varžai, todėl akivaizdu, kad kuo mažesnė lambda - tuo geriau. Neoporui reikšmė turėtų būti apie 0,031-0,032, bent BP tokias deklaruoja.
Turim pirmą berėmį langą įdėtą - va kaip gerai kad atšilo smile.gif
Atsakyti