Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas ruošiasi statyboms

QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 25, 22:33)
Gera treniruotė prieš RESTą biggrin.gif

Smalsimas įveikė, plius gavom kvietimus - aplankėm NP smile.gif Lyginant su praeitais metais - jau būtų po 6Lt už bilietus negaila smile.gif
Kaip bebūtų keista, didžiausias parodos įspūdis - mūsų durys. Jei tokias pat atvež - labai džiaugsimės.
LED stendukas nieko - labai patiko veidrodis voniai, beveik įsitikinę kad užsakysim 3vnt. Parodinis tik 550Lt, kai "brendinis" sostinėj "tik" 7t Lt doh.gif
Netyčia sužinojom, kad gyvenam prie pat laiptų fabriko - eisim (taip, eisim) į svečius "super duper" laiptų pasižiūrėti.
Pamenu "ledo kalną" praeitoj parodoj - tada dar labai nerūpėjo šilumos siurbliai. Naujiena man, kad reagentas propanas (ar butanas? - pamiršau), išorinis blokas ne įprastas šilumokaitis ala radiatorius, bet masyvus aliumo rėmas paraisgytas vamzdžiu, šilumokaita vyksta savaime, be ventiliatoriaus. Tik nesupratau, kodėl aliumo nenudažius juodai ir nepastačius pietinėj pusėj. Kaina siaubinga - už 28t niekas sistemos nepirks, nors giriasi, kad iki -40C dirba.
Sveo eilinį kartą nuvylė. Nemyli jie manęs, kažkokią aurą matyt turiu, bendravimas tik "ne, ne, ne". Pasibaisėjau, kaip makaronus kabina: atėjo pusamžė pora, matosi abu visiškas nulis inžinierijoj - kad prilankstė jiems kainų, kad pripasakojo kaip sklypą subjauros net nepasidomėję realiai pastato parametrais - kiek m2? a nu tada šitiek arų suarsim arba šitiek t Lt įgręšim. Fu tokie profesionalai...
Faugos įspūdingo dydžio vitrina iš vientiso paketo, paketas *** dviejų stiklų doh.gif siaubas.
Pasigedau, o gal pražiopsojau, nė vienos ventiliacinės įmonės, jokių rekupų, jokių filtrų. Ir fasado plokščių - ne šiltinimo, bet apdailos - visiškai ba.
Todėl paroda - tik treniruotė prieš Restą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 26 kovo 2011 - 17:06
o ryt dar bus ta paroda? smile.gif
Atsakyti
Del to aliuminio silumos siurblio uz 28klt tai kosmosas, sake kad jau sesi metai kaip lietuvoje bet per pirmus kelis metus nepardave nei vieno bet iki dabar jau net 20 pardave. doh.gif
Del rekuperacines sistemos dviejose vietose radau tik ir tik viena normalu kanalini rekuperatoriu uz 5300lt. Labai graziai papasakojo apie ji tipo NK 96-98%.
Atsakyti
Taip aš irgi tą už 5300 jau beišeinančius užpuoliau. Filtrai - skysti. Po ilgų dvejonių (o gal žinantis jau buvo pasišalinęs) nusprendė, kad šilumokaitis plastikinis. valdymas pulteliu trim režimais. Užmiršau paklast apie sukuriamą slėgį pie 300m3/h. prieš užšaliminė apsauga - oro tiekimo užsidarymas. Na bet tiek to. kontaktus turiu.
Durys tikrai gražiai atrodo. kolega skundėsi, kad tradicinės nublanksta prieš 10tukines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 26, 21:48)
Taip aš irgi tą už 5300 jau beišeinančius užpuoliau. Filtrai - skysti. Po ilgų dvejonių (o gal žinantis jau buvo pasišalinęs) nusprendė, kad šilumokaitis plastikinis. valdymas pulteliu trim režimais. Užmiršau paklast apie sukuriamą slėgį pie 300m3/h. prieš užšaliminė apsauga - oro tiekimo užsidarymas. Na bet tiek to. kontaktus turiu.

Prisiminiau, buvo rekupai - Mitsubishi Lossnay smile.gif Su jų atstovais jau viskas išsiaiškinta, todėl net neužsukom. Su jais sunku...vaizdas, kad vadybininkai tik bulvėm iki tol prekevę.
Neabejoju, Resta bus žymiai išsamesnė šioj srity.
5300 už plastiką? Manyčiau š. Rinkoje yra daug panašios kainos įrenginių, kad ir Amalvos paletė smile.gif Vis dar už Alascą, tik dėl celiuliozės ir dvigubo šilumokaičio, na ir aišku dėl kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 26, 23:08)
Prisiminiau, buvo rekupai - Mitsubishi Lossnay smile.gif  Su jų atstovais jau viskas išsiaiškinta, todėl net neužsukom. Su jais sunku...vaizdas, kad vadybininkai tik bulvėm iki tol prekevę.
Neabejoju, Resta bus žymiai išsamesnė šioj srity.
5300 už plastiką? Manyčiau š. Rinkoje yra daug panašios kainos įrenginių, kad ir Amalvos paletė smile.gif Vis dar už Alascą, tik dėl celiuliozės ir dvigubo šilumokaičio, na ir aišku dėl kainos smile.gif

gal turit koki sprendima kaip padaryti ventliacija pirtyje ir priespirtyje neisleidziant visko i lauka? nes per rekuperatoriu kazkaip abejoju ar iseis isleisti 90% dregnumo ora kurio temp 90-100 laipsniu
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2011 03 27, 14:19)
gal turit koki sprendima kaip padaryti ventliacija pirtyje ir priespirtyje neisleidziant visko i lauka? nes per rekuperatoriu kazkaip abejoju ar iseis isleisti 90% dregnumo ora kurio temp 90-100 laipsniu

Alasca leido net ir 100proc drėgmę - su salyga, kad oras bus skiedžiamas kitų patalpų oru, grūsti per rekupą. Jei oras bus 90-100C tai drėgmės labai didelės nebus, problemų mažiau nei su garo generatorium (turkiška pirtim). Pirties dienos juk ne kazdien - iškęs.
Atsakyti
kaunieciai, gal kas namo fasada daret is fasadiniu ploksciu. Kokius profilius naudojot, nes aliuminiai atrodo rimciausi bet kaip juos izoliuoti nuo salcio. Ir jeigu siltinimas planuojamas 25cm storio ar butu tokio dydzio profiliu?
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2011 03 27, 17:03)
kaunieciai, gal kas namo fasada daret is fasadiniu ploksciu. Kokius profilius naudojot, nes aliuminiai atrodo rimciausi bet kaip juos izoliuoti nuo salcio. Ir jeigu siltinimas planuojamas 25cm storio ar butu tokio dydzio profiliu?

Viltis klijuoti plokštes neišblėso. smile.gif Viltis rasti plokštes parodoj - palaidota, bent iki Restos. Arba nuvykti pas pardavėjus ir išsiaiškinti (Linea, Serfas)
Atsakyti
O mes šį savaitgalį nudirbom juodų darbukų, po kurių nesimato, kad kas nors būtų daryta biggrin.gif bet rytoj jaučiu iš lovos nepasikelsiu ir darbe pelė nežinau kaip klausys biggrin.gif žodžiu lyginom viduj žvyrą. Pusė darbo padarėm.
Bet dėl ko džiaugiuosi, kad pagaliau kai kas užkliuvo mano akiratyje kas man labai patiko. tai pilkos spalvos fasadas. kažkaip ir pačiai tokia mintis buvo kilusi, bet galvojau, kad per daug niūriai atrodys, bet visai ne. net kelias foto padariau pravažiuojant (gėda, kiauliška ir neetiška) bet kadangi visą parą man tas vaizdas stovėjo akyse, tai teko ir fotikui dulkes nupūsti. Galvoju euforija gal bežiūrint praeis biggrin.gif ir apsistosiu prie tradicinių spalvų (feee - neradau sau patinkančios).
Iš filosofinės pusės žiūrint, gal kažkas mano gyvenime negerai, kad taip ant pilkos baltos spalvs traukia... smile.gif gal kas skels kokią paguodžiančią ar pamokančią mintį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 27, 22:35)
taip ant pilkos baltos spalvs traukia... smile.gif

Gal atsakymas slypi čia?
Balta ir pilka yra labai modernios spalvos, nenuostabu kad taip traukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 27, 21:35)
Bet dėl ko džiaugiuosi, kad pagaliau kai kas užkliuvo mano akiratyje kas man labai patiko. tai pilkos spalvos fasadas. kažkaip ir pačiai tokia mintis buvo kilusi, bet galvojau, kad per daug niūriai atrodys, bet visai ne. net kelias foto padariau pravažiuojant (gėda, kiauliška ir neetiška) bet kadangi visą parą man tas vaizdas stovėjo akyse, tai teko ir fotikui dulkes nupūsti. Galvoju euforija gal bežiūrint praeis biggrin.gif ir apsistosiu prie tradicinių spalvų (feee - neradau sau patinkančios).

Aš labaio patenkinta pilkos spalvos fasadu, nesitikėjau, kad baltos ir pilkos spalvos derinys man patiks, pradžioj skeptiškai žiūrėjau, o kai susukom visas lenteleslikau labai apsipatenkinus rezultatu smile.gif Daugiau neradau patinkančių spalvų namui doh.gif Žydrai gi nedažysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 28 kovo 2011 - 18:22