Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas ruošiasi statyboms

QUOTE(Giedruolė @ 2011 04 13, 09:42)
Taip. tvirtinsiu į polistirolą... kažkaip nepagalvojau kad gali nelaikyti... kaži kaip skiriasi kaina polistirolo išformuoto ir su plėvele. bet kuriuo atveju man toks paviršinis sluoksnis eis ne visur.  Galvoju kabėmis tvirtinti, tada uždėjus armavimo tinklą papildomai priraišioti, kad pilant betoną neišstumdytų tų vamzdelių...

kazkada kai skaiciau jei neklystu pasyvaus namo temoje Evoy labai siule pagalvoti ar nevertetu deti formuoto polistirolo, nes jei darant pagal technologija reiktu deti du tinklus, vienas apacioj, kitas virsuj, tai vienas zmogus buvo paskaiciaves grubiai kad geriau deti formuota polistirola, ir tinkla ant vamzdeliu, kainos skirtumas keliu simtu skirtume. T.y deti tarkim 15 cm ir plius formuota polistirola.

Siaip buna (jei neklystu) arba polistirolas su plevele (tada tvirtinasi su kabemis), arba fomuotas polistirolas, tada dedasi vamzdziai i suformuotus tarpus, arba tada tinklas apacioje prie kurio tvirtinasi vamzdziai ir tinklas virs vamzdziu betonui armuoti.

http://www.rehau.lt/...varionova.shtml

Bus RESTA, bus proga paklausineti kainu ir palyginti, bet as kazkaip buvau nusiteikes deti formuota EPS, taciau klausimas, ant kiek gerai betonas uzpildo visus tarpus tarp vamzdzio ir polistirolo, nes speju bus dedamas sausas betonas o ne skystas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 13 balandžio 2011 - 08:56
QUOTE(Giedruolė @ 2011 04 13, 09:35)
O kas ten išklotinėj A balta vieta palikta?

ten mintis byvo padaryti paslėptą apšvietimą ir atvirą lentynėlę.

QUOTE(LokysL @ 2011 04 13, 09:37)
Mergina, maciau domejotes PIR, gal turit kokiu naujienu, as galbut irgi prisideciau, tiksliai nezinau ar buciau tuo metu lietuvoje, bet turekit galvoje kad as potencialus PIR uzsakovas taip pat smile.gif

Loky užsisakėm jau pir, jau laukia po svaaitės atvykstant.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 04 13, 09:53)
ten mintis byvo padaryti paslėptą apšvietimą ir atvirą lentynėlę.
Loky užsisakėm jau pir, jau laukia po svaaitės atvykstant.

aisku, o kokia kaina? tai kiek suprantu problemos pas juos nera jei uzsakymas vienam namui, pvz 200 kv m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 13 balandžio 2011 - 09:02
QUOTE(Heli @ 2011 04 12, 20:21)
Siuo metu turiu lygiai tokia pat kampine pakabinama spintele, todel is patirties galiu pasakyt, kad joje tiek visko pas mane telpa, kad net pamirstu ko turiu...paprastai sakant, man ji nepatogi.
As gal dar stumciau virykle arciau lango. Bet cia tik mano nuomone.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ta virsuj kampine spintele irgi baisiai nepatogi atrodo, ypac kai as zemo uglio tai i ja tikrai nelaipiosiu.. manau reikia tieisiai uzbaigti taip liks dar ir langas atviresnis.

O del virykle as irgi jau taip sugalvojau, prisiskaiciau virtuviu temoj... biggrin.gif kas paskui norint bulves nusunkti nereiktu per puse virtuves bekti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2011 04 12, 21:45)
Kristinka o ar valgomojo nebus atskiro, kad į virtuvę nemažą valgomojo stalą grūdi?  Dėl to gyvatuko gal geriau tam skladuke gyvatuką mažiuką tom pašluostėm, nei virtuvėj ant kampo, klius visi ten už jo, ypač mažųjų gyventojų galvos  doh.gif Dar vienas pastebėjimas, kad spinteli mažokai nors virtuvė lyg ir neatrodo maža  g.gif

Ne atskiro valgomojo nebus.. Uz stalo iskarto kitas langas ir prasideda maza svetaine.

Del gyvatuko irgi neapsisprendziu, esme tame kad virtuvej nera jokio radiatoriaus, plyteliu ir grindinio sildymo vyras man nenori daryt.. jam baisiai nepatinka plyteles, tai jis tipo dar butu kaip ir silumos saltinis... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2011 04 12, 22:30)
aš nenusimanau, bet man nesąmonė dujnė viryklė prieš žmonių nosį  doh.gif  kepsi blynus, taškysis, o svečiai galės tiesiai iš keptuvės siekt...  schmoll.gif

nu man sita vieta irgi labai uzstrigo... kazkaip pasirode totali nesamone.. bet kas cia zino, gal mergina05 kazkur mate patiko ir tiko...

O virtuve tai tikrai galinga atrodo... jau spinteliu nebus tikrai mazai, as gal net atsisakyciau kai ko man kazkaip per daug.
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2011 04 12, 21:45)
3d neturiu virtuvės, bet turiu brėžinius, įkeliu jūsų teismui  smile.gif

man dar neaisku kaip isklotine A su B jungiasi... tai tas pats kampas kur X lieka nepanaudotas??
Papildyta:
Ai matau jau pavelavau pasireiksti i kitus klausimus jau atsakyta smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 04 13, 11:45)
Del gyvatuko irgi neapsisprendziu, esme tame kad virtuvej nera jokio radiatoriaus, plyteliu ir grindinio sildymo vyras man nenori daryt.. jam baisiai nepatinka plyteles, tai jis tipo dar butu kaip ir silumos saltinis...  g.gif

grindinį šildymą galima daryti ne tik su plytelių danga, be problemų ir laminatą ar parketlentes susidėsit, tik yra medžio rušys netinkamos grindiniams šildymui. Pas mane visame name bus grindinis šildymas, virtuvėj taipogi, bet virtuvėj plytelių tikrai nebus.
Atsakyti
mergina05, jus PIR uzsakinejot tik savo namui ar susimetet su kuo nors? Kokia kaina kvadrato siuo metu pas juos?

Ziuriu dauguma turi ta pacia problema (ypac kai pradedamas projektuoti namas, visi galvoja o kur sveciai tilps), visada yra galvojama pirmiausiai apie svecius, bet maziausiai galvojama apie save ir seimos narius. Sveciai ir yra tik sveciai, jie ten negyvena, todel jiems turi buti gerai kaip yra, kaip sakoma jauskis kaip namuose bet elkis kaip sveciuose.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2011 04 13, 14:58)
mergina05, jus PIR uzsakinejot tik savo namui ar susimetet su kuo nors? Kokia kaina kvadrato siuo metu pas juos?

Ziuriu dauguma turi ta pacia problema (ypac kai pradedamas projektuoti namas, visi galvoja o kur sveciai tilps), visada yra galvojama pirmiausiai apie svecius, bet maziausiai galvojama apie save ir seimos narius. Sveciai ir yra tik sveciai, jie ten negyvena, todel jiems turi buti gerai kaip yra, kaip sakoma jauskis kaip namuose bet elkis kaip sveciuose.

taip užsakinėjom tik savo namo stogui 170kv.m per Vilienės duotą kontaktą, tą pačią dieną gavome išankstines sąskaitas, kažkaip susitarėm lyg ir normaliai, žiūrėsim kaip įvykdys pristatymą. Kaina priklauso nuo storio, skirtingiems storiams, skirtingos kainos, mes užsakinėjom 6cm storio tai kaina be pvm 29lt./kv.m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergina05: 13 balandžio 2011 - 14:07
QUOTE(mergina05 @ 2011 04 13, 08:30)
kolektyvas aš esu gyvenus gerą pusmetį su saloj esančia kaitlente ir orkaite po ja, viskas ten gerai neprisigalvokit, o jei ta kaitlentė bus kitoj vietoj tai jau nesitaškys kepant blynus? neargumentas čia, taškysis visur, kad ir kur ta kaitlentė bebūtų, ir visur valyti reikės. O šiaip visokius mėsinius kepimus praktikuoju orkaitei, tai man kiaušinienės ar blynus iškepimas nieko ten labai nenutaškys.

aš vis tiek dar į tą pačią temą hihihi.gif
pvz kai aš ruošiu pietus, tai verda puodas sriubos, puodas bulvių ir kepa keptuvė. Puodai vis tiek gana aukšti, garuos iš jų prieš nosį biggrin.gif o tu kepsi, čirškinsi...
Nebent nedaug gaminat g.gif

o mes po RESTOS. Važiavom visa šeima. Sūnus su triratuku... tai tik sustojam ir iš karto nori bėgt doh.gif be to laiko turėjom tik pusantros valandos, tai, galima sakyt, viską apibegom doh.gif tik lankstinukų pasirinkau...
Šiaip tai penkios salės, daug dalyvių (anksčiau Restoj nesu buvus, tai negaliu lygint).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 13 balandžio 2011 - 14:42
QUOTE(mergina05 @ 2011 04 13, 12:22)
grindinį šildymą galima daryti ne tik su plytelių danga, be problemų ir laminatą ar parketlentes susidėsit, tik yra medžio rušys netinkamos grindiniams šildymui. Pas mane visame name bus grindinis šildymas, virtuvėj taipogi, bet virtuvėj plytelių tikrai nebus.

ai o man dar igi klausimas... o kokia spalva pasirinkot virtuves baldams, ar tokia tamsia kaip cia idejai?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 04 13, 17:41)
ai o man dar igi klausimas... o kokia spalva pasirinkot virtuves baldams, ar tokia tamsia kaip cia idejai?

CIA GERA TEMA APIE VIRTUVE

http://www.supermama...?...45245&st=84

patiko kad vien viskas is patirties ir argumentuotai, belieka tik apsispresti pagal savo poreikius.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 04 13, 17:41)

dar nepsirinkom nieko, variantai: pieno spalva su juodu granitu; arba kažkokia šokoladinė su juodu granitu, nzn iš tiesų, dar iki spalvų nedaėjom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2011 04 13, 15:38)
aš vis tiek dar į tą pačią temą  hihihi.gif
pvz kai aš ruošiu pietus, tai verda puodas sriubos, puodas bulvių ir kepa keptuvė. Puodai vis tiek gana aukšti, garuos iš jų prieš nosį  biggrin.gif  o tu kepsi, čirškinsi...
Nebent nedaug gaminat  g.gif

aš taip pat gaminu ir sriubą ir bulves, sala nebus lygaus stalviršio, kaitlentė ir darbo vieta bus žemiau nei kita salos pusė prie kurios sėdės žmonės, kiek skirtumas gali būti iki 20cm, tarsiuos su gamintojais, kad padarytų ppatogų tą pusbarį, o antras dalykas, sala bus ganėtinai plati, todėl, kad ten sėdės ir iš puodo grėbs persisvėrę tikrai taip nebus.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 04 13, 20:19)
dar nepsirinkom nieko, variantai: pieno spalva su juodu granitu; arba kažkokia šokoladinė su juodu granitu, nzn iš tiesų, dar iki spalvų nedaėjom smile.gif
Papildyta:
aš taip pat gaminu ir sriubą ir bulves, sala nebus lygaus stalviršio, kaitlentė ir darbo vieta bus žemiau nei kita salos pusė prie kurios sėdės žmonės, kiek skirtumas gali būti iki 20cm, tarsiuos su gamintojais, kad padarytų ppatogų tą pusbarį, o antras dalykas, sala bus ganėtinai plati, todėl, kad ten sėdės ir iš puodo grėbs persisvėrę tikrai taip nebus.

na bet tas persisverimas turetu savu pliusiu, butu naujas Fondiu budas smile.gif
Atsakyti