Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas ruošiasi statyboms

QUOTE(Statybininke optimiste @ 2011 02 26, 12:33)
O mano klausimo apie metalini paradiniu duru slenksti niekas ir nepastebejo  ax.gif .

Pastebėjo, pastebėjo. smile.gif
Man paaiškino, kad metalas labiau komercinėm visuomeninėm durim - ten medžio atsparumas dilimui yra nepakankamas. Nuosavam namui kietmedžio slenksčio turėtų pilnai užtekti - mūsų turėtų būti medinis, tik neįsivaizduoju kaip jį nudažys kad "amžinai" laikytų smile.gif nes natūralaus medžio vaizdas nepiimtinas.
Jei apkaustys tik vidinę slenksčio dalį, nuo varčios iki slenksčio krašto - šalčio tilto nebus. Bet jei išprofiliuos antdėklą nuo krašto iki krašto - garantuotas šalčio tiltas su pasekmėmis - čiuožykla kaulų laužymui.
Atsakyti
Pažiūrėjau, bet jie nerodo Akumuliacinės talpa talpoje su gyvatuku saulei ir su įvairių sistemų pajungimais į bendrą terpę...
Va man maždaug tokios reikėtų http://www_sveo_lt/lt/sveo-aku
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 02 26, 16:59)
Pažiūrėjau, bet jie nerodo Akumuliacinės talpa talpoje su gyvatuku saulei ir su įvairių sistemų pajungimais į bendrą terpę...
Va man maždaug tokios reikėtų  http://www_sveo_lt/lt/sveo-aku

Ne nerūdijančio, deja, negamina indas-inde, nelabai yra logikos techninį vandenį laikyti nerūdijančiam boileryje?
Mano sprendimas išplaukė iš būtinybės - arba "indas-inde", laiudiškai "kiaušinis", arba trys gyvatukai. Trys gyvatukai - spec. gaminys, ir dar tūris nedraugiškas geriamam vandeniui, todėl nusprendžiau atskirti. Du į paprastą konteinerį, vienas - į nerūdijantį.
Beje, jūsų pvz irgi lenkiškas, elektromet gamintojo, keli pvz:
Nr1
Nr2
Nr3 - analogas jūsų pavyzdžiui.
Galvoju, kad pigiau prasisuksiu 300L nerūdijantis + 500L juodas, su trim gyvatukais. Nes geriamam noriu tik nerūdijančio, nors pragyvenom iki šiol su anodine Dražice ir nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 26 vasario 2011 - 17:11
Dar yra laiko apmąstyti visus variantus. Šis klausimas intensyviai bus sprendžiamas kai vanduo bus į namą bent atvestas biggrin.gif O šiaip viskas gali nusitęsti ir iki vasaros pabaigos. O sandėliuoti būtų labai nepatogu...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 02 26, 18:45)
Šis klausimas intensyviai bus sprendžiamas ...

Turbūt pirkimo klausimas smile.gif nes projektinius sprendimus galite priimti jau dabar.
Man reikia susikomplektuoti kokių 4-6 sav. bėgyje - be boilerių stos kolektorių montavimas, negaliu jų palikti be vėsinimo.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 02 26, 18:45)
Dar yra laiko apmąstyti visus variantus. Šis klausimas intensyviai bus sprendžiamas kai vanduo bus į namą bent atvestas biggrin.gif O šiaip viskas gali nusitęsti ir iki vasaros pabaigos. O sandėliuoti būtų labai nepatogu...

Sweiki Forumieciai:4u: Giedruole ar gavote duru ismatavimus?
Atsakyti
Gal jau pasidomejot durimis daugiau, as tai labai daug laiko neturejau, tik aermeciau greitai internete.
Kas geriau ar tiko faneruote (kiek suprantu cia jurine fanera) ar dazymas, t.y jei ziurint i atmosferos poveikio ir ilgaamzinskumo kriterijus, prieziura?

Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2011 02 26, 21:25)
Kas geriau ar tiko faneruote (kiek suprantu cia jurine fanera) ar dazymas, t.y jei ziurint i atmosferos poveikio ir ilgaamzinskumo kriterijus, prieziura?

Manau dažymas - bet čia ne tik priežiūros ir ekspoatacijos klausimas, dar ir dizainą reik pataikyti.
Nors faneruočių dabar visokių sintetinių yra. Kažkur Baltų ar Baltijos pr. yra įstaiga stipriai faneruotėmis užsiimanti, nuo egzotinių medžių iki plastikų ir kitokių dirbtinių.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 02 26, 21:51)
Manau dažymas - bet čia ne tik priežiūros ir ekspoatacijos klausimas, dar ir dizainą reik pataikyti.
Nors faneruočių dabar visokių sintetinių yra. Kažkur Baltų ar Baltijos pr. yra įstaiga stipriai faneruotėmis užsiimanti, nuo egzotinių medžių iki plastikų ir kitokių dirbtinių.

na man atvirskciai, dizainas paprastas, be filingu, be frezavimo, nebent minimaliai kazkas, skonio reikalas. Na ta jurine fanera naudojama laivu statyboje, t.y jachtu apdailai daznai ja naudoja.

Viliene, o jus savo ZS naudojot paprastus lauko nuoteku vamzdzius ar spec su mazesne varza?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 26 vasario 2011 - 22:26
Turiu klausima, gal kam teko susidurti (gal pas ka nors toks namas, arba gal zinot kaip tiksliai padaryti):
Pas mane pirmas aukstas yr su klinkeriu ir vata, antras aukstas bus putplasti ir tinkas.
Kaip ten vata ir putpastis susijungia?
Atsakyti
O ta vata jau yra? ar tik numatyta? nes tokiu atveju daryčiau bent jau apšiltinimą vientisą - putplastį neoporą.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2011 02 26, 23:04)
na man atvirskciai, dizainas paprastas, be filingu, be frezavimo, nebent minimaliai kazkas, skonio reikalas.

Tai čia kaip tik mano akim "ne paprastas" dizainas - be filingų smile.gif
Atsakyti