Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Brazilijoje

QUOTE(AJIRA @ 2012 01 18, 17:16)
Noreciau pasiklausti buvusiuju Brazilijoje ar yra pildomos keleiviu atvykimo /isvykimo deklaracijos lektuve ir muitineje ?

yra,tuve gausi 2 uzpildymo formas,viena muitinei (jei per metus niekas nepasikeite tai reik deklaruot daiktus jei bendra suma virsija 2000 us $,kita forma migraciniam,isvystam vel tas pacias formas reiks pateikt pasu kontrolei (nors man tai negalioja as cia ne turiste biggrin.gif )
Atsakyti
O kiek kainuoja skiepai? Paziurejau, tai i Brazilija vykstant reikia skiepytis nuo visko: hepatito, geltonojo drugio, viduriu siltines, stabliges, net poliomielito umn.gif Daugokai... Kokia tikimybe bunant 12 dienu Brazilijoj uzsikrest? Sakyciau po Amazone keliautum, tai cia faktas butu, kad reiktu skiepytis, bet bunant Rio de Zaneire, na nuskridus i Iguazu dar... Negi tokia didele galimybe butu visomis siomis ligomis susirgt? Ar cia nuo kiekvieno imuniteto individualiai priklauso?

del skiepu nuo drugio tai II ligoninej apie 100 litu kainavo. mes daremes tiesiog del saves, kad ramiau jaustumemes, nes tokia vistiek ne musu krastu liga, tai pabijojom...o del kitu ligu skiepu, jei laikais higienos, nevalgai nuo gatves, nebus kokiu kontaktu su kraujais,nesileisi narkotiku:D tai nieko ir nebus..as per 3 savaites brazilijoj net nesuviduriavau nei karto, kai tuo tarbu europoj kiek esu buvus, visur viduriuodavau.
Atsakyti
Tik grizome is Brazilijos smile.gif. Kelione buvo thumbup.gif.
Robinzonai, noreciau padekoti jums uz atostogu Brazilijoje aprasyma. Jusu informacija labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 03 07, 13:55)
Tik grizome is Brazilijos smile.gif. Kelione buvo  thumbup.gif.
Robinzonai, noreciau padekoti jums uz atostogu Brazilijoje aprasyma. Jusu informacija labai padeda.

Džiugu, kad galėjote pasinaudoti kokia nors mūsų kelionės informacija. Labai įdomu būtų paskaityti jūsų įspūdžius iš kelionės - juk ne paslaptis, kad tuos pačius dalykus visi mato savaip.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2012 03 17, 20:18)
Džiugu, kad galėjote pasinaudoti kokia nors mūsų kelionės informacija.  Labai įdomu būtų paskaityti jūsų įspūdžius iš kelionės - juk ne paslaptis, kad tuos pačius dalykus visi mato savaip.

Po jusu issamaus, informatyvaus aprasymo nelabai ka galeciau ir pridurti cool.gif. Atsitiktinai, bet kelinti metai is eiles sekame jusu pedomis ir zinote,galeciau pasakyti, kad musu poziuris i viska labai sutampa. Jei ne paslaptis, tai kur siais metais atostogaujate?
Atsakyti
Ech rio rio, pasiilgau ... Buvau ten jau ne viena karta.
Idomus zmones brazilai. Kazkodel as jiems atrodau egzotiskai balta blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sausio 30 dieną vyksiu į Rio de Žaneirą, gal kas buvote ten nuvykę ir turite likusių Brazilijos realų? Reikėtų nedaug, kad turėčiau, jei oro uoste prireiktų, nes neturėsiu laiko ieškoti keityklų. Aš esu iš Vilniaus, jei kas turite galėčiau pasikeisti į litus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2012 01 10, 23:19)
na jau as va jau tuoj trecius metus pradesiu gyvenimo BR,o prie kriokliu dar nebuvau biggrin.gif o ir gyvenu netgi toj pacioj Parana apskrity (as prie vandenyno) su skiepais ir pries 4 metus cia pirma kart buvau kaip turiste atvaziavau nesiskiepijus,dabar va gyvenu ir taip pat nesu pasiskiepijus  biggrin.gif

As taip pat buvau pries 2 metus Brazilijoje ir jokiu skiepu neturejau
Atsakyti
QUOTE(Arame @ 2014 01 10, 17:57)
Sausio 30 dieną vyksiu į Rio de Žaneirą, gal kas buvote ten nuvykę ir turite likusių Brazilijos realų? Reikėtų nedaug, kad turėčiau, jei oro uoste prireiktų, nes neturėsiu laiko ieškoti keityklų. Aš esu iš Vilniaus, jei kas turite galėčiau pasikeisti į litus  smile.gif

Realu neturiu, bet orouoste yra tikrai daug keityklu, pro jas praeisite, tai tikrai uztruksite kelias minutes pasikeisti.

Puikiu atostogu Rio thumbup.gif , mums Rio labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu kam nors dar reikės Realų, parašykite man į dėžutę, kažkiek likę, nedaug, apie 50.
Atsakyti
Robinzonai, gal kartais čia dar užsuki ir atsakytum į keletą klausimų:
1. Kur pasikeisti Argentinos pesų prie Iguasu krioklių?
2. Gal sekei vidinių skrydžių kainas ir pastebėjai kokias tai tendencijas, prieš kiek laiko pirkti geriausia bilietus?
3. Ar buvo stiprus pašalinis poveikis po skiepo nuo geltonojo drugio?
4. Ar už turą į Amazonę mokėjot iš anksto, ar vietoje? Ar ten nuvykus niekur nebuvo pasikraut technikos, ta prasme elektros visai nėra?
5. Ar keliavot tik su rankiniu bagažu, jei turėjot lagaminus/ą, tai kur palikti prieš vykstant į džiungles, tartis viešbutyje gal?
6. Gal pastebėjai ar geriau mieste ar oro uoste grynųjų nusiimti, ar nėra skirtumo?
7. Ar Manaus sudėtinga iki oro uosto nusigauti, turą organizuojanti firma už 60 realų nuvežtų, ar tai jau didelis permokėjimas?

Labai naudingas reportažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2015 09 21, 19:13)

3. Ar buvo stiprus pašalinis poveikis po skiepo nuo geltonojo drugio?

Aš ne Robinzonas,bet atsakysiu ax.gif Skiepijausi nuo geltonojo drugio,jokio pašalinio poveikio nebuvo.O nuo pačio geltonojo drugio ''pašalinis poveikis''-mirtis.Ar verta rizikuoti?Be to,skiepas galioja 10metų,gal jo prireiks keliaujant po kitas dar egzotiškesnes šalis? mirksiukas.gif

PS.noriu ir aš į Braziliją biggrin.gif
Atsakyti