Berods darbu pabaiga planuojama liepos men. ir dar du menesius leidziama veluoti
Tai reiskias liepa-rugsejis.

QUOTE(Deividas30 @ 2012 02 23, 22:19)
Dovana jau atkeliavo

QUOTE(Deividas30 @ 2012 02 24, 17:59)
as kolkas nei vienos dovanos negavau, pasirasiau sutarti sausi

QUOTE(Deividas30 @ 2012 02 24, 18:59)
Zaidima gavom, o korteles - ne

Man tai labiausiai patiko vilnonis pledas, labai mielas, toks su tikru kvapeliu

As tai vis galvoju, kaip reikes isirengti. Norisi ir to , ir ano...
Ar jau zinote kokiu stiliumi isirenginesite savo butukus, bandysite patys ar samdysite dizainerius?
Ar isirengdami planuojate atsizvelgti i ekologiskuma?
QUOTE(Grikute @ 2012 03 05, 16:41)
Man tai labiausiai patiko vilnonis pledas, labai mielas, toks su tikru kvapeliu
Ar jau zinote kokiu stiliumi isirenginesite savo butukus, bandysite patys ar samdysite dizainerius?

Jau beveik apsisprendeme ko norim ir kaip norim

Del ekologijos...nezinau, bus matyt

O Jus?
Mes pasiprasem dizaineriu pagalbos del isplanavimo.
Planuojam isirengineti patys.
Ekologiskumas gerai butu, stengsimes

QUOTE(Grikute @ 2012 03 05, 23:03)
Mes pasiprasem dizaineriu pagalbos del isplanavimo.

Hmm...o Jusu koks butas? Pas mus nieko neperplanuosi, tik viena siena nugriovem beveik visa ir tiek. (musu A3-1-1)
QUOTE(Deividas30 @ 2012 03 06, 22:52)
Hmm...o Jusu koks butas? Pas mus nieko neperplanuosi, tik viena siena nugriovem beveik visa ir tiek. (musu A3-1-1)
Mes pakeitem vonia, norejau 2kriaukliu. Vaiku kambari padidinom, tamsuji atskirai pasidarem.
Musu 3k.butukas. Greiciausiai toks kaip jusu.
QUOTE(Grikute @ 2012 03 07, 01:35)
Mes pakeitem vonia, norejau 2kriaukliu. Vaiku kambari padidinom, tamsuji atskirai pasidarem.
Cia jus uz savo lesas keitet ar Jums jie pakeite?
Nes man nepatinka klozeto vieta noriu pastumti tik va ar savo reikes samdyti statybininkus tam darbui ar jie patys gales mums perdaryti?

QUOTE(bambukas* @ 2012 03 16, 14:39)
Cia jus uz savo lesas keitet ar Jums jie pakeite?
Nes man nepatinka klozeto vieta noriu pastumti tik va ar savo reikes samdyti statybininkus tam darbui ar jie patys gales mums perdaryti?

Del pertvaru ir santechnikos isdestymo buvo suderinta is anksto su MG valda. Kol dar nebuvo prasideje sie darbai musu name. Papildomai nekainavo. Mes planus pateikem, jie patvirtino, kad padarys. Ir tikrai padare

Elektra irgi norejosi pasidaryt pagal save is anksto, bet labai reikejo skubeti, juk norisi pagalvoti rimciau, kur koks baldelis stoves, kokia sviesa ir tt. Tai elektros reikalus atidejom. Dabar bus padaryta standartiskai, pagal ta suderinta projekta. O veliau samdysimes savo meistra, kad padarytu pakeitimus (papildomas rozetetes, jungiklius, sviestuvus ant sienu, lubu ir pan.).
Jei klozetui vieta dar neparuosta, tai manau imanoma pasiderinti. Bet jei padaryta, tai tikriausiai nelabai. Nezinau situ dalyku.