Įkraunama...
Įkraunama...

"Antakalnio terasos"

QUOTE(beta008 @ 2012 06 01, 21:18)
Laikas parodys, kaip ten viskas bus smile.gif
Idomiausia, kad visuose skelbumuose raso, jog "Kad būtų užtikrintas saugumas visa teritorija aptverta.", o kai paklausiau kur bus tvora, atsake, kad vidinis kiemas aptvertas. Labai idomu, kaip viskas bus.
O del busimu namu po langais, tai nieko nepadarysi, juk mieste gyvenam. Gerai butu, kad vieni kitiems draugiski butumem, tai ir su kaimynais galima terasose pabendrauti smile.gif

drinks_cheers.gif manau, bendrausim alc.gif hihihi.gif
Atsakyti
Gal cia yra mano kaimynu? smile.gif A3-1-2 ir A3-2-1 ? smile.gif
Atsakyti
Siandiena apziurejau gyvatvores, jei jos tankios - tai geriau uz tvoras atrodo smile.gif
Gyventi planuojam A113
Gerai butu nuo pirmu dienu kaimynus pazinoti, tada ir tvarkos ir saugumo daugiau bus. A name pirmame aukste tik vienas musu nupirktas ir vienas rezervuotas butas, o kiti laisvi, tad artimiausiu kaimynu teks laukti.
Atsakyti
QUOTE(beta008 @ 2012 05 31, 21:52)
Todel ir susirupinau, nes tvorele nuo smalsuoliu saugotu, o jei dar su gyvatvore, tai visai ramu butu. As pradzioje taip pat supratau, kad teritorija bus aptverta, bet pasirodo tik vidinis kiemas. Geriausia butu visa teritorija aptverti, bet.....

As irgi maniau, kad visa teritorija bus aptverta... g.gif Gyvatvore man asmeniskai butu labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors neseniai buvote apziureti kaip atrodo vidus? O gal zinote naujienu del progreso? smile.gif siaip smalsu butu apsilankyti, duoti laiko vaizduotei apsiprasti pries isirengiant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deividas30 @ 2012 06 02, 21:48)
Gal cia yra mano kaimynu? smile.gif A3-1-2 ir A3-2-1 ? smile.gif

Aš iš A3-1-2 smile.gif Būsim kaimynai
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oxypoxy: 06 birželio 2012 - 13:48
QUOTE(ugnele_ @ 2012 06 05, 14:14)
Aš iš A3-1-2 smile.gif Būsim kaimynai

O as is A 3-2-1 Sveiki, kaimyneliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiva78: 07 birželio 2012 - 09:51
QUOTE(daiva78 @ 2012 06 07, 09:50)
O as is A 3-2-1 Sveiki, kaimyneliai 4u.gif

Saunu...virtualiai jau sisipazinau su savo kaimynais smile.gif Kas virs manes ir salia manes gyvens smile.gif)) As is A3-1-1 smile.gif O kaip su mazyliais? Pas mus dukrele 1.9 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deividas30 @ 2012 06 07, 11:44)
O kaip su mazyliais? Pas mus dukrele 1.9 metu smile.gif

Šaunu, laukiam martelės biggrin.gif Mūsų sūnui - beveik dveji. Šiaip aš čia netyčia užklydau (tiksliau, iš smalsumo biggrin.gif ), mes ne "Antakalnio terasose" gyvenam, bet visiškai šalia, viename iš tų triaukščių, kur prie pat Nemenčinės pl. Praktiškai kaimynai 4u.gif
Atsakyti
Mes is A2. Kaimynus kai kuriuos jau esam mate, siek tiek bendrave wink.gif
Turim porele: dukrytei 3.5metuku, sunui 1m.3men.
Uzsirasem i darzeli "Lakstingala", kuris priklausytu pagal gyvenama vieta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 07 birželio 2012 - 12:21
QUOTE(Deividas30 @ 2012 06 07, 12:44)
Saunu...virtualiai jau sisipazinau su savo kaimynais smile.gif Kas virs manes ir salia manes gyvens smile.gif)) As is A3-1-1 smile.gif O kaip su mazyliais? Pas mus dukrele 1.9 metu smile.gif

Labas, neturiu dar vaikučių smile.gif man 26m.
Atsakyti