Įkraunama...
Įkraunama...

"Antakalnio terasos"

kuriam smile.gif
Atsakyti

Butu gerai sukurti facebook grupe, bet manau tik tiems, kas ten gyvens, o ne siaip kas nori. Mes dar "neprisidavem", teks palaukt truputuka.
Papildyta:
Bet sita egle stovi prie pat tos bendruomenes aikstes. Tai galvociau, kad ji ir bus centrine.

Antroje foto matosi kur ji stovi.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 04 liepos 2012 - 14:22
QUOTE(Grikute @ 2012 07 04, 15:21)
Butu gerai sukurti facebook grupe, bet manau  tik tiems, kas ten gyvens, o ne siaip kas nori. Mes dar "neprisidavem", teks palaukt truputuka.

galima kad ir skype group`sa sukurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2012 07 04, 16:24)
galima kad ir skype group`sa sukurti smile.gif

Manau Facebook, daug geriau, nei skype! thumbup.gif Aš taip pat, už Facebook , arba galbut net sukurti vartotoja(zmogu) Antakalnio Terasos, ir bus galima arba priimti arba ne, nes tiek i grupe tiek i puslapi, bet kas gales prasytis,o jei grupe slapta nelabai kas ir bus is to gero.i. smile.gif smile.gif ir ant sienos visi bendraus dalinsis info, foto t.t. Bet reikia žmogaus turinčio laiko, priimineti i draugus kaimynus. ir užduotu elementaru klausima iškurio buto, ir bus aišku ar gyventojas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeringaSun: 04 liepos 2012 - 17:18
SVEIKI,

Grupę sukūriau facebooke http://www.facebook....04477356315921/ arba Antakalnio Terasu Gyventojai. Grupė uždara. Pavadinimą galėsiu pakeisti, jei kas geresnį sugalvos smile.gif Junkitės, kadangi didžiąją dienos dalį esu prie kompo tai visus mielai užregistruosiu.

Kaimynė iš A3 namo Sandra.
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad mano pasiulymas tiko smile.gif
Atsakyti
Oj, kokios saunuoles,greituoles kaimynes wink.gif Einu jungtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 04 liepos 2012 - 22:21
Man keista, kodėl iki šiol ši tema nenukeliavo į "Bendraminčius", o lieka Nt aptarimų temoje g.gif
Atsakyti
Kaip sekasi butu priemimas?
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2012 07 16, 21:29)
Kaip sekasi butu priemimas?

mums dar taiso trukumus smile.gif jus pasiraset?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2012 07 16, 23:28)
mums dar taiso trukumus smile.gif jus pasiraset?smile.gif

Mes irgi dar laukiam. Kai ka turi pataisyt.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2012 07 17, 12:11)
Mes  irgi dar laukiam. Kai ka turi pataisyt.

kas jums užkliuvo?
Atsakyti