Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

zojux, o kiek jums kainavo augustas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 25, 12:33)
Pasipriesink vyrui,neleisk pirkti akmenes bangos..Atrodys kaip tvarto stogas.. :Papildyta:

Aha, jis man aiskin, kad to stogo nesimatys doh.gif

QUOTE(ambre @ 2011 02 25, 12:49)
tai kad pas mus dominuoja beskonybe su didele finansine israiska.
O siaip tai internete, zurnaluose paveiksliukus zmones varto- ziuri , grozisi, svajoja, bet realybej daro kaip pas kaimyna ...

Butent : Busiu kaka, bet savo uosvius apsnekesiu, pries tris metus daresi kapitalini remonta namuose, pinigu kaip sieno, bet pasidare doh.gif pvz:siuliau svetaineje deti tik dienines uzuolaidas, na tokias sunkokas, nepersvieciamas kiaurai,iki zemes, dbr taip greitai ovz nerasiu, o ji nuleke staigiuoju budu, nusipirko baltas su zaliais ir melynais kvadratais doh.gif ir t.t. suprasciau, kad nebutu is ko remontuotis ar dar kas...
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 25, 13:52)
Skoningas interjeras tai nevien baldai.. Mano manymu visas cinkelis aksesuaruose.. 

100% sutinku.
QUOTE(janna @ 2011 02 25, 14:48)
Berze patarsiu is savo patirties, kad pirkdama tokiam ciuziniu paklodes su guma (nes gana aukstas ciuzinys), matuok soniniu isuvu auksti. Paprastai jos buna skirtos zemesniems ciuziniams.

Ismatavimu ir as niekur nemaciau, bet turiu nusipirkusi paprasciausia is jysk, tai mums tinka, ir gal didokas, o musu ciuzinio aukstis 18cm. g.gif
QUOTE(Beržė @ 2011 02 25, 15:19)
:Situo ir as labiausiai dziaugiuosi - uzvakar pusruciajant ziurejom i stirnas wub.gif  Mano panikes nos nepaspringo sumustiniais is nuostabos :

Kaip fainiai, opas mus irgi tokie vaizdeliai bus... ax.gif o vyro svajone isvis uz kelio apsitverti teritorija danieliams..kadanors...
Del interjeru, kas vienam grazu, kitam gal beskonybe didziausia, kaip ir manoo uosviams..man ju namuose nepatinka niekas...Bet zinau, kad jiems ten gerai ir grazu..O jiems mano svajoniu namai atrodys kaip beskonybiu beskonybe ax.gif
Vakar apziurejau truputi interjeru tai staaai smile.gif
Osera, apsvietimas man superinis svteaineje, ir mes kazka pan galvojam. ir vonia man faina labai wub.gif
tryliktosios namai man pasaku pasaka ax.gif viskas grazu..nuo valgomojo kedziu iki detaliu kolidoriuje.
Aulina, mozaika ties vonia- super, o duso padas, ten plyteles? ar kas?o stumdomu duru ideja 4u.gif
Berzes namuciai bigsmile.gif uzuolaidos mmm wub.gif
Cheburashka, vonioje spintele sienoje? g.gif sudomino mane sitas dalykas, prasom placiau.
Gi2liux, jusu svetaines siena, tai mano vyro noras didziausias, bet as nesiryztu sitam reikalui g.gif
Henrieta75, man labai patiko vonia mirksiukas.gif
Janna, labai silti namai wink.gif
Va kolkas tiek spejau apziureti ir pakomentuoti, o dbr seimyna demesio reikalauja. Beje labas ryats.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 02 26, 10:08)
Gi2liux, jusu svetaines siena, tai mano vyro noras didziausias, bet as nesiryztu sitam reikalui  g.gif

tokią sieną žadėjau dėti prieš du metus, na sienelę taip dėti kur yra krosnelė, man gražu labai ir šiai dienai, tik galvoju gal yra kokių naujienų g.gif kaip dar galėčiau išskirti tą sienelę kur stovi krosnelė g.gif g.gif
biesai, gal tu žinai? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 02 26, 10:19)
tokią sieną žadėjau dėti prieš du metus, na sienelę taip dėti kur yra krosnelė, man gražu labai ir šiai dienai, tik galvoju gal yra kokių naujienų  g.gif kaip dar galėčiau išskirti tą sienelę kur stovi krosnelė  g.gif  g.gif
biesai, gal tu žinai?  g.gif  g.gif

Tai maniskis prie zidinio irgi nori..na bet nzn nzn nzn... g.gif
Atsakyti
jei jau aptarinejate esamus interjerus (noriu atsiprasytio tu keletos, kurie nemato verysad.gif ), tai isiterpsiu ir as, maniskis irgi labai norejo akmenines sieneles ant zidinio, ir aplink ji, buvome daug foto zurnaluose apziureje... Bet dabar, praejus 2-3 metams pabijojau, kad per sunkiai neatrodytu, tada buvom sumaste laiptines siena det, velgi, kvadratura didele, kaip uola butu atrodzius, vel pasirinkom tapetus...

Uzuolaidos mano silpnybe, ju labai noriu, ir jos pas mus bus visur thumbup.gif (ir vonioje), na, dar del vaiku kambariu mastom, gal det kita varianta...

Kadangi bandysim kurti klasikinius, siek tiek retro namucius, tai su zidiniu prasovem, ne i stiliu pasidarem, ziuredama jusu interjerus, labiausiai kreipiau demesi i klasikines detales... MAN patiko... thumbup.gif

Siaip visi jusu namai grazus, jaukus, nes jie JUSU issvajoti, issupuoti, isciupineti... Ir ne viena naktele be miego galvojant apie juos mastant praleista...
wub.gif

Siandien arba ryt, kai laiko bus ikelsiu (jei nemokesiu Aulinos pagalbos prasysiu) savo duris...gal dar svetaines nerodziau, na, ir kitu nuotrauku... Susidejom plyteles a la akmenines po laiptais, ten planuoju baltus akmenelius subert kai isikursim

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 26 vasario 2011 - 10:51
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 25, 19:10)

nieko, motera su privalumais biggrin.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

QUOTE(Agnestar @ 2011 02 26, 10:08)
Gi2liux, jusu svetaines siena, tai mano vyro noras didziausias, bet as nesiryztu sitam reikalui  g.gif

man iki šiol ta siena wub.gif ypač vakare kai visur būna užgesintos šviesos, sėdi kitam kambario gale TV žiūri, o siena gražiai apšviesta wub.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 26, 11:50)

Labai gražu, tik labai nepraktiška. Pas mano draugę prie vitrininių langų panačiai padaryta, tai kai reikai išvalyti tuos akmenukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 26, 13:00)
labutis  4u.gif
man iki šiol ta siena  wub.gif  ypač vakare kai visur būna užgesintos šviesos, sėdi kitam kambario gale TV žiūri, o siena gražiai apšviesta  wub.gif
Labai gražu, tik labai nepraktiška. Pas mano draugę prie vitrininių langų panačiai padaryta, tai kai reikai išvalyti tuos akmenukus  doh.gif

Negalite tos sienos foto čia įkelti? blush2.gif Be galo smalsu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 26, 13:07)
Negalite tos sienos foto čia įkelti?  blush2.gif Be galo smalsu  blush2.gif  blush2.gif

kantrybes ,ir pamatysi viska mirksiukas.gif

man tai idomu ,kaip gauna slapuka i albuma ,ar taipat bebuna idomu ziureti kas ten... kaip nematai atrodo kad oi kiek ten visko smile.gif o pamacius kokie ispudziai g.gif
Atsakyti
grazi siena... wub.gif
Atsakyti
As turiu tokia issisaugojusi, bet ten ne visiskai tokia pati.user posted image
Stai man atrodo tokia siena
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2011 02 26, 14:12)
man tai idomu ,kaip gauna  slapuka i albuma ,ar taipat bebuna idomu  ziureti kas ten... kaip nematai atrodo kad oi kiek ten visko  smile.gif o  pamacius  kokie ispudziai  g.gif

Geri ispudziai 4u.gif Galu gale, kai visi sneka apie to ir to uzuolaidas ar wc tu irgi tai matai bigsmile.gif irgi gali pakomentuoti ar pan ax.gif
Man nera ka kaleti, namo planeli nebent kolkas, bet siandien pas architekta vaziuojam, tai dar pasiderinsim, tada isikelsiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 26 vasario 2011 - 14:05
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 26, 14:07)
Negalite tos sienos foto čia įkelti?  blush2.gif Be galo smalsu  blush2.gif  blush2.gif
mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti