Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(ambre @ 2011 02 28, 13:04)
Biesai,apvadai pasakiski. wub.gif Ypac paskutineje foto. Cia gal tu rankas pridejai?  smile.gif

Taip.
Atsakyti
Sveiki mergaitės ir berniukai drinks_cheers.gif Ar kasnors pirkote namo statyboms blokelius iš Jupojos? Man toks įdomukas kilo ar nėra jie kainų išpūtę g.gif
Atsakyti
Zojux,klijuosiu gipsa ant tu blokeliu is vidaus. Del spinteliu tai nesugu galvos,is vidaus tik 5 cm neoporo,ilgesne murvine padarys savo darba smile.gif Su apvadais bus niuansu,bet,neproblema,tiesiog kitokia tvirtinimo technologija reikes naudoti.
Atsakyti
Tuo metu kai statemes, geriausius pasiulymus gavom is Alnidos. O dabar net nzn...
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 28, 13:26)
Sveiki mergaitės ir berniukai  drinks_cheers.gif  Ar kasnors pirkote namo statyboms blokelius iš Jupojos? Man toks įdomukas kilo ar nėra jie kainų išpūtę  g.gif

O kam ten i juos is viso kreiptis jei tas kainas ispute.
Kaip gali buti neisputes vienas sikinykas, kai kiti turi tinkla parduotuviu, ir gal net ne tik LT.
Mano grubia nuomone kai yra tinkliniu parduotuviu arba tiesioginiu galimybiu kontaktuoti su gamintoju ar tiekeju, tai tokios jupojos ar tos vaivorykstes prekybos (tipo Senukai+20%) tai ilsisi giliame pavesyje. Nama pasisitaciau tai is viso tuose abiejuose sikinykuose galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti ka ir kiek pirkau ir tai manau bus tik kad greitai reikejo arba salia vaziavau.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 02 28, 13:31)
O kam ten i juos is viso kreiptis jei tas kainas ispute.
Kaip gali buti neisputes vienas sikinykas, kai kiti turi tinkla parduotuviu, ir gal net ne tik LT.
Mano grubia nuomone kai yra tinkliniu parduotuviu arba tiesioginiu galimybiu kontaktuoti su gamintoju ar tiekeju, tai tokios jupojos ar tos vaivorykstes prekybos (tipo Senukai+20%) tai ilsisi giliame pavesyje. Nama pasisitaciau tai is viso tuose abiejuose sikinykuose galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti ka ir kiek pirkau ir tai manau bus tik kad greitai reikejo arba salia vaziavau.

Matot, mano bosas žadėjo su direktoriumi pakalbėti dėl nuolaidos g.gif bet sako pirma pasidomėk ar išvis verta, kokios ten kainos ir pan. g.gif Sako gal ir su nuolaida pas juos brangiau nei kitur gausis g.gif Tai va ir domiuosi, kad be reikalo paslaugų neprašytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 28, 13:30)
Zojux,klijuosiu gipsa ant tu blokeliu is vidaus. Del spinteliu tai nesugu galvos,is vidaus tik 5 cm neoporo,ilgesne murvine padarys savo darba smile.gif  Su apvadais bus niuansu,bet,neproblema,tiesiog kitokia  tvirtinimo technologija reikes naudoti.

Na siaip tai aiksu techninis sprendimas geras, taciau del tu velesniu niuansu, kuriu kuo toliau tuo daugiau galima prigalvoti as ir tada ir dabar ju asmeniskai manau nesirinkciau.
Aisku viskam yra technoliginiu sprendimu ir variantu, bet ... paziuresim velesnius atsiliepimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 28, 14:34)
Matot, mano bosas žadėjo su direktoriumi pakalbėti dėl nuolaidos  g.gif bet sako pirma pasidomėk ar išvis verta, kokios ten kainos ir pan.  g.gif Sako gal ir su nuolaida pas juos brangiau nei kitur gausis  g.gif Tai va ir domiuosi, kad be reikalo paslaugų neprašytu  doh.gif

prieš metus jopojoje buvo galima nusipirkti blokelių pigiau nei kitur, dabar nesidomėjau. Paprasčiausiai pasidomėk kainomis keliose vietose, pasiskambink.
nelabai supratau tavo rekonstrukcijos, tavo namas neturi 2 aukšto, t.y. nebaigtas statyti? ar nori ardyti esamą ir naujai dengti stogą?
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 02 28, 14:36)
Na siaip tai aiksu techninis sprendimas geras, taciau del tu velesniu niuansu, kuriu kuo toliau tuo daugiau galima prigalvoti as ir tada ir dabar ju asmeniskai manau nesirinkciau.
Aisku viskam yra technoliginiu sprendimu ir variantu, bet ... paziuresim velesnius atsiliepimus  drinks_cheers.gif

Ni pervy raz nyriajem,viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 28, 13:34)
Matot, mano bosas žadėjo su direktoriumi pakalbėti dėl nuolaidos  g.gif bet sako pirma pasidomėk ar išvis verta, kokios ten kainos ir pan.  g.gif Sako gal ir su nuolaida pas juos brangiau nei kitur gausis  g.gif Tai va ir domiuosi, kad be reikalo paslaugų neprašytu  doh.gif

Vargu ar mes kas cia pasakysime, kiek ten su nuolaida pas juos gaustusi, o pas kitus galite nueje susirinkti info (bent jau preliminariai). Tik galiu uztikrinti, kad pas juos kad ta kontora islaikyti tikrai reikia didesniu antkainiu. Aisku gal jis ir nusismauks iki min. antkainio, taciau jei tik kaip vienas prekybos taskas per visa LT, gal del to gauna atitinkamo lygmens didmenine kaina.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 02 28, 13:38)
prieš metus jopojoje buvo galima nusipirkti blokelių pigiau nei kitur, dabar nesidomėjau. Paprasčiausiai pasidomėk kainomis keliose vietose, pasiskambink.
nelabai supratau tavo rekonstrukcijos, tavo namas neturi 2 aukšto, t.y. nebaigtas statyti? ar nori ardyti esamą ir naujai dengti stogą?

O gal kitur nebuvo isspaustos geriausios kainos. Pas mane nuo blokeliu firma uzdirbo kiek maciau atrodo 2%, tai manua neblogai...MAN thumbup.gif Ir kainos buvo pertikrintos per visa LT, niekas nebenusimauge labiau (aisku i Jupoja net nesikreipiau ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 28, 13:26)
Sveiki mergaitės ir berniukai  drinks_cheers.gif  Ar kasnors pirkote namo statyboms blokelius iš Jupojos? Man toks įdomukas kilo ar nėra jie kainų išpūtę  g.gif

Mes blokelius pirkom is B-A (per pazintis), nes pasiule maziausia kaina... Nors turejau pazinciu ir Jupojoje, Alnidoje...
Visur aplankyk, ir pasiulyk kad padarytu samata is Jums reikiamu medziagu... Zinoma, reiktu zinot mazdaug Jums reikiamu medziagu kieki... ax.gif
Atsakyti
Zojux, gal įtraukti jupoją ir irisą į rekomendacijų sąrašą, kaip nepriimtinas arba dar blogiau? biggrin.gif
Atsakyti