Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(Osera @ 2011 03 02, 17:40)
rendi ,na bet  irise nauju stendu daug su normaliomis kainomis ... cia arciau priekio  kur yra ...
as irgi maciau irise mozaiku po 850 lt uz kvadrata ,nelabai supratau uz ka ten tiek  blink.gif
ir dar kaip sake i saruno gatve palek ,gal kazka rasi
senukuose  irgi pasizvalgyk ...maza gal kas patiks  smile.gif

Aš už plyteles mokėsiu iki 50 Lt/m2, ne daugiau schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 02, 20:23)
'
Kokiu dar leidimu laikinam garazui? blink.gif

Sodų bendrijai doh.gif Pirmininkė liepė vos ne visos gatvės sutikimus, garažo dydį ir visa kita pateikti doh.gif Jau jinai tooooki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 03 02, 19:41)
Labas fainos  bigsmile.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 03 02, 20:12)

Rendi labai grazios plyteles, o dekoras

jetau, aciu bigsmile.gif bigsmile.gif matot, koki faina skoni turiu lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (juokas juokais, bet taip sunku rinktis, o issirinkus i pievas nenuvaziuot doh.gif )
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 02, 20:23)
'
Kokiu dar leidimu laikinam garazui? blink.gif

Biesai,mes ir garaziuka pasistatem, tfu tfu tfu pokolkas nebuvo kokiu nesusipratimu, aisku is jurinio konteinerio saugumo tikrai zyyymiai daugiau, domejomes ir mes konteineriais, deja, kaina... O savo garaziuka neuzilgo pardavinesim.

QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 02, 20:26)
Aš už plyteles mokėsiu iki 50 Lt/m2, ne daugiau  schmoll.gif

Papildyta:
Sodų bendrijai  doh.gif Pirmininkė liepė vos ne visos gatvės sutikimus, garažo dydį ir visa kita pateikti  doh.gif Jau jinai tooooki  doh.gif

musu irgi riba 50 lt uz kv. 4u.gif Dar bajeris irise ziurim, jau grazios plyteles 80 lt, pasirodo uz viena plytka smile.gif grazios nerealiai ten tos stendines man vos ne visos, kas desites, super vonia turesit wub.gif

Makaliukai,bet pirmininke bigsmile.gif nejo pasakyt, kad cia nieko nereikia, jokiu leidimu?
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 03 02, 20:36)
musu irgi riba 50 lt uz kv. 4u.gif Dar bajeris irise ziurim, jau grazios plyteles 80 lt, pasirodo uz viena plytka smile.gif grazios nerealiai ten tos stendines man vos ne visos, kas desites, super vonia turesit wub.gif

Makaliukai,bet pirmininke bigsmile.gif nejo pasakyt, kad cia nieko nereikia, jokiu leidimu?

O jėtus kainelė doh.gif Už tiek nusipirkus aš kasdien ieškočiau kokio įbrėžimo iš baimės lotuliukas.gif Ir šunims drausčiau ant jų lipti blink.gif O dėl pirmininkės tai iš dalies ir pikta iš dalies ir gerai, viska sužiūri, tvarką palaiko ax.gif Tik tiek kad kartais lazdą perspaudžia blink.gif Bandėm sakyti, bet pasakė kad JAI reikia blink.gif Bet užtat ir šunys pririšti visų, ir žolės nupjautos, ir duobių gatvėj nėra, visus išvaro sukomanduoja tvarkytis thumbup.gif
Papildyta:
O dėl plytelių tai seniau gyvenau su raudonia vonia, dabar su mėlyna, tai va name labai noriu kažko kito ax.gif Juoda - balta ir dar ruda - balta norisi ax.gif Arba vėl su raudonumu kažką ax.gif Nes rankšluoščių raudonų vis dar kalną turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makaliuks: 02 kovo 2011 - 20:44
Dekoju uz priemima i albumiuka 4u.gif Nepagalvokit kad pasprukau su slapukais schmoll.gif Dar nieko neapziurejau nes turiu rupesciu ir turiu uzbaigti kai kokius darbus, tai dabar pati tik imeciau musu projekteli. Tokio "mizerno" dar nesat mate cool.gif
Kol kas.
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 03 02, 21:12)
Dariau as apacioje tualeta iki puses sokoladini, virsu sviesu, paziurek albume(siek tiek matosi, nera dar klozeto ir kriaukles prisukta). Laaaaabai jau norejau tokios spalvos nors ka turet....  g.gif

Dejom is Iriso kazkokia  nuolaida buvo, tai po 50 uz kvadrata gavosi...
Rendi labai grazios plyteles, o dekoras wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tuoj paziuresiu mirksiukas.gif
50lt uz kvadrata man nedaug doh.gif as nusiziurejusi viena plytele 68lt blush2.gif doh.gif bet noriu tokiu ir ne kitokiu, rytoj parodysiu savo svajoniu tualeta, nes mano trecias vaikas gris namucio pagaliau, ty fotoaparatas wub.gif ir nufotografuosiu is zurnalo nuotraukyte.
Atsakyti
As sau galiu leisti ir uz 100 litu plyteles.. Turbut..Ne pats susiklijuosiu lotuliukas.gif bet aisku ieskosiu pigesniu..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 02, 23:04)
As sau galiu leisti ir uz 100 litu plyteles.. Turbut..Ne pats susiklijuosiu  lotuliukas.gif bet aisku ieskosiu pigesniu..

Ir mes už tiek galime leisti sau, bet nematau skirtumo tarp plytelių už 50 ir už 100 g.gif O be to, kaip ir minėjau, brangesnes tik norėsis saugot doh.gif Tad esmės dėtis brangias nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2011 03 02, 21:26)
Dekoju uz priemima i albumiuka  4u.gif Nepagalvokit kad pasprukau su slapukais  schmoll.gif Dar nieko neapziurejau nes turiu rupesciu ir turiu uzbaigti kai kokius darbus, tai dabar pati tik imeciau musu projekteli. Tokio "mizerno" dar nesat mate  cool.gif
Kol kas.

ar gerai supratau, kad is garazo bera iejimo i nama? g.gif

QUOTE(biesas66 @ 2011 03 02, 23:04)
As sau galiu leisti ir uz 100 litu plyteles.. Turbut..Ne pats susiklijuosiu  lotuliukas.gif bet aisku ieskosiu pigesniu..

uz viena? biggrin.gif uij bankrota greit mes skelbtumem uz tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 03, 03:11)
Ir mes už tiek galime leisti sau, bet nematau skirtumo tarp plytelių už 50 ir už 100  g.gif O be to, kaip ir minėjau, brangesnes tik norėsis saugot  doh.gif Tad esmės dėtis brangias nematau  schmoll.gif

Pirma savaite noresit saugoti,o veliau pamirsit ir naudosit normaliai. As matau skirtuma.. Pvz Bute remontus kaip dariau tai vienos plyteles i dusa kainavo 80 lt. Jos idealiai tiko pagal stiliu. Tai kaip nepirksi. Gerai jei pasitaiko tu po 50 kurios tiktu prie bendro interjero,bet dazniausiai kaip taisykle,brangiuju isvaizda buna kurkas geresne. Pvz vel noreciau tokiu savo vonioj
user posted image

Bet ju kaina 180 buvo.. Mazoje vonioje neskausminga,bet didelioje jau mustu per kisene.. Nors as galvoju nevisa vonia klijuoti plytelem gal. Man patinka kai yra kazkiek tiesiog dazytu sienu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rendi @ 2011 03 03, 09:13)
ar gerai supratau, kad is garazo bera iejimo i nama? g.gif
uz viena? biggrin.gif uij bankrota greit mes skelbtumem uz tiek biggrin.gif

Oi ne,uz kvadraini metra smile.gif Nebent plytele butu metras ant metro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2011 03 02, 22:26)
Dekoju uz priemima i albumiuka  4u.gif Nepagalvokit kad pasprukau su slapukais  schmoll.gif Dar nieko neapziurejau nes turiu rupesciu ir turiu uzbaigti kai kokius darbus, tai dabar pati tik imeciau musu projekteli. Tokio "mizerno" dar nesat mate  cool.gif
Kol kas.

labai įdomus tavo planelis. Suplanuota viskas, apgalvota. Keistai atrodo pailga svetainė su 5 durimis neskaitant vitrinos. Apgalvotai įrengus, gal ir nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2011 03 02, 23:19)
rytoj parodysiu savo svajoniu tualeta

labai įdomu pamatyti.
Atsakyti
Labas rytas,

isijungsiu ir as apie plyteles. Mano nuomone, tikrai nebutina visos vonios kambario patalpos plytelem klijuoti - tik ten, kur slampa. Tada ir plytkas brangesnes galima paimt - maziau ju reikia mirksiukas.gif
O siaip mano nuostata (kaip ir visame name biggrin.gif ) neprisimargint labai su sienu-grindu spalvom. Juk dar visokie baldai, veidrodziai, uzuolaidos, tekstile, apsveitimas, paveikslai.... Atsiranda ir taip tu fakturu visokiu ir spalvu ax.gif Pas mus, pvz., pirmas aukstas visas vienom plytelem detas - virtuve, holas, sveciu vonia - net sienos sveciu vonios tom paciom grindinem isklijuotos. Tiesa, voniose nemaza dalis sienu - dazyta - ta pacia spalva, kaip visam name - sviesiai. Tik hole mozaika is tu paciu, tik tamsiu padeliota. Margiau tik pas vaikus vonioj, ir tai santuriai - sienos baltom plytkom, o grindys pilkom, su baltom gelytem.
Kas cia sake, kad norit raudono-juodo-balto interjero. Jei klaustumet mano nuomones 4u.gif , siulyciau juoda keisti sokolado spalva-bus ne toks varginantis derinys, turesit norima spalva, lengviau derinsit kitas detales -kaip ir saket - virtuvinio spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 03 kovo 2011 - 09:00
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 03, 09:19)
Pvz vel noreciau tokiu savo vonioj

mačiau irise, kainavo 200.
Atsakyti