Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(litunas @ 2011 03 04, 22:57)
vandentieki PEX vede, kiek truko pats dasidariau, sildymui PPR ir nuo kolektoriu daugiasluoksni iki radiatoriu klojau. ant grindu irgi daugiasluoksni desiu, bet jei finansai nevarzytu buc PEX emes o jei dar esant siltam orui ji kloti tai visai  be keiksmazodziu gal biggrin.gif.

O tas ant grindu daugiasluoksnis be AL turi omeny, ane unsure.gif nes musu svyramai yra tarp vamzdzu su AL ir be AL g.gif
Atsakyti
Labai garzus klasikiniai baldai... nuorodose...

O daugiau nei neturiu ka pasakyti... Apie grindini sildyma, tai MB pirko, dare, nezinau...
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 03 04, 23:16)
...Apie grindini sildyma, tai MB pirko, dare, nezinau...

O kokios firmos grindinio vamzdukai, kolektoriai ir kur pirko sias medziagas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2011 03 04, 23:04)
O tas ant grindu daugiasluoksnis be AL turi omeny, ane  unsure.gif nes musu svyramai yra tarp vamzdzu su AL ir be AL  g.gif

daugiasluoksnis tai su AL
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 03 04, 21:34)
Labas vakaras visiems statybininkams ir statybininkems! Ilgai buvau tik jusu temos skaitytoja, taciau isauso ta diena, kai reikalingi patyrusiu statybininku patarimai  smile.gif  Taigi, mes pavasari pradesime statybas geguziukuose.  Jau turime namo projekta ir tvarkomi dokumentai statybu leidimui gauti. Jau atsirado norinciu ir statyti, todel ir noriu paklausti: ar kas esate girdeje kokiu atsiliepimu apie firma "SPD Armada"? Kalba jie graziai, taciau neaisku kaip dirba?  g.gif  Taip pat noretusi susipazinti su galbut busimais kaimynais.  drinks_cheers.gif  Mes gyvensime Ziemgaliu gatveje.

Sveika prisijungus 4u.gif mes taipat geguziukuose statomes smile.gif tik nezinau ar toli nuo jusu,nes nezinau kur ta Ziemgaliu gatve g.gif papasakok kurioje ji mazdaug vietoje?

masajugi daug groziu parsivezet thumbup.gif cia pas mus sunkiai tokiu butumet gave g.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2011 03 04, 21:11)
Visai nebezinom kaip pasirinkt grindinio sildymo vamzdzius. Pasidalinkit kokius dejotes. Jau santechnikai taip purtosi tu PEX. Nebezinau kokius pirkt  unsure.gif

Kodel purtosi? Mums kaip tik sake tik pex"a deti g.gif

Va, mano tulikas svajoniu blush2.gif
Buvau trumpam dingusi, nes baisi angina uzpuole..ir kolkas dar nepaleidzia, bet bent jau is lovos pakylu.
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2011 03 05, 02:09)
O kokios firmos grindinio vamzdukai, kolektoriai ir kur pirko sias medziagas?  g.gif

MB sako: Tece vamzdukai, gavom po 3,5 lt (parduotuveje apie 5lt), pirko pas pazistamus santechnikus, ne parduotuveje... O projektuka Saldoje darem, bet sako galima ir paciam pasedejus pasidaryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 05 kovo 2011 - 10:58
QUOTE(Agnestar @ 2011 03 05, 10:29)
Kodel purtosi? Mums kaip tik sake tik pex"a deti  g.gif

Matyt tingi arba nemoka unsure.gif

Reikia kitu santechniku paieskot. REKOMENDUOKIT 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 03 05, 09:29)
Kodel purtosi? Mums kaip tik sake tik pex"a deti  g.gif

Va, mano tulikas svajoniu  blush2.gif
Buvau trumpam dingusi, nes baisi angina uzpuole..ir kolkas dar nepaleidzia, bet bent jau is lovos pakylu.

O kažin šokoladinės plytelės be dryžių nusivalo? Aš norėčiau kad tokių būtų, bet MB gazdina, kad sunkiai tokios valosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 05, 13:39)
O kažin šokoladinės plytelės be dryžių nusivalo? Aš norėčiau kad tokių būtų, bet MB gazdina, kad sunkiai tokios valosi  g.gif

Ne nuo dryziu priklauso plyteliu valymasi.. (praktiskai) svarbiau kokios fakturos plyteles. Pvz matines visada sunkiau valysis negu glazuruotos.. O dryziai,margumai tik seip,padeda nesvarumam nekristi i akis..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 05, 13:54)
Ne nuo dryziu priklauso plyteliu valymasi..  (praktiskai) svarbiau kokios fakturos plyteles. Pvz matines visada sunkiau valysis negu glazuruotos..  O dryziai,margumai tik seip,padeda nesvarumam nekristi i akis..

Taip taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 05, 12:54)
Ne nuo dryziu priklauso plyteliu valymasi..   (praktiskai) svarbiau kokios fakturos plyteles. Pvz matines visada sunkiau valysis negu glazuruotos..   O dryziai,margumai tik seip,padeda nesvarumam nekristi i akis..

Ne plyteles su dryžias (ornamentu) turėjau omenyje blink.gif blush2.gif O ar po tamsiu plytelių valymo , ant jų neatsiranda dryžių? ax.gif va ko norėjau paklausti ax.gif NEs tokių tamsių plytelių nesu turėjusi, tai neįsivaizduoju kaip jos valosi - lengvai ar sunkiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makaliuks: 05 kovo 2011 - 14:05