Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 10, 12:32)
Sveikutės, kas statot iš blokelių, kada žadate pradėti statybas?  4u.gif  Aš MB vis judinu - o jis vis - šalta dar šalta  blush2.gif Dar žvyras sušals, darcementas sušals  blush2.gif

Neskubek ir busi pirma. Palauk dar,dar visko gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 10, 09:32)
Sveikutės, kas statot iš blokelių, kada žadate pradėti statybas?  4u.gif  Aš MB vis judinu - o jis vis - šalta dar šalta  blush2.gif Dar žvyras sušals, darcementas sušals  blush2.gif

jei nemaisau, tai galima muryti, kai paros temperatura ne zemesne nei -5 g.gif ir dar reikia deti i skiedini spec kazkokio misinio, kuris neleidzia susalt...
Atsakyti
Galima dar viena kvaila klausima 4u.gif ar gipsa reikia spakliuot pries klijuojant plytkas? blush2.gif
Atsakyti
Ech.. Sunku išlaukti, per daug nekantrauju blink.gif blush2.gif Na, nieko, atšils dar kiek į šiltnamį lysiu, vis veiklos bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 10, 14:11)
Ech.. Sunku išlaukti, per daug nekantrauju  blink.gif  blush2.gif Na, nieko, atšils dar kiek į šiltnamį lysiu, vis veiklos bus  bigsmile.gif

niu jei jau taip nori tu statybu, gali atlekt pas mane - galesi betona nuo grindu pagranyt, zvyro prinest - atrasiu veiklos smile.gif turesi kur issiliet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 03 10, 14:54)
Galima dar viena kvaila klausima 4u.gif ar gipsa reikia spakliuot pries klijuojant plytkas? blush2.gif

mano dar kvailesnis klausimas blush2.gif kam siena gipsuojama, juk plytelės klijuojamos tiesiai ant sienos.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 10, 14:16)
mano dar kvailesnis klausimas  blush2.gif kam siena gipsuojama, juk plytelės klijuojamos tiesiai ant sienos.

nu matai plyteliu ant profiliu ir vatos neuzklijuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 03 10, 14:13)
niu jei jau taip nori tu statybu, gali atlekt pas mane - galesi betona nuo grindu pagranyt, zvyro prinest - atrasiu veiklos smile.gif turesi kur issiliet  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif o jei dar kokio šašlyko kieme išsikept po darbų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 03 10, 15:24)
nu matai plyteliu ant profiliu ir vatos neuzklijuosi  biggrin.gif

Net nebandykit spakliuot. Niu,niu niu.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 03 10, 08:59)
Sudėkit traktorių nr į albumą prie visų  mirksiukas.gif

Nu gal neslepkit taip baisiai visos reikalingos informacijos? Juk ne visi ja gali pasinaudoti.... rolleyes.gif Ir is viso man patiko kaimyniu klaipedieciu forumas, kur visi reikalingi patarimai ir rekomenduojami kontaktai surasyti viesai pirmame puslapyje! thumbup.gif Juk i albuma ieina tik senbuviai, kurie jau gal senai pasistate ir jiems ta informacija nebereikalinga... O ka daryti svieziai keptiems statybininkams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 03 10, 15:49)
Nu gal neslepkit taip baisiai visos reikalingos informacijos? Juk ne visi ja gali pasinaudoti....   rolleyes.gif    Ir is viso man patiko kaimyniu klaipedieciu forumas, kur visi reikalingi patarimai ir rekomenduojami kontaktai surasyti viesai pirmame puslapyje!   thumbup.gif   Juk i albuma ieina tik senbuviai, kurie jau gal senai pasistate ir jiems ta informacija nebereikalinga...  O ka daryti svieziai keptiems statybininkams?  ax.gif

Ne dėl slėpimo.o kad būtų vienoj vietoj ir būtų galima rast.Nes žiūrėk po kažkiek laiko kasnors ir vėl klausia.Galim ir į pirmą,tik informacija po kažkiek laiko gali būt nebeteisinga,gal nebedirba žmogus,arba gal blogai dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 10 kovo 2011 - 16:40
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 10, 14:52)
Net nebandykit spakliuot. Niu,niu niu.

supratau 4u.gif aciu - vadinas voniu nereik spakliuot (aisku isskyrus lubas) thumbup.gif o klijuojant ant medzio drozliu plokstes ar reikia ja nugruntuot ar dar ka padaryt? ar iskart tep lept kliju ir plytka? blush2.gif g.gif
Atsakyti