Bitute, vėl peržiūrėjau tavo galeriją, nejučiom aplankiau ne vienus pažystamus namus

Sėkmės tau

Nuostabūs darbai
QUOTE(janna @ 2011 02 24, 14:35)
Aulina tikrai labai grazu
Bet pas mane nera tiek ploto
Nuo tvoros iki namo sienos viso labo 4-5 metrai, nedaugiau. uz namo kokie 11m.
ir ten ir ten pasodinti medeliai. Tai nebent ka nors sugalvojus sode, kur 11m. bet ten pasodintos obelaites tai reiktu dar kokius 3m atmest. I likusi plota reikia italpinti terasa ir supynes.
Mano galva nieko as ten perdaug neisbursiu. Vieta gelynams, alpinariumui nedudukui ar kokiam fontaneliui lieka tik priekiniame kieme prie iejimo. Taip vadinamojoje reprezentacineje zonoje.
Janna, pagal mane vanduo priekiniame kieme pagal Fenshui nėra gerai. Bet gal klystu

Aulina, papasakok, kaip yra iš tikrųjų?
QUOTE(zojux @ 2011 02 24, 21:36)
Perziurejau nuotraukele ir turiu keleta klausimu
gi2lux Kiek mokejote uz vandens filtra? Ar jis isvales mandeni nuo visu medziagu poto ji papildo mineralinemis?
Be akcijų tas filtras kainuoja apie 2600lt, mums išėjo gal apie 1800lt
, nes pirkau per konferenciją su 15% nuolaida nuo mažmeninės kainos + distributoriaus nuolaida.
Filtras sudarytas iš patentuoto daugiasluoksnio anglies bloko ir ultravioletinių spindulių lempos. Veiksmingai šalina daugiau kaip 140 įvairių kenksmingų medžiagų (tarp jų alavą, gyvsidabrį, lakiuosius organinius junginius ir į benziną dedamą MTBE, chloro skonį ir kvapą) ir naikina 99,99 proc. vandenyje esančių bakterijų ir virusų. Daugumos sveikatai kenksmingų medžiagų struktūra pagrįsta anglimi, tačiau daugelis sveikatai naudingų mineralų, pavyzdžiui, kalcis, magnis, su dantų ėduonimi kovojantis fluoras savo struktūroje anglies neturi. Todėl tokių medžiagų nesugauna anglies filtras ir jos lieka išvalytame vandenyje.
čia pilnas sąrašas kenksmingų medžiagų, kurias išvalo šis filtras
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 24, 22:21)
O vaiku kambariai

pasakiski, seile varvinau... O ta lovyte leliukui kazkuriam miegamajam, tokius siltus jausmus skleidzia.....

vel susigundysiu...

ar tik ne apie mano mažylės lovelę kalbat
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 24, 22:29)
Nu grozis...

Osera tai kiek leliui laiko?
lelius jau nebe lelius, 4 metukai, visa panelytė