Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Na, tai kai jums sekasi merginos? Matau, mūsų temelė gerokai apmirus.. verysad.gif

Sena tema.
Atsakyti
turiu kryžminį sąkandį, kolkas nulinėj stadijoj esu, kad kažką daryti, nežinau nuo ko pradėt, kažin ar apskritai eis ištaisyt ką. beje turiu klausimą, vienam psl skaičiau, kad žandikaulių operaciją kompensuoja Valstybinės ligonių kasos, kažin ar čia tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2011 02 26, 11:30)
turiu kryžminį sąkandį, kolkas  nulinėj stadijoj esu, kad kažką daryti, nežinau nuo ko pradėt, kažin ar apskritai eis ištaisyt ką. beje turiu klausimą, vienam psl skaičiau, kad žandikaulių operaciją kompensuoja Valstybinės ligonių kasos, kažin ar čia tiesa g.gif

Kompensuot - kompensuoja, tačiau kainuoja ortodontinis gydymas plius pasiruošimas pačiai operacijai..
Atsakyti
o kiek tas pasiruošimas maždaug galėtų kainuoti?
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2011 02 26, 14:15)
o kiek tas pasiruošimas maždaug galėtų kainuoti?

Kiekvienam individualiai. Jei apsilankytum pas S.Grybauską, viską tiksliai sužinotum smile.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos,

Bet aš nesuprantu, sakykim žmogus sumoka už breketus, tiesina dantų lankus operacijai - tai čia ir yra pasiruošimas operacijai, kuris kainuoja?
Nes tyrimai ir operacija yra nemokama... Tai iš kur atsiranda tos sumos, kaip 10 tūkst. už "pasiruošimą", "pačią operaciją'...?
Kaip čia yra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 03 05, 02:10)
smile.gif  sveikos,

Bet aš nesuprantu, sakykim žmogus sumoka už breketus, tiesina dantų lankus operacijai - tai čia ir yra pasiruošimas operacijai, kuris kainuoja?
Nes tyrimai ir operacija yra nemokama... Tai iš kur atsiranda tos sumos, kaip 10 tūkst. už "pasiruošimą", "pačią operaciją'...?
Kaip čia yra? blink.gif

Sveika. Kompensuojama yra tik pati operacija. O ortodontinis pasiruošimas ir pats pasiruošimas operacijai, visi įrankių gaminimai ir pan. yra mokami iš "savo kišenės".
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2011 03 05, 21:26)
Sveika. Kompensuojama yra tik pati operacija. O ortodontinis pasiruošimas ir pats pasiruošimas operacijai, visi įrankių gaminimai ir pan. yra mokami iš "savo kišenės".

Jo, dėl ortodontinio pasiruošimo žinau - tiesinimas ir yra pasiruošimas? smile.gif kaip manot, apsimoka darytis operaciją ar pasitikėti gydytoju, kuris siūlo mėginti mechaniškai stumti žandikaulį?
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 03 05, 20:33)
Jo, dėl ortodontinio pasiruošimo žinau - tiesinimas ir yra pasiruošimas? smile.gif kaip manot, apsimoka darytis operaciją ar pasitikėti gydytoju, kuris siūlo mėginti mechaniškai stumti žandikaulį?

Pirmas pasiruošimo etapas yra dantų lankų tiesinimas breketų pagalba. Poto seka pasiruošimas pačiai operacijai, tai kaip jau minėjau įrankių gamyba ir pan. Nesu daktarė ir negaliu nieko teigti kas yra geriau. Kiekvienas renkamės mums labiausia tinkamą ir prieinamą variantą. Bet aš labai palaikau tuos žmones, kurie nusprendė pasirinkti šį sunkųjį kelią, taisyklingo sąkandžio link smile.gif Tikiuosi greit prie jūsų prisijungti 4u.gif
Atsakyti
smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=xTpllmuKmSE

Čia sutrumpintai rodo, kaip daro žandikaulio operaciją. Aš šokiruota doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 03 06, 00:21)
smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=xTpllmuKmSE

Čia sutrumpintai rodo, kaip daro žandikaulio operaciją. Aš šokiruota  doh.gif  biggrin.gif  4u.gif

Yra kaip yra. Gal ateityje bus išrastas kitas gydymo būdas smile.gif
Atsakyti
Na atrodo tikrai nekaip, bet uztad koks rezultatas poto buna, jis tikrai vertas manau visu kanciu :]
Atsakyti