Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(letshaveapartytonight @ 2011 03 25, 11:41)
Sveikos visos. Kaip matau jau atsirado ir pasigedusių manęs. smile.gif Operacija praejo puikiai, be jokių komplikacijų. Pirmos trys dienos po operacijos buvo labai sunkios, bet ištvėriau gerų gydytojų, rūpestingų seselių pagalba. Kol kas esu sutinusi, tad nelabai ką galiu pasakyti, bet skirtumas jau matyti kaip buvo prieš ir po. Tai tiek smile.gif

Laikykis, mes su tavim! Šaunuolė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2011 03 25, 12:41)
Sveikos visos. Kaip matau jau atsirado ir pasigedusių manęs. smile.gif Operacija praejo puikiai, be jokių komplikacijų. Pirmos trys dienos po operacijos buvo labai sunkios, bet ištvėriau gerų gydytojų, rūpestingų seselių pagalba. Kol kas esu sutinusi, tad nelabai ką galiu pasakyti, bet skirtumas jau matyti kaip buvo prieš ir po. Tai tiek smile.gif

Esi tikra saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu, kad vsk praejo sekmingai!
Db tik bus geriau ir geriau, eisi grazyn ir grazyn mirksiukas.gif ax.gif
Ilsekis, ir kaip tik busi stipresne pasidalink su mumis ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti
Na paneles kai jum visom sekasi? aprimo kazko musu temele :]
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2011 03 25, 12:41)

Ogo go kokie zmones pasirode smile.gif Tikiuosi sveiksti ir nesikankini baisiai badu smile.gif Bet jau pora kylu busi numetus per savaitele sia biggrin.gif Na kaip jau Tinimai mazeja, kaip savijauta ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2011 03 28, 23:53)
Na paneles kai jum visom sekasi? aprimo kazko musu temele :]

Sveika, kovo! mirksiukas.gif
Geriau pasakok kaip tiu laikais? bigsmile.gif
Beje ar per pusmeti nesiojant breketus buvai susitikus su Simonu?
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 03 29, 10:29)
Ogo go kokie zmones pasirode smile.gif Tikiuosi sveiksti ir nesikankini baisiai badu smile.gif Bet jau pora kylu busi numetus per savaitele sia biggrin.gif Na kaip jau Tinimai mazeja, kaip savijauta ? smile.gif

Sveika. Tinimas po truputį mažėja, su kiekviena diena pamažėle jaučiuosi vis geriau. Nekantrauju, kai jau galėsiu nesidangstydama išeiti į miestą pasižmonėti smile.gif
Valgau tiek, kiek galiu, bet jaučiu, kad svorio šiek tiek netekau jau, na, bet nieko nuostabaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeelle @ 2011 03 29, 09:58)
Sveika, kovo! mirksiukas.gif
Geriau pasakok kaip tiu laikais?  bigsmile.gif
Beje ar per pusmeti nesiojant breketus buvai susitikus su Simonu?

labas Eeelle mirksiukas.gif
Su simonu nebuvaus susitikus, nors ir reikejo :] man ortodonte sake jog dabar nera reikalo su juo susitikt ir bereikalo pinigelius leist, nes sake jog su juo susitikt dar spesiu ir dazniau su juo reikes susitikt kai dantukai bus daugiau istiesinti, tada sake kiekviena pasukima, viska ziures kad abiem butu gerai :] tad dabar kolkas lankaus pas ortodonte ir pati veidrodi stebiu kaip tiesieja mano dantukai :]
na o kaip pas tave reikaliukai? :]
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2011 03 29, 13:49)
Sveika. Tinimas po truputį mažėja, su kiekviena diena pamažėle jaučiuosi vis geriau. Nekantrauju, kai jau galėsiu nesidangstydama išeiti į miestą pasižmonėti smile.gif
Valgau tiek, kiek galiu, bet jaučiu, kad svorio šiek tiek netekau jau, na, bet nieko nuostabaus. smile.gif

Ziuriu optimistuskai nusiteikus, tai smagu girdet, kad viksas i geraja puse biggrin.gif o tai valgai tik kosytes, tuos misinukus gal pirkai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2011 03 29, 19:37)
labas Eeelle mirksiukas.gif
Su simonu nebuvaus susitikus, nors ir reikejo :] man ortodonte sake jog dabar nera reikalo su juo susitikt ir bereikalo pinigelius leist, nes sake jog su juo susitikt dar spesiu ir dazniau su juo reikes susitikt kai dantukai bus daugiau istiesinti, tada sake kiekviena pasukima, viska ziures kad abiem butu gerai :] tad dabar kolkas lankaus pas ortodonte ir pati veidrodi stebiu kaip tiesieja mano dantukai :]
na o kaip pas tave reikaliukai? :]

niu matai pas mane dantukai visiskai tiesus, nei vieno nera kreivo bigsmile.gif tai tie pokyciai, kad turi man apatinius atlenkt- stalciu darys, pokolkas dar neuzeina apatiniai ant virsutiniu, tai dar padoriai atrodau ax.gif bet matau kad jau juda juda...
Tu nesioji ant abieju zandikauliu? Man pokolkas tik apacioj, virsuj des veliau, nes sake, kad virsuj man isvis beveik nera ka daryt.
Beje pas ortodonte lankaisi VIC klinikoje?
Nekantrauju kada su Simonu reikes susitikt, kazkaip vis daugiau kls kyla ir norisi dar karta su juo snektelt apie mano gydyma rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2011 03 29, 13:49)

Sveika, letshaveapartytonight 4u.gif

Idomu ar skausmas lb didelis zandikauliu? Apskritai begalo smalsu, kas per jausmas burnoj? Girdejau, kad po op zandikauliai tarsi juda, tiesa?
As taaaip bijau operacijos ir butent pooperacinio laikotarpio doh.gif kad tikriausiai nualpsiu beeinant i operacine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeelle @ 2011 03 30, 15:22)
niu matai pas mane dantukai visiskai tiesus, nei vieno nera kreivo bigsmile.gif tai tie pokyciai, kad turi man apatinius atlenkt- stalciu darys, pokolkas dar neuzeina apatiniai ant virsutiniu, tai dar padoriai atrodau  ax.gif bet matau kad jau juda juda...
Tu nesioji ant abieju zandikauliu? Man pokolkas tik apacioj, virsuj des veliau, nes sake, kad virsuj man isvis beveik nera ka daryt.
Beje pas ortodonte lankaisi VIC klinikoje?
Nekantrauju kada su Simonu reikes susitikt, kazkaip vis daugiau kls kyla ir norisi dar karta su juo snektelt apie mano gydyma rolleyes.gif
Papildyta:

Sveika, letshaveapartytonight 4u.gif

Idomu ar skausmas lb didelis zandikauliu? Apskritai begalo smalsu, kas per jausmas burnoj? Girdejau, kad po op zandikauliai tarsi juda, tiesa?
As taaaip bijau operacijos ir butent pooperacinio laikotarpio doh.gif kad tikriausiai nualpsiu beeinant i operacine biggrin.gif

nieko neskauda, tempia raumenys smile.gif nors viskas labai priklauso nuo asmeninio skausmo barjero (man pvz. reikia tikrai neskaudejo...) nemalonus pojuciai buvo aisku, bet dabar, prabegus 1 metams, as ju nebaitasimenu biggrin.gif as labiau bijojau narkozes, o ne operacijos pacios- butent nuo operacines duru iki stalo is baimes neatsimenu kaip daejau, kaip nusirengiau, kaip atsiguliau smile.gif atspeikejau jau u po visko smile.gif o kada , Eeelle, tave zada grazinti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

man irgi artėja operacijos diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(--<--@ @ 2011 03 30, 19:53)
nieko neskauda, tempia raumenys smile.gif nors viskas  labai priklauso nuo asmeninio skausmo barjero (man pvz. reikia tikrai neskaudejo...) nemalonus pojuciai buvo aisku, bet dabar, prabegus 1 metams, as  ju nebaitasimenu biggrin.gif as labiau bijojau narkozes,  o ne operacijos pacios- butent nuo operacines duru iki stalo is baimes neatsimenu kaip daejau, kaip nusirengiau, kaip atsiguliau  smile.gif atspeikejau jau u po visko  smile.gif o kada , Eeelle, tave zada grazinti?

na pakankamai kantri skausmui esu ax.gif as labiausiai bijau to jausmo burnoj, nestabilumo zandikauliu, negalejimo sneket normaliai ir pns rolleyes.gif as nelabai isivaizduoju kur ten tie pjuviai viduj buna?? o youtube ziuret video ne man- per silpni nervai biggrin.gif
As tik neseniai pradejau nesiot breketus, nesiot teks iki 1,5m., bet zinant kaip greit laikas lekia netrukus bus ir mano diena ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2011 03 30, 22:20)
Sveikos  4u.gif

man irgi artėja operacijos diena  ax.gif

Sveikut 4u.gif
Smagu, kad op greitu laiku, kiek laukt dar?
Abieju zandikauliu op?
Palaikysim tave... mirksiukas.gif
Atsakyti