Sveikutės,
na negaliu tylėti, nusprendžiau parašyti, kad rastų info jei kas domėsis. Buvome šiandien pirmą kartą masažuose Kalniečių poliklinikoje pas ZINĄ. Nu kažkoks siaubas, tą kūdikį 2,5mėn. taip kočiojo, maigė ir trynė iki raudonumo odelė, atrodo nutrinti ją norėjo, bet nieko nesakyčiau, kad darytų tai ramiau, švelniau, tačiau buvo toks jausmas, kad nekenčia vaikų ir savo darbo. Statė ant kojyčių, tiesino per keliukus, nors ką tik praėjome penkias mankšteles ir sakė, kad dar tokių mažučių nereikia statyti, o kojytės ties keliukais fiziologiškai dar turi būti sulenktos, nereikia jų tiesinti, kinezeterapeutė tikrai su patirtimi, da mano vyrą mankštino kai mažas buvo. Ant galo taip tą vaiką vartė, mažutė išsigando, nespėja žiūrėti kas darosi, įsiklykė, stresas vaikui, nei valgyti neėmė, kol nuraminau... Žodžiu, gaila, kad pas tokią papuolėme, negalime persirašyti pas kitą, nes dokumentai ir kaip pacientai esame pas tą prirašyti šiam kartui, teks kviestis privačią masažuotoją. O ZINAI reikia arba profesiją keisti, arba dirbti tik privačiai ir dar pas psichologą nueiti. Todėl mamytės, neikite į 113kab., nekankinkite ir nevarykite streso savo leliukams, mano manymu masažas turi teikti malonumą, o ne atvirkščiai.
P.S. mano mergytei labai patiko mankštelės, nei vienos ašarėlės nebuvo, patinka kai ją masažuoji, bet ne tampai ir gąsdini.