Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai, mankštos kūdikiams

Sveikos 4u.gif
Mano maziuka mankstina Neringa Augutiene is Silainiu poliklinikos mirksiukas.gif
SUPER thumbup.gif
Tik geriausios emocijos tiek mamai, tiek kudikeliui 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Sekmes darbuojantis! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kas lanketes silainiu poliklinikoj pas Elena Geciauskiene,kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 06 27, 19:50)
Sveiki  4u.gif

Kalniečių poliklinikoj lankysim mankštas ir masažiukus. Gal galit pasidalint atsiliepimais apie kineziterapeutą Robertą Mačį ir vaikų masažistą Rmūną Stankauską. Papuolėme pas juos  unsure.gif

Ačiū  4u.gif

Niu ka, nesulaukiau atsiliepimų, šiandien pačios pirmą kartą apsilankėm Kalniečių poliklinikoj pas kineziterapeutą Robertą Mačį. Jaunas vyrukas, gal nesenai mokslus pabaigęs, mankštino atsakingai, vis pakalbindavo vaikutį. Žodžiu, pirmas įspūdis neblogas. Tikiuosi ir po mankštų kurso galėsiu pasidžiaugti rezultatu smile.gif
Atsakyti
Sveiki gal kas galite atsiusti Vitalijos nr, i az is silainiu poliklinikos labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2008 10 11, 17:05)
Na mes irgi jau baigem savo seansus pas Ausra. O kas del pacios masazistes... na tikrai su tokiais mazais vaikiukais reiketu svelniau apsieiti, kazkaip be meiles jinai dirba.  Ir dar idomu, kiek laiko vienam seansui turetu buti skirta? Nes su mumis max 10 min uzsiimdavo (cia ir masazai ir mankstos per ta laika), ir pastoviai telefonu kazkokius tai reikalus spresdavo- vos ne vienoj rankoj telefonas, su kita vaika nurengineja. Zodziu- bilekas...

Jeigu cia kalba eina apie Ausra Aleksandroviene, tai jinai dabar Silainiu poliklinikoje dirba baseine, veda mankstas vandenyje. Ir po keletos metu pastebejimai tie patys - veda manksta,o telefonais dirba nuolat. Zodziu ispudziai ne kokie verysad.gif
Atsakyti
mamos, rekomenduokite masaziste kuri gali ir suaugusius pamasazuoti, aciu lb lb lb 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mergina vedziau i mankstas ir i masazus Silainiu poliklinikoje g.gif gaila, kad nepamenu nei masazistes, nei mankstos atlikusiu spec. vardu ir pavardziu.
Esme tokia, kad masazai labai patiko tiek man kaip daro tiek mano merginai 4u.gif pagyvenusi moteris sviesiais plaukais, plaukai denge ausytes blush2.gif nelabai moku paaiskinti
O del mankstu tai man nelabai patiko ta kuri daro mankstas-masaza su tokiais priklijuotais nagais buvo na, kad atsiprasau blink.gif blink.gif blink.gif kaip apversdavo ant nugaros ir masazuodavo matydavosi, kad nagai siek tiek kabina odyte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agners @ 2012 10 05, 15:46)
Sveikos,

Mergina vedziau i mankstas ir i masazus Silainiu poliklinikoje  g.gif  gaila, kad nepamenu nei masazistes, nei mankstos atlikusiu spec. vardu ir pavardziu.
Esme tokia, kad masazai labai patiko tiek man kaip daro tiek mano merginai  4u.gif pagyvenusi moteris sviesiais plaukais, plaukai denge ausytes  blush2.gif nelabai moku paaiskinti
O del mankstu tai man nelabai patiko ta kuri daro mankstas-masaza su tokiais priklijuotais nagais buvo na, kad atsiprasau  blink.gif  blink.gif  blink.gif kaip apversdavo ant nugaros ir masazuodavo matydavosi, kad nagai siek tiek kabina odyte  doh.gif

pas Onute Berankiene gal vedet ?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 05, 21:30)
pas Onute Berankiene gal vedet ?

Arba pas masažistę Janiną ( šviesųs plaukai, vienas šonas ilgesnis už kitą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 17 spalio 2012 - 13:58
Sveikutės,
na negaliu tylėti, nusprendžiau parašyti, kad rastų info jei kas domėsis. Buvome šiandien pirmą kartą masažuose Kalniečių poliklinikoje pas ZINĄ. Nu kažkoks siaubas, tą kūdikį 2,5mėn. taip kočiojo, maigė ir trynė iki raudonumo odelė, atrodo nutrinti ją norėjo, bet nieko nesakyčiau, kad darytų tai ramiau, švelniau, tačiau buvo toks jausmas, kad nekenčia vaikų ir savo darbo. Statė ant kojyčių, tiesino per keliukus, nors ką tik praėjome penkias mankšteles ir sakė, kad dar tokių mažučių nereikia statyti, o kojytės ties keliukais fiziologiškai dar turi būti sulenktos, nereikia jų tiesinti, kinezeterapeutė tikrai su patirtimi, da mano vyrą mankštino kai mažas buvo. Ant galo taip tą vaiką vartė, mažutė išsigando, nespėja žiūrėti kas darosi, įsiklykė, stresas vaikui, nei valgyti neėmė, kol nuraminau... Žodžiu, gaila, kad pas tokią papuolėme, negalime persirašyti pas kitą, nes dokumentai ir kaip pacientai esame pas tą prirašyti šiam kartui, teks kviestis privačią masažuotoją. O ZINAI reikia arba profesiją keisti, arba dirbti tik privačiai ir dar pas psichologą nueiti. Todėl mamytės, neikite į 113kab., nekankinkite ir nevarykite streso savo leliukams, mano manymu masažas turi teikti malonumą, o ne atvirkščiai.
P.S. mano mergytei labai patiko mankštelės, nei vienos ašarėlės nebuvo, patinka kai ją masažuoji, bet ne tampai ir gąsdini.
Atsakyti
O gal kas kartais lankėsi Mažylyje pas kineziterapeute?Būtu idomu sužinoti atsiliepimus.
Atsakyti
Pati geriausia masažuotoja ir kineziterapeutė yra Onutė Berankienė, ji dirba Šilainių poliklinikoje ir Studentų gatvėje.Ji nuostabus žmogus, labai kruopščiai ir su meile atlieka savo darbą, taip pat duoda daug patarimų ir mamytėms.Tikrai rekomenduoju pas ją lankytis, nenusivilsite labai padeda vaikučiams atstatyti fizines funkcijas. Tikrai rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti