Aciu Jums
Mergytes, zinau, kad pasirodau cia, kaip jaunas menulis
, noriu paprasyt jusu, kad prabalsiuotumet stai cia uz nuotrauka nr 7
Aciu Jums
Aciu Jums
Laba diena mergaites
Su moters diena jus visas
Pas mus nuotabi diena siandien, saulute sviecia
Su moters diena jus visas
Pas mus nuotabi diena siandien, saulute sviecia
Sveikutes
Su Kovo 8taja visas.
Visai buvau pamirsus apie tokia... Tik SM paskaicius prisiminiau.
Siandien ypatinga diena - nusipirkom kilimus antram aukstui. Bent vienoj namo daly remonai baigsis.
Su Kovo 8taja visas.
Siandien ypatinga diena - nusipirkom kilimus antram aukstui. Bent vienoj namo daly remonai baigsis.
Kokia tyli diena,,,visos kovo 8a sventet, ane?
Iseigines baigesi, ryt i darbuka, laukiu sestadienio...
na ka, BT sian dar per 0.5 pakilo... Bet gal cia kaltas nelabai ramus miegas?? Ar tai, kad sian gerkle biski skauda?? Nors matuoju ne burnoje...
Vakar sakiau NT pasidarysiu grizus namo, bet kad nebeliko nei vieno testo, tik OT
O tada prisiminiau,kad gi mano OT buvo II... Bet kadangi gal trys kas kelias dienas daryti buvo teigiami, tai nurasiau viska sutrikusiems hormonams... O kas dabar zino, gal jie tiesa rode???
Tai nubegau sian per pietus kraujuka priduoti.. atsakymas ryt apie 15 val... Jau nzn ir ka galvoti.. Viltis vis stipreja, jau pradedu paslapcia svaigti, bet labai bijau nusivilti
Na, lauksiu dar vienos dienos
Vakar sakiau NT pasidarysiu grizus namo, bet kad nebeliko nei vieno testo, tik OT
Tai nubegau sian per pietus kraujuka priduoti.. atsakymas ryt apie 15 val... Jau nzn ir ka galvoti.. Viltis vis stipreja, jau pradedu paslapcia svaigti, bet labai bijau nusivilti
Na, lauksiu dar vienos dienos
Labas
tikrai kad nurimusios čia pas mus kalbos. Hip kaip tikras dinozauras palaiko tempą
milduk, tikiuosi, kad tavo viltys išsipildys
tikrai kad nurimusios čia pas mus kalbos. Hip kaip tikras dinozauras palaiko tempą
milduk, tikiuosi, kad tavo viltys išsipildys
Ablyduk jus jau kose svalgot? ga;l gali savo grafika papasakot?
QUOTE(Akutee @ 2011 03 09, 20:34)
Labukas, mamyte, uzbalsuok, puslapio virsuje pamatysi info
Aciuuuu
QUOTE(AnaMari @ 2011 03 09, 21:38)
JAU
QUOTE(Akutee @ 2011 03 09, 21:18)
Dekoju
Azartas mane pagavo
Kaip tavo kleckai, vis paskaitineju mamyciu skyrelyje, tai daug maz zinau, kaip auga
AnaMAri, aš jau vakar pabalsavau
jo, trečia diena valgo
tai nieko dar negaliu per daug ir papasakot. Duodu moliūgą sutrintą ir viskas
valgo labai noriai. 5dienį turbūt dėsiu kopūsto. tad nėra daugiau ką ir pasakoti. duodu 12,30 val (nors vis planuoju, kad 13val duosiu, bet kažkaip neištempiu tiek). tiek
QUOTE(Akutee @ 2011 03 09, 20:34)
jo, trečia diena valgo
Tikrai dinozaurai aptinge
Milduk,laukiam ryt tavo graziu skaiciuku
Hip,kokios mintys sukasi del IUI? Gal kokiu nuojautu turi? Kuo uzimtas laisvalaikis?
Milduk,laukiam ryt tavo graziu skaiciuku
Hip,kokios mintys sukasi del IUI? Gal kokiu nuojautu turi? Kuo uzimtas laisvalaikis?