Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalingas termosas?

Mes vis galvojame ar pirkti Avent firmos termosa g.gif ?
Mamos kurios turite termosiukus sakykit, ar ilgai jie laiko siluma? Ar reikalingas tai daiktas? Kaina ju nemaza parduotuvej tad noriu zinoti ar apsimoka pirkti. Pasidalinkyte patirtmi prasau smile.gif

vat tokio norime
http://www.bobomarke.../images/385.jpg
Atsakyti
SVEIKI tongue.gif MAN TAI LABAI REIKALINGAS, ARBATYTĘ Į LAUKĄ TAMPYTIS thumbup.gif ŠILUMĄ ILGAI LAIKO, BET PAS MUMI PAPRASTAS, TO KURIO TU NORI BRANGOKOKAS wink.gif
Atsakyti
Vat ir as sakau, kad jie yra brangus, bet labai idomu ar siluma laiko. O koki jus turite? Nors kaip pas mus tik avent firmos buteliukai jie i kitoki termosa netinka unsure.gif Arba pirkti reikes Avento termosa arba jokio g.gif
Atsakyti
Na, ziema gal ir reikalingas. Nors kai vaiksciodavau su vaiku 4-6 val., pienukas vistiek atsaldavo. geriau gal nusimegsti vilnoni, koines tipo. Daug geriau siluma laiko.
Atsakyti
Man tikrai prireike termosiuko clap.gif Ypac kai jau baigiau maitinti, o vaikiukas dar keldavosi naktimis atsigerti. Tai iskart atsikelus nereikedavo lekti kaisti vandenuko, paskui laukti kol atsals pienukas rolleyes.gif Viskas budavo paruosta per kelias sek clap.gif
Atsakyti
man termosas buvo gera pagalba nakciai, as is vakaro padarydavau karstos arbateles ir idedavau iskart termosa. Nakti kai pabusdavo tai arbatele budavo silta, visiskai uzsalt ji nespedavo, bet ilgai ir neissilaiko, tik apie ~4 val. thumbup.gif
Atsakyti
man irgi buvo reikalingas. darydavau kaip Viksrelis ir Origa, nakciai vandenuka pildavau, kai vaikis prabusdavo valgyti viskas buvo "po ranka" ir nereikejo lakstyti i virtuve. mes paprasta turim ir esam patenkinti. ziema net i Palanga vezemes ir neatsalo vanduo visa diena.
Atsakyti
Supratau wink.gif reikes pirkti cool.gif Aciu mamytes wub.gif
Tai gal kam nors jau nebereikalingas termosas tongue.gif su mielu noru nupirkciua wink.gif
Atsakyti
atsakau is savo patirties - man termosas labai reikalingas dar ir dabar. maitinant vaika misinuku tai nepakeiciama, arba darant ivairias koseles.
naudojau paprasta termosa, tai labai karsto vandens (kai kuriems misinukams to reikia) labai ilgai neislaiko, bet apie 50-40 temp. islaiko apie para (ilgiau kuk ir nereikia)
Atsakyti
Na mes turejom irgi paparasta termosa nakciai, vandens prisipildavom, o kai reikdavo taisydavom misinuka clap.gif
Turejau ir toki bet paprasta laikydavo kaip kazkas minejo apie 4 val, bet kazkaip misinuko nesiryzdavau jame nesiotis, kazkaip baisu budavo, kad neprarugtu...
Atsakyti
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 06 09, 23:31)
Tai gal kam nors jau nebereikalingas termosas tongue.gif su mielu noru nupirkciua wink.gif

O tu pasiieskok "Maximos" prekybos centruose tokio metalinio mazo termoselio (apie 0.5 l). Kainuoja apie 20 Lt. Gal ir nelabai ilgai islaiko karsta vandeni, bet nakciai mums buna pats tas!
Atsakyti
Viksrelis, metalini termosa mes turime, bet jei kur isvaziuoji viskas atskirai tempti reikia: termosa, buteliukus ir t.t. Butu gerai ta avent - padarei arbatele, imetei i termosa ir gerai.

Misinuku ir as nenesiociau, bijociau taip pat. Mes norime pirkti del vandenuko, arbateliu, gal tyreliu g.gif

Ir dar pamirsau parasyti, kad nakti mes miegame rolleyes.gif o ryte dar mamytes pieno uztenka(bent jau valandai laiko) Musm tik del kelioniu reketu gal (jei gerai siluma laiko)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEBE nesciuke: 10 birželio 2004 - 08:49