Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalingas termosas?

QUOTE(Vudis @ 2005 04 10, 18:16)
turiu Avent, bet man jis praktiskai nereikalingas dalykas, nei jis ten baisiai sildo, ar ka  blush2.gif

Nezinau kaip su tais special avent ar bebe, bet kaip kazkurios mamytes rekomendavo metalinius, tai tikrai ju nesiulyciau. Pigu, patogu kol... kur nors netycia netrinktelsi. Atrodo metalas, kas jam gali atsitikt... Deja, issihermetina. Turejau ir is maximos uz 30 lt ir firmini uz kelis simtus, bet va vyrui vis "nepasiseka"... Aiksu, gal jus jo niekad nenumesit ir kelis metus, bet kam rizikuot. Geriausi termosai yra stikliniai viduj, nors irgi duzta. O su lelium kelios drauges tasosi avent ir sake pakanka. Jei jau bastosi po miesta ilgai, tai galima uzeit i kavine paprasyt, kad karsto vandens duotu...
Atsakyti
Avent gal ir neverta, pvz. Canpol (lenkiški) yra daug pigesni, o pagaminimo principas lyg ir panašus abiejų firmų.. Tik be abejo reikia žiūrėti, ar buteliukas tilps g.gif
Atsakyti
O mums termosiukas visai nebuvo reikalingas schmoll.gif Nezinau kaip Avent termosai, bet tie kur nebrangus, tai silumos visai nelaikydavo doh.gif O piena nakciai tai darydavau taip: pasidarydavau i buteliuka is kart misinuka ir kai vaikas atsikeldavo valgyt paprasciausiai idedavau i mikrobange ir pakaitindavau thumbup.gif
Atsakyti
na tikrai labai vertingas ir praktiskas dalykas ypac ziema ar kur toliau vaziuojant jei nori silto maisto ar pieniuko tai uzkaitini geraoi ir jis tikrai laiko siluma mazdaug zinai kada tau reiks ir kokio siltumo reik man tai jis labai patiko ir buvo reikalingas thumbup.gif
Atsakyti
gavom kazkoki paprasta dovanu, bet taip ne karto ir nepanaudojom blush2.gif mum jis visiskai nereikalingas schmoll.gif
Atsakyti
Mano draugė turi Avent,o aš jo kopiją kinietišką tik kaina 5 kartus mažesnė, o laiko abu vienodai max. porą valandų. biggrin.gif
Geriausi termosai yra stikliniai.Nusipirkau 1,5l. už 4lt.Vakare pripildavau vandens, o ryte jis karštas būdavo, reikdavo skiesti su šaltesniu.Nesulygint su metaliniu,kuris laiko apie 4 val. 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat termoso nenaudojom schmoll.gif, nors ir turejom. Maisteliui vandenį šidydavau mikrobangų krosnelėje, jei reikėdavo labai greitai, arba avent šildytuve smile.gif
Atsakyti
Na man termosas Avent pravercia nakti kai noriu kad arbatele butu silta o ypac praverte kai sirgom, na ir i lauka einant.Kaip ir sake jsi laiko siluma apie 4 valandas
Atsakyti
Mes turėjom paprastą termosiuką, Canpol atrodo, bet kai vakare padarydavau mišinuką ir kad naktį nereiktų vargti šildant, įdėdavau į tą termosiuką, bet deja deja ataušdavo viskas taip pat greit kaip ir be termosiuko schmoll.gif
Atsakyti
schmoll.gif Mano nuomone sitas pirkinys nera labai butinas, neturejau ir nereikejo.
Atsakyti
Campol naudoju, tikrai labai reikalingas daiktas.. ypac jei kur iseit reikia, padarai karsta.. o kol reikia, kaip tik pravesta, tik aisku ne taip greit, kaip be termoso hihihi.gif
Atsakyti
Kai daug keliauji- termusiukas labai reikalingas rolleyes.gif . O ypac vasara, kai issiruosi i gamta ilgesniam laikui.
Atsakyti