QUOTE(Svecias14 @ 2011 03 20, 20:41)
Veikiantis ir KET nurodyta, kad visais atvejais reikia įsitikinti ar neartėja bėginė transporto priemonė. Tai kitą kartą pristabdyčiau, į antrą ir apsižvalgyčiau.
Instruktorius jaunas, amžiui nelabai orientuojuos, bet gal iki 35 metų kažkur, šviesiai rudais plaukais, aukštokas. Ramus labai, tikrai nebuvo baimės dėl jo.

Priminė, kad šviesas įsijungčiau aikštelėj (nors praeitą sykį tik į miestą išvažiuojant jungiaus). Pirmą kartą tai toks juodais trumpai plaukais, šiek tiek pradėjęs plikti, vidutinio ūgio, putlokas, bet nemalonus žmogus pasirodė.
Dėl Debreceno žinau, o gal dar kokių "gudrių" vietų žinot?

Beje, gal kas galit paaiškinti Astros posūkių veikimą? Kad vėl bereikalingų klaidų nepridaryčiau. Nors tikiuos vėl gerąjį Golfą gaut..
oj ziuriu klaipedieciams nesiseka

sestadieni ir as neislaikiau..mogiliovo gatvej vos neuzkliuvau desinej pusej sustatytu masinu

kvaila klaida,o sekes taip gerai..dar egzaminuotojas labai malonus pasitaike, jaunas pliktelejes atrodo truputi..su golfu vaziavau, kurio sankaba super jautri. na nieko, nenusiminkim pasiseks ir mums
Papildyta:
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 20, 20:55)
Yra nemalonus du instruktoriai: storulis toks su akinukais ir "ryzas". Apie juos tai legendu legendos sklando.

As kai laikiau, tai sedziu tame laukiamajame ir ziuriu tiesiai i tas baltas duris kas iseis, iseina ne storulis ir ne ryzas, tai mintyse prasau "Mane, mane kvieskis"

, kad paskui neiseitu kuris baisuoklis
Dar yra viena vieta prie "Avitelos" sukant i desine, ten vieninteleje vietoje yra sukant i desine, kad turi uzsidegt papildoma zalia rodykle ir tik tada sukt, o ne kaip dauguma Klaipedoje yra pakabinta zalia rodykle baltam fone, kuri leidzia sukti i desine praleidus kitus eismo dalyvius. Cia atidumo reikia.
Dar viena vieta yra prie "Banginio" , vaziuojant nuo "Regitros" antra juosta ziede reikia sukt ne i antra juosta, bet i pirma. Cia irgi megiama vieta neislaikanciu, sake instruktorius.
O Jus zinote kokias dar? Instruktorius sake, kad Klaipedoje ne visada duoda isibegejima daryt...O kaip is tikro yra?
Man sestadieni liepe daryt isibegejima, as nepasiekiau 30 greicio, bet sako nieko tokio egzaminuotojas

zinau jog is mogiliovo gatves sukant i smilteles gatve (i kaire) reikia ivaziuoti i antra juosta, nes jei ivaziuosi i pirma kirsi istisine( ten pereja iskart yra)