QUOTE(RRodamer @ 2011 03 16, 17:25)
laba, mes gerem Propranololum 9 menesius. Skiepijom,kai buvo laikas: kai suejo 3 men., paskui- 6 men. Nebuvo jokiu problemu. Gydytojai nesiule skiepu nei nukelti, nei dar kazka ypatingo daryti.
Vaistu negeriam jau 3 savaites. Pablogejimas yra. PIrmadieni buvom konsultacijoj. Sako, kad pirmus 3-4 menesius po vaistu nutraukimo hemangioma vel raudonuoja, taciau po to pati pradeda nykti. Gal kas turit patirties sioj vietoj? Gal kam panasiai buvo? Lazeris mums buvo netaikytas. Lukui dabar eina 11 menesiukas.
Sveikutes
as truputi paklydus nuo temos buvau
sugriztu jau vel
Taigi, kaip jau rase Kroshkule, ir mums buvo panasiai - po vaistu nutraukimo atrodo, kad hemangioma bliuksta ir bala, o po kiek laiko jau vel atrodo, kad puciasi ir raudonuoja. Vienu zodziu, stresas seka stresa. Bet taip jau yra, ir tai yra normalus reiskinys - hemangioma reaguoja i aplinkos pokycius - temperaturos svyravimus, i vaikucio organizma - karsciavimas, pulinukas, zaizdele, dantuku dygimas.
Lazerius mes turejome 3, taciau jie efekto nedave. Sugereme Prednizolono kursa - efektas buvo trumpalaikis, kol gereme vaistus. Po Propranololio kurso pabaigos jau praejo 8 menesiukai. Vizualiai vaizdas aisku nera super, taciau bent jau hemangioma regresuoja

Dar ir dabar, praejus tiek liko po vaistu nutraukimo, ji ir tolia sekmingai reaguoja i visus mano vardintus veiksmus, ir padideja, paraudonuoja, paskui vel pabala pabliuksta. Tiek, kad dabar ismokau ramiai i tai reaguoti, nes zinau, kad hemangiomos padidejimas ir paryskejimas nereiskia jos atsinaujimo, o tik reagavima i dirgiklius
Pastaraji karta pries konsultacija irgi hemangioma ispurto, israudo, tad skambinausi gydytojui neislaukusi paskirtos datos bendraja tvarka, vezem dukryte anksciau parodyti.
Netgi pacituosiu is gydytojo israso: "Pastaruoju metu tevai pastebejo hemangiomos padidejima. Kliniskai hemangioma regresuojanti, gydymas netikslingas. Hemangiomos padidejimas ar sumazejimas buna del kraujagyslines reakcijos i stresa, temperaturos pokycius ar uzdegima".
Va, gal daugeliui mamyciu tai bus raminantys zodziai
Dar vienas dalykas - Propraponolum yra kraujo spaudima reguliuojantys vaistai, ir po kiek laiko pasimato vaistu nutraukimo poveikis. Kaip aiskino gydytojas - kraujo spaudimas vaistu pagalba buvo dirbtinai numusamas, o baigus vaistu kursa jis vel atsistatineja i normalu lygi, del to hemangioma, atrodo, kad dideja. Del to paties dalyko - spaudimo savaiminio atsistatymo - vaikaui gali buti pykcio, irzlumo, neramaus miego ir pan. priepuoliai. Mums taip buvo - mazdaug 4-5 men baigus gerti vaistus dukryte verkdavo, saukdavo naktimis.
Pries gydyma hemangioma buvo kieta, pilna kraujo, dabar isminkstejusi, aplink ja po odele matyti storu ir sakyciau negraziu kraujagysliu mazgas, taciau tai yra geras pozymis, nes tai reiskia, kad formuojasi kraujagysles. Seniai lieciant gumba nebuvo galima apciuopi petuko kauliuko, dabar kuo puikiausiai pirstais ji jauciu.
Na va tokie mano patebejimai ir isgyvenimai
RRodamer, manau kad Jusu pastebejimai ir baimes panasios i mano, gal Jums bus ramiau paskaicius mano toki netrumpa pasisakyma